רוצים להביא את לינקין פארק לארץ רוצים להביא את הלהקה האהובה לינקין פארק ל.........ישראל ?
L lp2002 New member 18/2/02 #1 רוצים להביא את לינקין פארק לארץ רוצים להביא את הלהקה האהובה לינקין פארק ל.........ישראל ?
S Super - Girl New member 18/2/02 #2 אז קודם כל... מזל-טוב! שיהיה בהצלחה עם הפורום החדש... אני אתחיל להיכנס לפה ואני מקווה שיהיו פה עידכונים בקשר ללינקין. אני מקבלת עידכונים באי-מייל ומדי פעם אני גם אכתוב עם יהיה לי משהו מעניין לומר... נכנסתי עכשיו לאתר ואני מקווה שזה יעזור להביא את לינקין לישראל... (אני אופטימית ) - יפית -
אז קודם כל... מזל-טוב! שיהיה בהצלחה עם הפורום החדש... אני אתחיל להיכנס לפה ואני מקווה שיהיו פה עידכונים בקשר ללינקין. אני מקבלת עידכונים באי-מייל ומדי פעם אני גם אכתוב עם יהיה לי משהו מעניין לומר... נכנסתי עכשיו לאתר ואני מקווה שזה יעזור להביא את לינקין לישראל... (אני אופטימית ) - יפית -
S SuperTom New member 18/2/02 #4 כככןןןן!!!!! כולם להיכנס לעצומה ולחתום שם!!! וכמובן להגיד לכל מישהו שאתם מכירים שאוהב אותם שגם יחתום...זה ממש ממש יעזור!!!!
כככןןןן!!!!! כולם להיכנס לעצומה ולחתום שם!!! וכמובן להגיד לכל מישהו שאתם מכירים שאוהב אותם שגם יחתום...זה ממש ממש יעזור!!!!
S SuperTom New member 18/2/02 #6 Of course ../images/Emo8.gif חחח...ומקווה שאתה תהיה הרבה באתר שלי...
N NightAngel New member 18/2/02 #7 רעיון מצויין! אבל...../images/Emo4.gif בכל זאת, לא נראה לי שהם יגיעו בגלל שבישראל יש מלא בעיות עם הערבים, והם בטח יפחדו כמו כל השאר.... NightAngel
רעיון מצויין! אבל...../images/Emo4.gif בכל זאת, לא נראה לי שהם יגיעו בגלל שבישראל יש מלא בעיות עם הערבים, והם בטח יפחדו כמו כל השאר.... NightAngel