רוצים לדעת מי כוכבת
השבוע

רוצים לדעת מי כוכבת ../images/Emo41.gif השבוע../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif

אני
מוזמנים לשאול כל העולה על רוחכם ומבטיחה לענות במשך היום ובהמשך השבוע. שיהיה המשך שבוע נעים

sweet148

New member
ואוו../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

אוקיי.. מה שלומך? איך עבר עלייך השבוע? ציפית שלא יגלו אותך? זייהו..

רגע לפני שהולכת לסמינר ../images/Emo13.gif

שלומי טוב בערך- קצת צברתי עייפות לאחרונה ולא ישנה טוב אז זה ניכר בימים אלו
השבוע עבר בנתיים יחסית טוב: מאוד נהניתי אתמול בגן, היה יום מעייף ופעיל מאוד אבל זה כיף ובערב הלכנו למסיבת פורים מטעם העבודה של הבחור והיה נחמד סה"כ במיוחד בזכות ההופעת בידור שהייתה (בדרן שאני מאוד אוהבת
). האמת שהייתי בטוחה שתגלו דווקא, די הופתעתי

maiky17

New member
../images/Emo41.gifוואו../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אני חייבת להודות שהופתעתי...
מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי
מה את הכי אוהבת לאכול
מה את הכי אוהבת לבשל
עם מי את הכי אוהבת לבלות
מי הבן אדם שהכי קרוב אלייך
מהו החג האהוב עלייך
מה את הכי אוהבת בפורום
השלימי את המשפט: אנחנו לעולם לא נמצא אותך בלי...

עונה נה נה ../images/Emo9.gif

|מסכה| מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי- לאפות, לגלוש בפורומים, להסתובב סתם ככה ב-2 חנויות שמאוד אוהבת פה ברחוב- ביג דיל והכל בדולר- אחת ליד השניה ודברים ממש זולים ושווים יש שם, שממש כיף להיכנס לשם. אני שם לפחות פעם בשבוע
|מסכה| מה את הכי אוהבת לאכול- פירה של הבחור, פסטה- כל מה שמשמין בערך
|מסכה| מה את הכי אוהבת לבשל- אני יותר בקטע של אפייה- אוהבת להכין עוגת גזר. ומשתדלת להתנסות כל שבוע בעוגה אחרת
|מסכה| עם מי את הכי אוהבת לבלות- עם הבחור, כמובן
|מסכה| מי הבן אדם שהכי קרוב אלייך- אין ספק שהבחור
. |מסכה|מהו החג האהוב עלייך- המממ... אחרי שמתעסקים כל כך הרבה בחגים בגן קצת קשה לאהוב את החגים
, בגדול אני אוהבת את שבועות בגלל כל המאכלים החלביים
. |מסכה| מה את הכי אוהבת בפורום- הכי אוהבת שיש עם מי לדבר, כלומר שיש שיתוף פעולה ושיכולתי לסמוך עליכם שאני אבקש שתעשו משוב לפורום ותשתפו פעולה, כי אני ממש נלחמת על הפורום שיהיה פעיל ויהיו הרבה משתתפים במגוון גילאים וזה קשה כשאין שיתוף פעולה ולשמחתי יש
|מסכה| השלימי את המשפט: אנחנו לעולם לא נמצא אותך בלי...פלאפון- לא זזה בלעדיו, אפילו אם שכחתי ונזכרת למטה אני אעלה את כל ה-60 מדרגות שוב כדי לקחת אותו....

יש לי יש לי

.1. עם הייתה לך אפשרות להוסיף עוד אחים או אחיות,מה היית מוסיפה? .2. כמה היית מוסיפה? .3. עם מי היית רוצה לחזק את הקשר שיהיה ממש חזק וקרוב... שאלות שקשורות לפורום

עונה ../images/Emo140.gif

.1. עם הייתה לך אפשרות להוסיף עוד אחים או אחיות,מה היית מוסיפה? אולי עוד אח/ות קטנים ממני
.2. כמה היית מוסיפה? 1 .3. עם מי היית רוצה לחזק את הקשר שיהיה ממש חזק וקרוב... עם אחותי, הייתי שמחה לו היינו מסתדרות טוב יותר.

maiky17

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo41.gifאוקיי, יש לי עוד כמה שאלות../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

איזו שנה בחייך את זוכרת הכי לטובה
איזו שנה בחייך את זוכרת הכי לרעה
אילו מקצועות הרחבת בתיכון
מה את הכי אוהבת בעיסוקך הנוכחי
מהו פריט הלבוש האהוב עלייך
איזה נעליים את הכי אוהבת
איזה בעל חיים את הכי אוהבת
ממה את מפחדת
את שמחה כש...
מה את מעדיפה: חיבוק או נשיקה
אעלה עוד שאלות כשיהיה לי זמן...

