רוצים לדעת מהי טחינה איכותית בבקשה
ובכן טחינה איכותית מיוצרת משומשום מזן אתיופי אורגני , אשר קלוי בטמפ' של לא מעל 50 צלסיוס , הפרדת הקליפה מהגרעין נעשית בתמלחת , הנותנת טעם מעולה לגרעיני השומשום, והדבר החשוב ביותר זה טחינת השומשום באבני ריחיים , בשונה מטחינת הוולאס הנהוגה בכלל מפעלי הטחינה ( ציוד וואלס מורכב משני גלילים המסתובבים אחד כנגד השני ויוצרים חום רב המועבר לנוזל הטחינה - גורם לדה נטורצית חלבונים והורס כל טעם של הטחינה ), מפעל קטן הנמצא אי שם בדרום הארץ מחזיק ( עדיין ) ברשותו אבני ריחיים מקוריות מזמן התורכים .....הטחינה הנוצרת בתהליך טחינת אבני הריחיים הינה טחינה בעלת טעם ומירקם מעולה ויחשוף את העובדה שלמעשה עד היום טרם ידעתם מהי טחינה טובה באמת .....
ובכן טחינה איכותית מיוצרת משומשום מזן אתיופי אורגני , אשר קלוי בטמפ' של לא מעל 50 צלסיוס , הפרדת הקליפה מהגרעין נעשית בתמלחת , הנותנת טעם מעולה לגרעיני השומשום, והדבר החשוב ביותר זה טחינת השומשום באבני ריחיים , בשונה מטחינת הוולאס הנהוגה בכלל מפעלי הטחינה ( ציוד וואלס מורכב משני גלילים המסתובבים אחד כנגד השני ויוצרים חום רב המועבר לנוזל הטחינה - גורם לדה נטורצית חלבונים והורס כל טעם של הטחינה ), מפעל קטן הנמצא אי שם בדרום הארץ מחזיק ( עדיין ) ברשותו אבני ריחיים מקוריות מזמן התורכים .....הטחינה הנוצרת בתהליך טחינת אבני הריחיים הינה טחינה בעלת טעם ומירקם מעולה ויחשוף את העובדה שלמעשה עד היום טרם ידעתם מהי טחינה טובה באמת .....