רוצים להיות בתוך המטריקס?

salingre

New member
רוצים להיות בתוך המטריקס?

רוצים להרגיש כמו ניאו? זה כל כך פשוט! מישהו שמע את המושג "חלום צלול"? אני בטוח שכמה מכם חוו זאת בעבר... חלום צלול הוא פשוט חלום-שאתם מודעים לכך שאתם חולמים תוך כדי החלימה! חוויה מהנה שאי אפשר לתאר פשוט! ישנם מספר שיטות להגיע לחלום צלול באתר : www.magick.co.il כנסו לקטגורית חלומות ושם תקראו על חלום צלול (ומי שמעניין אותו תחום החלומות מגון של מאמרים) אני ממליץ לכל אחד על החוויה המדהימה הזאת (גם פה בתפוז יש פורום חלומות צלולים! ) אני שלחתי הודעה זאת כי היגעתי לחלום צלול אמש ושהיבנתי שזה חלום -יצרתי את ניו (התת מודע שלי כבר מכיר את כל המהלכים שלו שנראו בסרט) ונילחמתי נגדו... בחלום צלול צריכים תפישה כמו בתוך המטריקס- אל תחשוב שאתה יכול, דע שאתה יכול אתם נכנסים לעולם שאתם האלוהים שם! חוויה שאי אפשר לתאר במילים ,וחשבתי שחובבי מטריקס כמותכם יהנו מחוויה דומה מאוד למאטריקס -במציאות! זה מדהים! תחשבו לרגע על המטריקס-בלי פחדים, משימות, סוכנים או נבואות מטרידות! חישבו לזה שאתם נכנסים לעולם שלכם-וכולכם מכירים חלומות- אתם פשוט נמצאים בפנים! לא כמו משחק מחשב ואתם יכולים לעשות כל שעולה על רוחם (לעוף, להישתגר, להילחם, לשאול דמויות שאלות (הדמויות עונות בד"כ נכון כי פשוט התת מודע שלכם יודע כל כך הרבה!) אני יכול להמשיך לכתוב כאן כל הלילה.. אבל אי אפשר להבין חוויה נפלאה זאת בלי חוויתה... ממולץ לכולם (ולחובבי מטריקס במיוחד (; ) בברכה לילה טוב וחלומות צלולים אורי

CAT4

New member
אני רוצה לשתפ אותך המשוא שעלית

אני חושב שעלית עליו אם מדובר בחלום צלול אז זה באמת נותן לי חשיבה חשה ניאו הוא אדם שלכום בעולם האמית ורוצה לברוח מימנו אבל זה לא אפשרי הוא לומד שההוא לכוד בתוך עולם המכונות ( חלום בתוך חלום ) משהוא כמו חלום צול וברגע שהוא מגלה את זה הוא מגלה שי שלו גם סיוטים פחדים, והוא צריך להילכם בהם אבל כמו כל הפחדים שלנו אנחנו צרכים ללמוד לקבל אותם לתוכנו לאסוף אותם והיות חלק מהם ורק עז נוכל לחיות בחיים האמתיים. ככה שהכל בעצם אשליה של החיים עצמם בתוך חלום צלל מה את אומרים זה אולי אחד התובנות חדשות שלי ואני אהנה אם מישהוא יתן לי עליהם פידבק **** הטקס זה ניכתב מיתוך כתיבה סימולטנית והוא לא עבר היגה איתכם הסליחה **

salingre

New member
לא כל כך היבנתי מה כתבת...

אני רק מציע לכם חוויה (אם אתם חולמים באותו הזמן גם ככה-לא עדיף לעבור חוויה כזאת מדהימה שאף פעם לא נמאסת?) החוויה הזאת זה הדבר הכי קרוב שאנשי כדור הארץ יכולים לחוות בימים אלו למאטריקס (כמובן אם אנחנו לא במטריקס
) בברכת לילה טוב וחלומות צלולים אורי

CAT4

New member
אני מאושר בבילך

בפעם הרשונה שאני חלמתי חלום צלול זה לקח לי יותר מחצי שנה של תירגול ועבודה עצמית

shikma r

New member
חלום צלול=מתנה מאלוהים לכולנו

טעימה מהפנטזיות. חלמתי הרבה חלומות צלולים עד שהבנתי מה זה חלום צלול ושאפשר לגרום לעצמך לחלום את אותם חלומות. האינסטינקט של כולם זה דווקא להתחיל לעוף.חוויה נדירה. מה שמוזר אצלי שכבר התחלתי לחלום שאני בחלום צלול ככה שזה בעצם לא חלום צלול. אני חושבת על חלום צלול בחלום ואני חושבת לעצמי זה חלום צלול (או בכינוי המוזר "חצלול") אבל החלום לא צלול ואני לא ממש מבינה שזה חלום.משהו הזוי. אחח..כמה זמן לא חלמתי חלום צלול כמו שצריך..

Gilliana

New member
אכן, חלומות צלולים - חוויה מיוחדת

לי כבר היתה שליטה בהם בגיל די צעיר למעט במקרים שבהם אני מאאאאדדד עיפה ואז אפילו חשיבה עירנית צלולה אין לי

shikma r

New member
יש כמה טכניקות כן..

אח הדברים שאני זוכרת שקראתי הוא שכדי להכניס לעצמך לתודעה בחלום שזהו חלום,עליך לעשות כמה בדיקות, כמו להסתכל על כתוביות שיש באזור (אם יש), ללהוריד את העיניים ולהסתכל שוב,ואם האותיות השתנו אז זה חלום.הבעיה היא חזכור את הבדיקה,צריך לחשוב עליה הרבה פעמים על מנת שהיא תיכנס לתודעה שלך בחלום בלי קשר. אני פשוט עשיתי הרבה בדיקות בחיי היום יום בשביל לבדוק" שזה לא חלום כך שבחלום זכרתי לבדוק :) משהו נחמד,קצת בעייתי אבל נחמד:) כנס לפורום "חלומות צלולים" הם יפרטו לך הרבה יותר.

למעלה