רוצים להגיד דבר מה למיקה קרני

ADVAM4

New member
../images/Emo124.gif אחלההה

פעם הייתי פעילה בפורום של מיקה.. אבל הייתה שם תקופה של חוסר פעילות.. אז עזבתי.. ד"א מישהו היה בהופעה של מיקה בניצנים.. אז אני מצטערת.. חחח אני זאת שצעקתי כל הזמן.. אוו אבל היא הקדישה שלי את "שיר מס' אחת" :) התרגשות.. אממ כן..:) מיקה טובה!

chasing time

New member
אז בואי, תחזרי אלינו!

את יודעת.. כשמשהו רע לא נוטשים אותו! עושים משהו בשביל להפוך אותו לטוב..

RTur

New member
אני הייתי בניצנים!

וזאת היית את?! יו אני זוכר שהיא הקדישה למישהי את השיר..

tomadonna

New member
הקשיבו הקשיבו ../images/Emo124.gif

כמה נחמד שמיקה החליטה לפצוח במענה וירטואלי לחברי הפורום שלה שכבר קיים זה זמן מה. בניגוד לבתי, שכותבת פה בפורום כבר מהיום הראשון, הבחורה נזכרת לכתוב כשהיא לפתע "צריכה את עזרתכם בדרוג השיר בגל"צ" אבל אולי זה הקרדיט שהיא נותנת למעריצים שלה ובעיני - די נלעג... אגב - ברור שזה רק ה 2 סנט שלי, וכמובן שאני לא אומר לכם אם לכתוב שם או לא, זה רק די צורם לי בעיניים...

chasing time

New member
התרשה לי לענות לך?

קודם כל, אני אעתיק לך כבר את מה שעניתי למישהו אחר בדיוק על אותו הנושא של "תצביעו בגלגל"צ".. " בגלגל"צ, כמו בכל מקום אחר בישראל הקטנה והיפהפה שלנו- יש שחיתויות מכאן ועד הודעה חדשה. מי שאחראי על בחירת השירים הוא לא אחר מאותו בנאדם שמקבל עבודה מהליקון בתמורה להשמעת שירים של אמנים הנמצאים בהליקון. אתה מוזמן להסתכל ברשימת הפלייליסט של גלגל"צ ולראות שלפחות 4 שירים מרכזיים שייכים להליקון. ואם אתה תוהה- כן, ראיתי את הרשימה הזו וזו פשוט רשימה מגוחכת. ממש כתוב שם: "שירים ללילה- שירים שמשמיעים כשהשמיעה נמוכה מאוד". שימו לב איזה התעלמות מוחלטת יש מהשירים של סיון שביט, של דנה ברגר כמעט ולא משמיעים, ועוד אמנים רבים שלדעתי לא פחות מוצלחים. זה שגלעד שגב מלקק לאנשים בגלגל"צ את התחת ועוד כמה אזורים אחרים- זה לא אומר שלא מגיעים לאמנים אמיתיים שעובדים קשה להשמיע את השירים שלהם ולקבל את הכבוד שמגיע להם. והם בניגוד לאחרים- הרוויחו ביושר
" אז זה דבר ראשון... ובנוגע לדבר השני- בניגוד לבתי, שכותבת פה בפורום כבר מהיום הראשון, הבחורה נזכרת לכתוב כשהיא לפתע "צריכה את עזרתכם בדרוג השיר בגל"צ" אתה תאמין לי אם אני אגיד לך שאני היא זו שהדריכה אותה איך להכנס לפורום, ואיך לכתוב? מיקה פשוט לא יודעת להשתמש במחשב ובטח שלא בכל מערכות הפורומים האלה. אז זה שעכשיו, אחרי שהסברתי לה במשך תקופה בהחלט לא קצרה איך נכנסים וכותבים, היא בתקופה שלפני הוצאת דיסק חדש- זה לא אומר שהיא לא מעריכה את המעריצים שלה. ההפך הוא האמת. חבל לזרוק כאלה דברים לאוויר בלי שום תמיכה לה.. .

tomadonna

New member
להדר

ראשית, "מי שאחראי על בחירת השירים הוא לא אחר מאותו בנאדם שמקבל עבודה מהליקון" אז תרשי לי לפצוץ את הבועה, כי שני האלבומים האחרונים של בתי יצאו בחברת הליקון ואלו בתמורה, לא בדיוק עשו עימה חסד. אבל לא משנה - זה לא מלחמת מעריצים פה. ברור שמה שכתבתי היה מחוץ לקונטקס ואי אפשר לדעת את כל התמונה מהודעה אחת, אבל מה שכן אפשר לדעת, שבשביל הודעה ראשונה בפורום לדעתי - זה לא עדין במיוחד... בכל אופן, בהצלחה עם הפורום החדש והעבודה הקשה שדרושה לו ורק טוב!

chasing time

New member
זו בכלל לא מלחמת מעריצים..

