רוצים להיות ליירה בסרטי 'חומריו'?

האבק

New member
רוצים להיות ליירה בסרטי 'חומריו'?

עכשיו זה אפשרי! ההפקה פרסמה הודעה רשמית שהם יערכו מספר אודישנים פתוחים (כלומר לכל מי שרוצה) לתפקיד של ליירה. הם מחפשים ילדים בגילאים בין 9 -13 שתעביר את הנאמנות, האומץ והשובבות של ליירה, ושאין כל צורך בידע מוקדם במשחק (אוי לא..). האודישנים יערכו באנגלית במספר מקומות: אוקספוד, קיימבריג', קנדל ואקזטר ויערכו בשבועיים הראשונים של אפריל. אז מישהי פה מעוניינת?
מה אתם חושבים שזה אומר על הסרטים? שמחפשים ילדה ללא ידע מוקדם במשחק. מצד אחד אולי ימצאו אחת שבאמת נראית כמו ליירה ובעלת אותו אופי, וגם עם ידע משחק. מצד שני יכולים למצוא אחת ממש מתאימה, שלא יודעת לשחק בכלל, ותהרוס את הסרט. מה דעתכם?

Beetle Juice

New member
הם לא מחפשים במקרה../images/Emo15.gif

נערה בת חמש-עשרה, כהת עור , מטר 68, אך בעלת ידע רחב באנגלית?(אמריקאית, אבל בעלת אמצעים לעשות מבטא בריטי וסקוטי
תראה- אם כן יצא סרט, אז אני חושבת שהמפיקים יוכלו לזהות טיפה כישרון....

האבק

New member
ניחשתי שזאת את לפי החיפושית ../images/Emo3.gif

סתם שאלה - את באמת כל הודעה זוכרת לשים חיפושית? או שזה משהו אוטומטי?

Beetle Juice

New member
אני שמה את באגי בכל הודעה../images/Emo15.gif

זה האייקון המאומץ שלי
הוא נורא מתאים לשם שלי, אתה לא חושב?

לצערי, אני יותר קרובה בגיל לגב'

קולטר. גם ב"הארי פוטר" חיפשו ילדים בלי ניסיון קודם. הם רצו מישהו לא מוכר, למרות שרצו הרבה שמועות לטובת היילי ג'ואל אוסמונט (מ"החוש השישי" ועוד). והנה, דניאל רדקליף הוא שחקן מחורבן למדי, אבל הסרטים לא כל כך נוראיים.

האבק

New member
כן שמעתי

שספילברג רצה לביים את הסרט עם השחקן הילד המועדף עליו - הבלונדיני הזה מהחוש השישי, אבל רולינג לא הסכימה. דניאל מתאים מבחינת מראה, אבל הוא שחקן מחורבן, והרס את הסרט הראשון והשני לגמרי. הרמיוני ורון הרבה יותר טובים. דניאל פשוט לא מצליח להעביר את הארי, וזהו... פשוט הורס קטעים שאמורים להיות ממש טובים.

למען האמת

לפי דעתי רופרט גרינט גם כן לא מצליח להעביר את רון.. אני פשוט ממש לא אוהבת את רון בספר (הוא בין הדמויות הפחות אהובות עלי. אני לא אבכה אם הוא ימותP: אבל רולינג לא תהרוג אותו חח) ובסרט הוא פשוט כזה חמוד=] (אלה שראיתי, את הרביעי יש לי בדיוידי אבל לא טרחתי לראות..)

Galadriel 3000

New member
לדעתי

היא אמנם לא צריכה נסיון במשחק כדי שלא תהיה מוכרת, אבל אם היא תהיה ממש גרועה יפסלו אותה. אני לא רוצה שזו תהיה שחקנית הוליוודית מוכרת כי אז היא תזוהה עם הדמויות הקודמות וזה לא בסדר, כי היא צריכה להיות ליירה ולא אף אחת אחרת. חבל שאני בשלוש שנים יותר מדי גדולה, אני לא בלונדינית ואני לא בריטית. ואני לא יודעת לשחק בגרוש! (ואני גם לא אמיצה ושובבה..)

האבק

New member
שוב אני מביא את הדוגמה של ה"פ

דניאל רדקליף פשוט היה נורא עד לסרט השלישי. ברביעי אפשר לראות ניצוץ של יכולת משחק, אבל זהו. גם אני מעדיף שלא תהיה איזו שחקנית הוליוודית (יש שחקניות הוליוודיות בנות 10?
) אבל שני הדברים הכי חשובים הם - שהיא תהיה שחקנית טובה, ושתראה כמו ליירה. וזה מאד קשה. אני הייתי הולך להיבחן אם לא הייתי בן
אחחח אם הייתי מבוגר יותר הייתי מנסה את מזלי באודישן ללורד עזריאל.

Fairywitch

New member
אני בת 29, גובה 1.84 מ'...

לא נראה לי שיקבלו אותי, למרות האנגלית הטובה והניסיון במשחק

האבק

New member
חנה? גברת קולטר?

גברת קולטר צריכה להיות אנטרסנטית ורעה - בדיוק ההפך מחנה

Fairywitch

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif וגם- האמת היא

ששיחקתי פעם דמות די נוקשה ומרשעת, יותר נכון נוצריה אדוקה ופרימיטיבית (ברנרדה מ"בית ברנרדה אלבה"), שזה לחלוטין ההיפך ממני, ויצא לי מצויין. לשחק דמות ביצ'ית כמו קולטר זה דווקא מעניין ומאתגר... הכי גדול לתת את הדמות שלה לדראג-קווין- הם הכי טובים בלשחק ביצ'יות

האבק

New member
../images/Emo12.gif מתי ראית דראגקווין משחק(ת)?

אם כבר התחלנו לדבר על זה - איפה את משחקת? משחקת בהרבה הצגות או סתם מדי פעם לפעם? היית במקרה בכנס עולמות 2005 (שהיה בסינימטק)?

Fairywitch

New member
ראיתי אינסוף הופעות דראג-

וגם הייתי עוזרת הפקה של אירוע דראג ב-97'... הייתי מכורה לחלוטין ל"בנות פסיה"
אוי, כמה אני מתגעגעת אליהם
לגביי- יש לי תואר ראשון בתיאטרון, שבמהלכו השתתפתי ב-3 ערבי מונולוגים, ובשתי הצגות (ברנרדה אלבה הייתה אחת מהן). לפני הלימודים השתתפתי בתיאטרון חובבים, שם הופעתי בכ-4 הצגות
לפני שנה היה לי תפקיד קטנטן ב"באפי"- המחזמר בעברית.

למעלה