רוצים לבחור סוף אחר לסדרה

רוצים לבחור סוף אחר לסדרה../images/Emo35.gif

אם הייתם צריכים לבחור סוף אחר לסדרה... איך הוא היה? ואם בא לכם להתפרע ספרו איך אתם רוצים שהעונה הבאה תתחיל

s h a r u s

New member
טוב הסוף שלי אני חושבת

אמממ בדיוק לפני הטיסה של אילן הייתי כותבת אולי שהוא יענה לה ממש בדקה האחרונה היא תגיד לו שהיא לא רוצה שהוא יטוס וכל השאר, והוא יענה שהוא חייב את ההפסקה הזאת לטוס להודו וכ'ו... הייתי עושה שאולי מייק לא יגיע ב-12 בלילה לפאב כך שכולם כבר חושבים שהוא ויתר עליה ואז כאילו שעודד (גיא אריאלי) היה לוקח אותה הביתה ודואג לה (הרי היא הייתה כולה שתויה בגלל האכזבה) אחר שהוא יוצא עוברת דקה ודפיקות בדלת מייק חוזר בו אחרי שבילה את הלילה עם דפנה, קיצר הוא אומר לנגה כל מה שהוא חושב עליה שהוא אוהב אתה בלה בלה בלה ואני לא סגורה אם הייתי עושה שהם יחזרו או לא חחחח אבל זה מה שהייתי עושה בעיקרון, אני חושבת הרי בכל מיקרה אני לא הכותבת של הסדרה.

חני1810

New member
סוף אחר

הייתי רוצה שהסוף יהיה כמובן, שנוגה ומייק יהיו ביחד בכל מחיר. כי קשה למצוא אהבת אמת ללא סייגים כמו שהייתה להם. בעונה החדשה הייתי עושה את מייק קצת יותר סולידי ולבסוף מוצא את נוגי חזרה, אחרת מה הטעם. הרי האהבה שהייתה בעונה הראשונה הייתה כל כך גדולה אז איך אפשר לוותר. זה מה שהיה לי מוזר איך ניתן היה לכתוב כזה סוף.

grace00

New member
כמובן

נגה ומייק חוזרים, כי בתכלס כשהם לא ביחד הסדרה שווה לתחת. אילן ועידית ביחד דפנה נדרסת וזהו בערך

למעלה