רוצים לדעת איך נימרוד נכנס לחלום...

hm888

New member
רוצים לדעת איך נימרוד נכנס לחלום...

יש לי אתר איך להיכנס למצב שנקראה חלום צלול....זה דבר מפחיד כל מה שהוא עשה ליעל דואני אמיתי ...זה דורש רמת מדיטציה אדירה.......... יש באתר הוראות והסברים מהו חלום צלול..... http://www.planetnana.co.il/Lucidity/Sub1.htm טכניקה ליצירת חלומות צלולים ..... http://www.planetnana.co.il/Lucidity/Sub5.htm נימרוד אחי אתה מפחיד אותי....

Another Someone

New member
מדהים!!

כבר שמעתי על זה אבל לא ידעתי שאפשר לפתח את זה ככה. ועדיין, איך הוא נכנס לחלום של מישהו אחר?? וגם תיכנן לה אותו (עם המשולש הירוק)...

גופיי

New member
חלמתי פעם אחת חלום צלול.

לא שתכננתי לחלום או שידעתי מה הפירוש של זה אבל זה פשוט קרה... אני זוכר שפעם אחת חלמתי שאני רב עם איזה משהו שאני מפחד ממנו, והיו שמה כמה דברים מוזרים שפשוט שאלתי את עצמי "זה חלום? אני חולם? אני חולם!", חחח ופשוט הבסתי אותו, ואז עליתי על הגג של הבניין שלי וכל פעם קפצתי עד למטה ועפתי באוויר לפני שנחתתי פעם אחת גם חלמתי חלום רע, והבנתי שאני חולם, ובאמצע החלום אמרתי "ליאור אתה הולך עכשיו להתעורר!", ואני זוכר שבחלום אימצתי את הראש ואת כל הכוח שלי והתרכזתי חזק חזק חזק ואחרי הרבה מאמץ ע-צ-ו-ם התעוררתי. נשמע טיפשי ומצחיק אבל אכן זה קרה לי :)

gloom

New member
זה לא נכון../images/Emo66.gif

אני מתעסק בכל הקטע הזה של חלומות צלולים יותר משלוש שנים. (פורום 27 כאן בתפוז תיכנסו ותבדקו) ואי אפשר להיכנס לחלום של מישהו אחר דרך חלום צלול. מצטער זה בלתי אפשרי. וזה גם לא קשור למדיטציה זה דבר שפועל על ערנות. הוא בטח נכנס לה לחלום דרך מסרים תת הכרתים שהוא שללח לה לפני שהיא ישנה.

imuser

New member
אני אישית כל הזמן במודעות בחלומות ש

אני אישית כל הזמן במודעות בחלומות שלי תוך כדי חלום ... אני מודע לכך שזה חלום ... אני אפילו תוך כדי חלום מנתח למה אני חולם את מה שאני חולם ... ז"א מה מציק/משפיע עלי שגורם לי לחלום על החלום אני גם נותן למוח הוראה לזכור לבוקר את התוצאות של המחקר שנעשה תוך כדי החלום. וככה אני מטפל בעצמי בכל מיני דברים שמטרידים אותי וצפים רק בשעת השנה ... בנוסף גם לפעמים ... אני ממשיך לישון בצורה מודעת ... כדי לחלום .... מבחינתי חלומות זאת הדרך שלי לקבל דוח מהגוף על מה שהוא באמת חושב ומרגיש ... הכל אמיתי לחלוטין - והכל זבכות זה שאני ממש ממש ממש טיפוס רגוע ומאושר ... ככה שרוב ככל הזמן אני במודעות....

למעלה