רוצים לדעת כמה קלוריות אתן צריכות ?

בובי

New member
רוצים לדעת כמה קלוריות אתן צריכות ?

לרגל הניקיון לפסח מצאתי את הסרגל המחשב לפי הגובה והמשקל את הדברים הבאים: BMI אינדקס מסת גוף כמות החלבונים שצריך לצרוך ביום וכמות הקלוריות שהגוף מוציא ביום. כלומר נאכל פחות או נתעמל יותר נרזה נאכל יותר נשמין. נאכל בדיוק נשמור. מי שמעונינת לקבל את ההתאמה האישית שתשלח גובה ומשקל ומי שמתבישת יכולה לשלוח לי במסרים יום טוב

חן123

New member
יפה , ועל מנת שלא להטריח אותך

הנה קישור לאתר של שרותי בריאות כללית שנותן אינפורמציה דומה

בובי

New member
תודה בדקתי יש שם משהו מוזר

ולהלן התוצאות הגובה שלי 165 משקל 58 והתוצאות BMI 21 תקין הקף מותנים 78 תקין כמות קלוריות יומית לפעילות קלה יצא לי 2179 !!! זה ממש המון אני אהיה פיל אם אני יאכל את זה ! בסרגל שלי יוצא 1400 בערך שזה נראהה לי הרבה יותר הגיוני. בתוכנה לא כתוב כמה חלבון צריך לאכול ביום ומראים את פירמידת המזון הבנויה על לחם ודגנים שלדעתי זה לא הכי טוב נו מילא. מישהי יכולה לבדוק זאת ולראות אם התוצאות של הקלוריות הם הגיוניות ? תודה

../images/Emo193.gifניסיתי שם וזה מה שיצא:

גובה 168 משקל 69 היקף מותניים 75 גיל 28 יצא לי BMI 24 תקין. בשומר משקל יש גם מחשבון שם יצא 25 ולא תקין. יצא שאני צריכה2332 קלוריות ביום. אין אפשרות לציין שם שאני מניקה הנקה מלאה וגם כמה לצרוך בשביל להוריד במשקל?

בובי

New member
קחי תוצאות לפי הנתונים שלי

BMI יוצא לך 24.5 שזה סביר את צריכה לצרוך ביום 92 גרם חלבון צריכה קלורית יומית בין 1200 ל 1400 קלוריות. כלומר זה כמות הקלוריות שהגוף שלך "מבזבז" ללא פעילות גופנית או הנקה. תאכלי בגבולות תשמרי על משקלך תאכלי יותר תשמיני. תאכלי פחות או תתעמלי יותר תרזי. זה למעשה נקודת האיזון זה מה שנקרא RMR או בתרגום כמות הקלוריות שהגוף שורף במנוחה !

תודה. אני לא ממש סופרת קלוריות אבל

נחמד לדעת. מה זה למשל 92 גרם חלבון? ולמה זה כ"כ משמעותי לציין את זה?

בובי

New member
חשיבות החלבון.

החלבון מאוד חשוב להרגשת שובע במשך היום. ולבנית השרירים בגוף. רוב האנשים אם הם אוכלים ארוחה המכילה רק בשר או עוף שבעים בד"כ לזמן ארוך מכיוון שהחלבון משביע. אכילה של פחמימות בלבד גורמת בד"כ לרעב כל שעתים ! חוץ מזה מה ששורף את כל הקלוריות בגוף זה השרירים כמה שיהיו לך יותר שרירים (לא צריך להיות מר עולם) כך הגוף ישרוף יותר קלוריות גם ללא מאמץ. דברים המכילים הרבה חלבון הם ביצים טונה חזה עוף או הודו ובשר רזה הבשרים והדגים מכילים כ 20 עד 30 אחוז חלבון טהור ולפי זה ניתן לחשב כמה חבון אוכלים ביום. מקווה שעזרתי

למעלה