שלך לא אענה../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif
מה החלום הכי גדול שלך? החלום הכי גדול שלי זה להצליח להשפיע על הילדים שאני מלמדת, להיות עבורם מישהי שהם יזכרו לטובה בעוד כמה שנים כדמות משפיעה.
מה הכי בא לך ברגע זה? הממ... סושי
מה הכי לא בא לך ברגע זה? להכין את העבודה שאמורה להכין ללימודים
אם היתה לך אפשרות, לאיזה גיל היית חוזרת, ולמה? לתקופת הצבא, כי כל כך נהניתי שם
יש לך אפשרות לחזור לרגע בחיים, לאיזה רגע תחזרי? הממ.... אין לי שמץ
3 משאלות שניתנות להגשמה: לפתוח גן משלי, לעבור לבית חלומותינו, ולקנות הרבה הרבה ספרי ילדים
היית משנה את שמך? אם כן, איזה? האמת שזה תמיד היה החלום שלי, אבל אין לי מושג לאיזה שם. איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? כישרון ציור
אם הייתה לך את האפשרות להיות דמות מצויירת מי היית ולמה? מיני מאוס, כי היא כל כך חמודה וחיננית
מה יכול לשמח אותך אם סתם עבר עליך יום בלי מצברוח? שיחה עם החבר, לשמוע שיר שממש אוהבת. איפה הכרת הבחור שלך? דרך חברה משותפת שקישרה ביננו. מתי תחתני כבר? תשאלי את הבחור
, סתם סתם האמת שאנחנו מדברים על זה כשמשהו שרוב הסיכויים יקרה, אבל אין תאריך או משהו כזה ולא הייתה הצעה... מעדיפה חורף או קיץ? מעדיפה את תקופות המעבר
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לסמוך ולהאמין בעצמי. מה המקרה הכי מצחיק שקרה לך כשהייתי קטנה? שפחדתי מתמונה של אחותי איתי ביחד, הייתי בטוחה שמדובר במפלצת שתפסה אותי
מה הזיכרון הכי הכי שיש לך מהילדות? הממ... לא עולה לי משהו ספציפי. איזה מאכל לא אהבת כשהיית קטנה והיום את כן אוהבת? הממ.. סושי, עוגות גזר. מה רצית להיות כשתיהי גדולה כשהיית קטנה? להתחיל את הרשימה?
- פרסומאית, זמרת, פסיכולוגית ועכשיו מגשימה את החלום- להיות אשת חינוך, גננת
ושאלה אחרונה.. איך נולד הרעיון לפתוח פורום על אחים ואחיות?הפורום התחיל כקומונה שנפתחה על ידי כי הרגשתי שמקום כזה חסר לספר ולהתייעץ לגבי האחים. בהנהלת הפורומים התלהבו מהרעיון ופנו אליי שאפתח אצלם פורום, הלכתי לראיון ובאותו היום הפורום נפתח ואני הפכתי למכורה סופית. תודה על השאלות בובה