רוצים לדעת מי זכה בתחרות?

רוצים לדעת מי זכה בתחרות? ../images/Emo106.gif

גולשי פורום תרבות פרס היקרים, אני רוצים להודות לכל הגולשים שהשתתפו בתחרות ושיתפו אותנו בחוויות שלהם.
רוצים לדעת מי זכה בספר?
שלושת הגולשים שיקבלו מאיתנו את הספר "אחרי טהראן – חיי החדשים" מאת מרינה נעמת ובהוצאת דביר הם:
hannism עם הסיפור "אחותי נטשה עושר מופלג ונימלטה מבעלה ומאירן" http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2097&MessageId=150623713
rba25 עם הסיפור "חוויה פרסית" http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2097&MessageId=150572968
moti3660 עם הסיפור "סיפורם של אנוסי משהד" http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2097&MessageId=150606279 ברכות לזוכים
מסרים אישיים נשלחו לשלושת הזוכים
קצת פרטים על הספר
: "אחרי טהראן" הוא סיפור מרתק על בריחתה של מרינה מאיראן ועל הטלטלות שעברה עד שהגיעה עם בעלה ובנה הפעוט, דרך הונגריה, לקנדה. בני הזוג מצאו עבודה וגידלו שני ילדים בשלווה יחסית, אך נעמת התייסרה בהבזקי זיכרון ובאשמת שורדים, שאיימו על הביטחון שהשיגה בעמל רב. אט־אט הלך והתחוור לה שעליה לתת ביטוי למה שעבר עליה, גם אם פירוש הדבר הוא לגלות לראשונה לבעלה ולהוריה את סוד נישואיה הכפויים לאיש משמרות המהפכה, אחד מחוקריה בכלא. לאחר שספרה "האסירה מטהראן" הפך לרב-מכר - הוא ראה אור ב-26 ארצות וזכה בפרס גרינזיין קאבור האיטלקי - עברו חייה של מרינה נעמת שינוי מהותי: היא זכתה בעוצמה נפשית שאיפשרה לה להתמודד עם אביה, עם עברהּ ועם מבקריה ונעשתה דוברת של נרדפים ושורדים באשר הם. אחרי טהראן מתאר באומץ וברהיטות את דרך החתחתים שעברה ואת הישגיה האנושיים והספרותיים. מרינה נעמת, ילידת איראן, זכתה בפרס הכבוד האנושי מטעם הפרלמנט האירופי. כיום היא מתגוררת עם משפחתה ליד טורונטו. המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

פרויז1

New member
עוד ברכות, הבעת תודה, וגם: ניחומים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עוד ברכות אני מבקש להצטרף לברכות של הנהלת הפורומים - שחברתי פולינה היא המייצגת של ההנהלה - ולהצטרף לברכות לשלושת הזוכים. אתם מייצגים! באשכול התחרות היו סיפורים טובים לרוב! ולדעתי, היו סיפורים שאף הם היו שווים פרסים. אבל הסיפורים שאתם סיפרתם נבחרו כטובים ביותר. מה לעשות שהפורום שעמד לפני סגירה - נחשב עתה לפורום בגודל קטן ובתור שכזה לא ניתן היה לסחוט מהנהלת הפורומים עוד 7 ספרים וגם לא עוד 2. על כל פנים : תודה על 3 הספרים שסופקו ושימשו דלק להעלאת הסיפורים של התרבות הפרסית המפוארת - סיפורים אישיים נהדרים
הבעת תודה תודה ענקית לכל המשתתפים
תודה שטרחתם
תודה ששיתפתם
תודה ששימשתם הנציגים האוטנתיים להצגת ופרסום נתח מההסטוריה של תרבות פרס. תודה רבה חמה , מחבקת ואוהבת בעיקר לחברות ולחברים הנהדרים שלא זוכו בספר.
כן הייתם ראויים
אבל לא הזכיה היא העיקר! העיקר הוא הביחד שאנחנו פה יחדיו. הבה נשמור לנו את הפינה החמה והידידותית הזאת : כל אחד לחבריו ולעצמו. וגם: ניחומים מי שרוצה ספרים - שילך לספריה
אפשר גם לקנות

YEKI 1

New member
../images/Emo7.gifמה? אני לא זכיתי ? אוי פרויז קוז'איאד ?

אוי , פרויז קוז'איאד ? ? kojayd ? לא יכול להיות ! מה באמת אני לא זכיתי בפרס ? בחדא אני לא מאמינה למה שעייני רואות עכשיו ! איך יכול להיות שאני לא מקבלת ספר במתנה ?? אה ? אצ'נה אחא מנהל חדש,פרויז, -- אינא צ'יצ'ייו ? ? מה זה ? ? מגה תו דייונה לגמרי ? ? אין לך מה לעשות,רק להיסתבך עם אספאונית כמוני ? ? אה ? ? קורוד בושקא אישאלא ! ! איך יכול להיות בדוניא עולם שאני לא אקבל פרס אחרי הסיפור היפה על המרק גונדי ? ? מגה אתה לא הבנת מה אני עשיתי במסעדה של אחא שמעון ,כשהוא עיצבן אותי ? איזה מין מנהל אתה ? אה ? דיברתי כבר עם המנהלת הקודמת של הפורום, אצ'נה niya חנום, שתחזור להית כאן המנהלת בימקומך ! ! אני גם הולכת להיתלונן עליך בהנהלת תפוז ואעשה לך שערוריה גדולה + יה בלאיי ye belay , שלא תצליח לצאת מיזה ! ! מה פיתאום אתה לא נתתה לי פרס ספר במתנה ? ? מגה תו איש חג'לה נו ? קיר תו קינוד אישאלא ! ! תגיד ? מה עם כל הכסף של החשמל למחשב שביזבזתי בגללך ? ? אה ? ?

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif אישאללה GE VAR BEPERI

AGUZEH
IN ASKE CHY YOU
CHIKA KINETA ASG BERDARY BIKNY YAAANNN
BB NETHIK SHOW DESEMA BEZENAM DAA HATH BUKUNAM
אני מתפעל מהתמונה. ביקשתי שתצרפי את התמונה שתצרפי את התמונה שלך, ואני נפעם מהמראה!

למעלה