רוצים להחזיר את צער גידול בנות למסך?

• פותח הנושא FHR
  • פורסם בתאריך

FHR

New member
רוצים להחזיר את צער גידול בנות למסך?

כבר שנים שהסדרה לא משודרת בישראל, ולכל המתגעגעים- הגיע הזמן לפעול בעניין! איך לפעול?
קודם כל, אני אשרשר לפה הודעה מיוחדת, שהכותרת שלה תהיה "
גם אני אצפה בצער גידול בנות אם הסדרה תחזור לשידור". כל מי שיודע שאם הסדרה תחזור הוא יצפה בה, שישרשר להודעה הזאת
, ומי שגם בטוח שהוא לא יפספס אף פרק אם הסדרה תשודר, שיוסיף ל
-
(ככה:
)
אח"כ, כל מי שרוצה, שישלח לאחד מהגופים שאני אכתוב פה (אפשר גם לכולם) מכתב לאימייל עם בקשה מכל הלב לשדר את הסדרה בש"ח אצלם, בצירוף קישור לשרשור הזה, שיראו כמה אנשים חתמו שיצפו בטוח בסדרה אם היא תשודר שוב.
ולסיום, תשלחו את השרשור הזה מי שאתם מכירים שאוהב את הסדרה, שגם הם ישרשרו לכאן ו\או ישלחו מכתבים. למי אפשר לשלוח אימייל? ערוץ הילדים- [email protected] ג'טיקס- [email protected] ניקלודיאון- [email protected] לוגי- http://logi.tv/contact_logi.asp יס- [email protected] הוט- לא מצאתי כתובת אתם יכולים להוסיף שידעו לאן לשלוח רשת- [email protected] קשת- לא מצאתי כתובת אתם יכולים להוסיף שידעו לאן לשלוח ערוץ 10- http://10.tv/popContact.asp ועוד דבר כדי שלא יהיה בלאגן אז אני אגיד שוב, את ה
לשרשר רק להודעה שמשורשרת להודעה הזאתי שהכותרת שלה היא
גם אני אצפה בצער גידול בנות אם הסדרה תחזור לשידור, וכל מה שזה לא סימון בלבד שאתם תצפו זה בשרשור להודעה הזאת ולא להודעה ההיא, אז תשימו לב!

FHR

New member
גם אני אצפה בצער גידול בנות אם הסדרה תשודר

porky169

New member
"שנים" בואי לא נגזים כן?../images/Emo134.gif

כי פעם האחרונה שהסדרה שודרה הייתה לפני כשנתיים שלוש אותי כבר נמאס לראות אותה שוב ושוב וכל הזמן ערוץ הילדים טוחן אותה מחדש אותה ואת אריזה משפחתית

יהיה ממש נחמד אם../images/Emo134.gif

ערוץ הילדים יקנה את הפרקים האחרונים של אריזה משפחתית, בחיים לא ראיתי את הסוף של הסדרה

porky169

New member
ערוץ הילדים תמיד שידר אותם../images/Emo134.gif

לא קורה משהו מיוחד רק יש את הפרק שהוא הולך לחלל זה הפרק הכפול האחרון

M i k e s F a n

New member
לא יודעת מה איתכם לי אף פעם לא נמאס לצפות

בסדרה הזאת עוד 1,000 פעם, כל פעם זו כמו פעם ראשונה בשבילי!

Marg H

New member
עם יחזירו את "מי הבוס?" זה יהיה מעולה! ../images/Emo9.gif

אהמ,

אם כבר שולחים מייל למישהו עדיף שזה יהיה ערוץ שפתוח לכולם כדוגמאת ערוץ הילדים וניקולאודיון, אחרת הרבה אנשים לא יוכלו לצפות.

למעלה