רוצים להיפגש עם השחקנים?

לירןןןן

New member
רוצים להיפגש עם השחקנים?

ולבקר בסט? כנסו עכשיו לאתר הרשמי ותענו על השאלות מדי שבוע 3 יזכו לבקר בסט ולפגישה עם השחקנים

lilo the sexit

New member
לעזעזלללל!!

עשיתי כניסה לטריוויה אחרי שנירשמתי.. כתוב לי פרטיך נקלטו במערכת...! לחצתי בשביל להיכנס לטריוויה... זה לא עושה כלום...!

lilo the sexit

New member
שירי116

היי, אחרי שנרשמת תכנסי שוב מהתחלה לחידון! וזה יעשה לך- למקומות היכון! צא!

שירי116

New member
וואי ממש תודה!

כן נכנסתי זה באמת רשם לי למקומות היכון צא תכף אני מתחילה ת'חידון... ממממממש תודה רבה לך! וגם לאחרים קרה מה שקרה לי... אז תעשו גם! ד"א... אני חדשה

dj salmix

New member
טוב אנשים אז ככה

זה בעיקר לניצבים תעשו טובה אל תשחקו במישחק כאילו שחקו אבל אל תיזכו לא יפה תנו לאחרים אנחנו שם כל יום אז... ובקשר לתמונות אני שם יותר מאוחר או מחר... ------------------------------------------- סספפפיייררר למה לא היית היום בחוצים??? רציתי לשאול אותך משהו... טוב לא נורא מחר אני אשאל... ביי לכולם

חחח אל תדאג לא נשחק ניתן הזדמנות

אנחנו לא נשחק ניתן הזדמנות לילדים אחרים :) חחח בהצלחהה לכולם!

שירי116

New member
איך נכנסים לטריוויה?

בכתובת הזאת: http://www.tapuz.co.il/Gadol/Gtrivia.asp האפשרויות היחידות שיש לי הן הרשמה (נרשמתי) ו'משתמש רשום בתפוז' שזה מכניס אותי לכניסה למערכת ואז עריכת העולם שלי בתפוז או חיפוש חברים או הרשמה. איך נכנסים לטריוויה עצמה?

שירי116

New member
אה הבנתי....

חשבתי שהרשמה זה הרשמה לאתר תפוז... זה באמת היה לפני שנרשמתי לאתר תפוז, או שלא לא יודעת... בכל מקרה זה בעצם הרשמה לטריוויה אז לא משנה! :)

אני רוצה ליפגוש

אני רוצה ליפגוש את אדם ואת אתא גור מורד אני אכי הרבה רוצה ליפגוש את גור מורד.

גור מורד לא משחק בעונה השנייהה

חבל לך הוא לא משחק בעונה השנייהה ככה שאל תצפייי

Aviad1987

New member
דווקא מההודעות שלו, הבנתי שכן.

וגור - תקן אותי אם אני טועה.

למעלה