רוצים להיות גבוהים יותר?

O Boy

New member
רוצים להיות גבוהים יותר?

מי מאיתנו לא רוצה להיות גבוה יותר? אולי יש כאן כמה... אבל ממה שהבנתי - רובכם רוצים לגבוה... ידידה אמרה לי אתה חייב לפתוח 'חמש וחצי', פחחח תוכנית חדשות של ערוץ הילדים. פתחתי ומה אני רואה? יש תרופה חדשה (הורמון גדילה שמגיע במזרק) שהגיעה מארה"ב, מזריקים אותה מדי יום (כן, כן - זריקה) וגובהים!! איזה רופא או משהו בנוסח שם סיפר שהורמון הגדילה פועל בלילה, וכשישנים הרבה שעות וטוב ההורמון הזה בדר"כ עובד (לכו לישון, אולי תגבהו חחח), וכאלה שרוצים לגבוה (ודי נמוכים יש להזכיר) צריכים לפנות לרופא המשפחה ולהתייעץ... ועוד גילוי - המבוגרים שמתמידים בהזרקת הורמון הגדילה נהיים צעירים יותר - מגפה חדשה תגיעה אלינו לכאן...? כל אחד עם מזרק...? נותר רק לחכות ולראות... חחח...

חחחח....1.75 וכולה בת 15 וחצי

תודה....מסתדרת ככה
אננני לא מוצאת נעלים נורמליות...בלי עקב של פפפפפרחות!

טוב...כמה עובדות לעשות סדר בבלאגן

אז ככה... 1. ההורמון גדילה הזה הוא עדיין בגדר נסיוני 2. הוא ניתן רק ע"י מרשם רופא ולא בשום דרך אחרת- לאחר בדיקות מקיפות ואחרי שרופא מוסמך קבע שאתה זקוק לו... 3. נותנים את הטיפול הזה אך ורק לגברים בגובה 1.60 או פחות, שלפי חיזוי גובה הם לא צפויים יותר לגבוהה... או לנשים בוגרות בגובה 1.47 שלא צפויות לגבוהה... 4. הטיפול נמשך שנתיים וחצי, אשר במהלכו מזריקים זריקות כואבות מדי יום... 5. הטיפול הזה מאוד מאוד מאוד יקר... בערך כמה עשרות אלפי דולרים... אז... למרות שגם הייתי רוצה- אין סיכוי בעולם שמישהו מאיתנו יהיה מועמד לטיפול שכזה...

אני שמעתי ש....

ההורמון הזה גורם לך דווקא למות צעיר ככה בגיל 50 וזה גם לא אושר בישראל עדיין - רק בארה"ב.......אז אין לכם למה לפתח ציפיות.....חחח תהיו שמחים עם מה שאתם

בדיוק!!!חחחח....אני כבר

היתרגלתי לרעיון שאני 1.60.....וזהו :) וזה לא כזה ביג פאן להיות גבוה :)

אחותי!!!! גם אני 1.60 מאמי....

גובה שולטטט........לא גבוה מדי ולא נמוך מדי....וחוץ מזה זה כיף להיות נמוכה יחסית לבנים
חחח בלי לפגוע באף אחד :)

חחחח....תאמת כן....

אנחנו 2 בנות בכיתה,וכולם מזהההההה גבוהים אצלינו וזה כיף.... חחח...טוב לי עם זה...יעני באמצע....

sweety131

New member
לא ממש נכון....

1. מקבלים את התרופה הזאת רק אחרי סדרת בדיקות של הרופא ואם אתה נמוך ואתה לא תמשיך לגדול.. 2.ובקשר להתמדה זה לא נכון כי אם אתה מתמיד סתם ככה אתה יכול למות... 3. מי שלוקח את זה כשהוא לא צריך יחלה בסרטן בעתיד.

O Boy

New member
אז"ש...

אז זהו שלא - בתוכנית שבה הוצגה התרופה של הורמון הגדילה הובא ילד שלא חסר לו הורמון גדילה, אין לו שום בעיות וגופו תקין לחלוטין. אני לא יודע מה קורה באמת, זה מה שהוצג שם, ולרוב לכל דבר מוסיפים ספקולציות שונות - פה הוחלט שמי שלוקח את זה ללא צורך - יחלה בסרטן.

יש לי 2 בני דודים (אח ואחות..) ו..

שניהם טופלו בעזרת ההורמון הזה והם גבהו יפה מאוד... זה מאושר זה עובד.. וזה מצויין וגם אני שקלתי לעשות את זה.. אני 1.58 בת 17 וחצי... אבל זה עדיין בגדר "אולי" ולא יותר מזה.. ו..אל תזרקו דברים שאתם לא בטוחים בהם.. אם יש לכם כתבה או משהו שיכולה להוכיח את הסיכונים שבהורמון שאמרתם כאן זה יהיה נחמד.. עד אז אני מעדיפה להכחיש את הדברים שרשמתם..:) תודה מראש

sweety131

New member
../images/Emo32.gif

אז הם אמרו שטויות.. כי לאחותי שוקלים לתת את זה ואני יודעת על ההורמון הזה כמו שהרופא יודע על זה....

למעלה