איזה כיף להיות פולניה ../images/Emo3.gif (והמבין יבין)

איזו שנה בחייך את זוכרת הכי לטובה- הממ... אני חושבת שהשנה האחרונה וגם השירות הצבאי היה בהחלט תקופה טובה עבורי במיוחד לקראת הסוף
איזו שנה בחייך את זוכרת הכי לרעה- הממ... כל שנות החטיבה... לא היה לי קל בכלל מבחינה חברתית ולימודית. אילו מקצועות הרחבת בתיכון- מדעי חברה וספרות. מה את הכי אוהבת בעיסוקך הנוכחי- האהבה האינסופית של הילדים, שאני מסוגלת לבוא בלי כוח או חשק ולהתעורר ולהתמלאות באנרגיות בבאת אחת, הפידבקים שלהם, היחס שלהם... אין על זה
. מהו פריט הלבוש האהוב עלייך- מכנסי ג'ינס seven שאחותי הביאה לי מחו"ל- חורשת עליהם
איזה נעליים את הכי אוהבת- המגפיים שלי
איזה בעל חיים את הכי אוהבת- כלבים
ממה את מפחדת- מהלא נודע והבלתי נשלט... את שמחה כש...משהו שממש התאמצתי הולך ממש טוב
מה את מעדיפה: חיבוק או נשיקה- אפשר שניהם?
, אני מעדיפה חיבוק, יותר אינטימי מנשיקה במידה מסוימת לדעתי.

maiky17

New member
חרדה נוירוטית

אני סתם משוויצה בזה שגם אני במדעי החברה

../images/Emo41.gifתגידי, את באה לפה הרבה../images/Emo35.gif../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif

אני מקווה שזה לא מאוחר להכיר אותך
מוכנה להפצצה
אנדדד.. אקשן
מה החלום הכי גדול שלך?
מה הכי בא לך ברגע זה?
מה הכי לא בא לך ברגע זה?
אם היתה לך אפשרות, לאיזה גיל היית חוזרת, ולמה?
יש לך אפשרות לחזור לרגע בחיים, לאיזה רגע תחזרי?
3 משאלות שניתנות להגשמה:
היית משנה את שמך? אם כן, איזה?
איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך?
אם הייתה לך את האפשרות להיות דמות מצויירת מי היית ולמה?
מה יכול לשמח אותך אם סתם עבר עליך יום בלי מצברוח?
איפה הכרת הבחור שלך?
מתי תחתני כבר?
מעדיפה חורף או קיץ?
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?
מה המקרה הכי מצחיק שקרה לך כשהייתי קטנה?
מה הזיכרון הכי הכי שיש לך מהילדות?
איזה מאכל לא אהבת כשהיית קטנה והיום את כן אוהבת?
מה רצית להיות כשתיהי גדולה כשהיית קטנה?
ושאלה אחרונה.. איך נולד הרעיון לפתוח פורום על אחים ואחיות?
ועכשיו אני באמת הולכת לישון, לילה טוב

שלך לא אענה../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

מה החלום הכי גדול שלך? החלום הכי גדול שלי זה להצליח להשפיע על הילדים שאני מלמדת, להיות עבורם מישהי שהם יזכרו לטובה בעוד כמה שנים כדמות משפיעה.
מה הכי בא לך ברגע זה? הממ... סושי
מה הכי לא בא לך ברגע זה? להכין את העבודה שאמורה להכין ללימודים
אם היתה לך אפשרות, לאיזה גיל היית חוזרת, ולמה? לתקופת הצבא, כי כל כך נהניתי שם
יש לך אפשרות לחזור לרגע בחיים, לאיזה רגע תחזרי? הממ.... אין לי שמץ
3 משאלות שניתנות להגשמה: לפתוח גן משלי, לעבור לבית חלומותינו, ולקנות הרבה הרבה ספרי ילדים
היית משנה את שמך? אם כן, איזה? האמת שזה תמיד היה החלום שלי, אבל אין לי מושג לאיזה שם. איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? כישרון ציור
אם הייתה לך את האפשרות להיות דמות מצויירת מי היית ולמה? מיני מאוס, כי היא כל כך חמודה וחיננית
מה יכול לשמח אותך אם סתם עבר עליך יום בלי מצברוח? שיחה עם החבר, לשמוע שיר שממש אוהבת. איפה הכרת הבחור שלך? דרך חברה משותפת שקישרה ביננו. מתי תחתני כבר? תשאלי את הבחור
, סתם סתם האמת שאנחנו מדברים על זה כשמשהו שרוב הסיכויים יקרה, אבל אין תאריך או משהו כזה ולא הייתה הצעה... מעדיפה חורף או קיץ? מעדיפה את תקופות המעבר
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לסמוך ולהאמין בעצמי. מה המקרה הכי מצחיק שקרה לך כשהייתי קטנה? שפחדתי מתמונה של אחותי איתי ביחד, הייתי בטוחה שמדובר במפלצת שתפסה אותי
מה הזיכרון הכי הכי שיש לך מהילדות? הממ... לא עולה לי משהו ספציפי. איזה מאכל לא אהבת כשהיית קטנה והיום את כן אוהבת? הממ.. סושי, עוגות גזר. מה רצית להיות כשתיהי גדולה כשהיית קטנה? להתחיל את הרשימה?
- פרסומאית, זמרת, פסיכולוגית ועכשיו מגשימה את החלום- להיות אשת חינוך, גננת
ושאלה אחרונה.. איך נולד הרעיון לפתוח פורום על אחים ואחיות?הפורום התחיל כקומונה שנפתחה על ידי כי הרגשתי שמקום כזה חסר לספר ולהתייעץ לגבי האחים. בהנהלת הפורומים התלהבו מהרעיון ופנו אליי שאפתח אצלם פורום, הלכתי לראיון ובאותו היום הפורום נפתח ואני הפכתי למכורה סופית. תודה על השאלות בובה

למעלה