חיכיתי לך../images/Emo8.gif
וכן מותק, בטח שאני רוצה לדעת באיזה טעם את שותה את הקפה שלך?!
נחשי איזה קפה שתיתי כאן ב Halloween? ולא אני לא מגזימה!
אז אחרי 3 שיעורי ספינינג כאן....תתפלאו אבל 3 בשבוע זה המון בשבילי
וזה ללא מדרגה
טוב נתחיל במוסיקה- שבאופן כללי, כל השיעורים, הן בספינינג והן באירובי המוסיקה
ואין לי מושג מאיפה הם מביאים את זה...כן כן ארה"ב, ארץ האפשרויות...אולי שיר או שניים נתנו לי מוטיבציה וכל היתר, well.... עושים כי צריך...
מדריכים-לפחות ברשת שאני נמצאת בה, לא באים עם בגדים כתומים,ברזילאים,מבריקים (מייקי זה היה בשבילך )
ולא מהקולקציה ששוכבת אצלם בארון (אם בכלל) למדריכים תלבושת אחידה,צבעים אחידים המוסכמים ברשת.( במקום הספציפי שאני נמצאת זה אדום ,אפור ,שחור לבן ) האמריקאים אגב מאוד סולידים. מכנסיים עד הברך, חלק עליון זה חולצת אימון עם שרוול קצר(וכן יש ריץ' רץ' לאוויר ) למדריכות ניתנת אפשרות גם לטופ
אווירה- אין אווירה של מסיבה,שריקות,שירים וכדומה... יש הסברים, שירים ודיווש by the book ! היה חסר לי ה "אווירה" הנוצצת
אבל אהבתי את שיטת הדיווש הנקייה בלי שאר ירקות.. רמה- כל הרמות אחידות למעט בייסיק או שיעור מיוחד ל seniors
יחד עם זאת, אני מאמינה שהמדריך בונה את הנישה שלו לקב' הקבועות שלו.. הסברים-כל שיעור ולא משנה של מי של איזה וכמה זמן אתה כבר עושה ספינינג נפתח בהסברים וכללי בטיחות|אזהרה| מדריך בודק שיש בקבוק מים לכל מתאמן- נק' הראויה להערכה! השיעורים אינם רצופים אחד לשני כך שיש מספיק זמן ולא מתבזבזים דק' של השיעור שזה ודאי מה שעולה לכם בראש
מה שהצחיק אותי זה שהמדריך לא מדווש מול הכיתה עם הפנים אליהם, אלא פניו פונים יחד עם הכיתה. לגביי מראות...מוזר לי אבל יש אולמות שיש ויש אולמות שאין. מתאמנים-מנומסים ,יש RESPECT למדריך מהבחינה הזו! אין מהבחינה של מחיאות כפיים בסוף שיעור, קצת צרם לי... לא יצא לי לראות יוצאים,מאחרים או מעירי הערות.. שבוע הבא אני ברשת אחרת,עוד שבועיים ב LA וחודש הבא מכסיקו, ואשמח לעדכן מהשטח
וכן, אגב, כאן שמש חמים ונעים
וזהו, אני מקווה שלא פיספסתי שום פרט. באופן כללי היתי מסכמת, שיש להם מה ללמוד מאיתנו וגם לנו לא חסר ללמוד מהם... בוקר נפלא לכולםםםםםםםם