רוצים לדעת איפה זה? באזור חיוג 02 הא הא!
C Carmel B New member 13/9/04 #2 פאק! זה כמו המקומות שרואים בסרטים ואומרים איך להם יש כזה בסטריט ולנו אין? איפה זה בדיוק?
I israelbmx New member 13/9/04 #3 ../images/Emo72.gif5 אתה רואה, גם לנו יש. צריך רק לדעת איפה לחפש. פה.
C Carmel B New member 13/9/04 #4 Cheers טוב לדעת שגם פה... טוב אני הולך לנוח נפלתי אתמול ועדיין כואב לי... עצה-לנסות לקפוץ מהטיילטאפ לפני שעפים ומעקמים את הקרסול...
Cheers טוב לדעת שגם פה... טוב אני הולך לנוח נפלתי אתמול ועדיין כואב לי... עצה-לנסות לקפוץ מהטיילטאפ לפני שעפים ומעקמים את הקרסול...
R roeiBMX New member 13/9/04 #7 מגניב בן דוד שלי סיפר לי על זה...הם לא קוראים לזה "קיר המוות" או משהו
G gilbmx New member 13/9/04 #9 יש אלוהים זה לא דומה למבה שדיממייינתי - אני עולה לירושלים ויפה יפה אחת קודם. עוגב הגכגגדקקקררר אני שתיתי הרבה - מוכרל לישון
יש אלוהים זה לא דומה למבה שדיממייינתי - אני עולה לירושלים ויפה יפה אחת קודם. עוגב הגכגגדקקקררר אני שתיתי הרבה - מוכרל לישון
Y YuvaL jeruSTYLEm New member 13/9/04 #13 שמעו כולם למקום.. קוראים ליסה זה מה שיש בתמונה יש ליד דירט למי שמעונין רק רמפה אחת אא
B Big White New member 13/9/04 #12 אני משער .... שאולי זה בגן סאקר למעלה יש כזה מקום להחלקה על רולר בליידס וסקטבוד יכול להיות שזה שם?
B BenBmx New member 13/9/04 #14 האמת? לא מלהיב אותי בכלל. חוץ מלעשות קרווים ולתפוס קצת אייר אין מה לעשות שם. אני לא אסע עד לירושליים רק בשביל זה. אם היה לזה דק.. או אז הייתי מפזז בשמחה. וזה לא בסאקר.
האמת? לא מלהיב אותי בכלל. חוץ מלעשות קרווים ולתפוס קצת אייר אין מה לעשות שם. אני לא אסע עד לירושליים רק בשביל זה. אם היה לזה דק.. או אז הייתי מפזז בשמחה. וזה לא בסאקר.