אני האחרונה שתריב על דברים כאלה..
אני פשוט אומרת את דעתי, והיא שלכל זמר וזמרת יש את הזכות להישמע בתחנות רדיו, ושהשיקולים הפיננסיים של עורכי הרדיו לא יפגעו באמנים האלה שעובדים נורא קשה, גם אם זה לא נראה כך לפעמים.. (ואני לא מדברת כאן רק על מיקה.. יש גם את בתי, ואת דנה ברגר, וסיון שביט ועוד רבות וטובות שפשוט לא זוכות ליחס מתחנה אחת שכרגע משפיעה לכולם על הפלייליסט האישי שלהם..). ובנוגע לכך שבתי לא "זכתה" מההפקר בחברת הליקון ושיתופה עם גלגל"צ, זה רק מכיוון שהליקון חושבים על התמורה כלכלית שלהם.. הרי ברור שאמנים מצליחים ויותר "כבדים" מבתי עם היסטוריה בכלל לא קטנה של הצלחה, כדוגמאת עברי לידר (שאני מעריכה אותו נורא, דרך אגב), הם אלו שיכניסו יותר כסף לקופה- אז אותם מושכים ומעלים מעלה..

אני ארחיב ויאמר

בכלל בתקשורת שרוצים להאדיר מישהו יכולים לתת במה וחשיפה גם לאומנים שלא מגיעים לקרסוליים של בתי { ואני לא איכנס לשמות } כנ"ל ככה זה גם אצל פוליטיקאים שלא בהכרח זה שהתקשורת אוהבת הוא המוכשר באמת הכל שאלה של פרוטקציות וקומבינות הרי אנחנו מדינת הקומבינות בתי לדעתי ולדעת רבים אחת הזמרות הגדולות שצמחו כאן ואני מדבר שהיא גדולה לפחות כמו יהודית רביץ { שיהודית תגידו מה שתגידו יש עליה רזומה של מעל 20 שנה והיא גם כותבת } השאלה היא שאותו עורך בגלגלצ או ברשת ג או בכל תחנה אחרת טיפה יותר ישמיע אותה

יש לי שני דברים להגיד

1. אודי- אכן השוואה ראויה- יהודית רביץ- לא חשבתי על זה אבל יש בזה משהו... 2. לא משנה מה מדברים כאן- לכלוכים זה ממש לא לעניין. עזבו את גלעד שגב- מי ממכם מכיר אותו באמת אז למה לפתוח פה. לא מתאים בכלל. חן- עכשיו את צריכה להגיד שאת מסכימה איתי ארתור- אני מצפה גם ממך ו... מישהו יודע מה קורה עם אליקו??? שמעתי שיצא לו ספר בקרוב... אליקו-שוב הביתה! יום טוב יעל

RTur

New member
בעיקרון חשבתי להימנע מלהגיב אבל..

אבל את ביקשת אז טוב חח.. לא רציתי להגיב לזה כי זה היה ממש מגעיל כל מה שהלך פה.. זה מלכלך על מיקה, זאת על גלעד שגב, ולמה בתי ככה ומיקה ככה.. ואני אוהב את שלושתם אז העדפתי לא להגיב.. לא הבנתי למה זה שבתי כתבה פה מהיום הראשון הופך אותה ליותר מוערכת ממיקה קרני? אולי מיקה התקשתה לעבוד עם מחשב ולקח לה זמן עד שהיא הבינה איך כותבים פה? (גם לי לקח כמה זמן עד שהבנתי איך תפוז עובד כשרק נרשמתי לפה.. ואני יודע בוודאות שלירז צ'רכי גם סבלה תלאות וייסורים מהמחשב שלה עד שהיא הצליחה בכלל להירשם לפה..) ומה הבעיה בזה שמיקה הוציאה סינגל חדש ומבקשת מהמעריכים שלה לקדם אותו? מה לעשות שאיכשהו קרה שתחנת רדיו שתלטנית משתמשת בכוח שלה כדי לקבוע לאנשים בארץ מה השירים הטובים ומה לא וכדי שאמן ימכור מספיק עותקים כדי לשרוד את היום צריך להיכנס לאיזה רשימה מטומטמת? זאת בדיוק הסיבה למה אני מחרים את חלחל"צ ולא שומע אותם.. כי אם הייתי תלוי בהם אז בחיים לא הייתי מגיע לפורום הזה כי אז לא היה לי שום מושג מי זאת בתי! אז מיקה הוציאה סינגל חדש וזה לגיטימי לגמרי שהיא תרצה שהוא יצליח כדי שתהיה לו חשיפה. אולי יתווסף לה עוד קהל של מעריכים? (כמו שקרה עם "מגדלור" שהאלבום הזה הוסיף לה עוד קהל.. ואני אחד מאלה שהתווסף בזכותו..) ואלה שמצביעים זה בעיקר אלה שאוהבים אותה = אנשים שכותבים בפורום שלה..

izagmusic

New member
כמה אנושי מצידך....

די מספיק, דיברתם על זה כבר יותר מדי....

גם אני לא הגבתי היות

ומי אנחנו שנעשה השוואה כל מעריץ של זמר זה או אחר אותו זמר יהיה הכי טוב בשבילו אבל כמו שאנחנו מריגישים כלפיי בתי אנשים אחרים מרגישים כלפיי מיקה או כל אומן אחר

למעלה