רוצים להיפטר מהפסוריאזיס ללא עלות?!

איריס201

New member
רוצים להיפטר מהפסוריאזיס ללא עלות?!

שלום רוצים להיפטר מהפסוריאזיס?! המוצרים ניתנים ללא עלות! אנחנו עוסקים בפיתוח משחות ומוצרים לטיפול במחלות עור שונות, בעיקר פסוריאזיס לאחר שנים הסתיים פיתוחם של מספר מוצרים, אני מחפשת אנשים שמעוניינים להיכנס לקבוצת מחקר. [email protected] 03-632-90-10 איריס

קוביd1

New member
תודה לא מעוניין להיפטר מהפסוריאזיס

לא מוכן לשמש כשפן ניסיונות למשחות שאני לא יודע מה הן מכילות קובי

שבת שלום../images/Emo24.gif

גברת יקרה לו היה לך שמץ של מושג מה זה פסוריאזיס לא היית מתיימרת ו"מציאה" לנו להיפטר מהמחלה, משחות הן לכל היותר אמצעי זמני ליפות את המצב. את הגנים השונים שלנו אי אפשר לתקן במשחות. כל שני וחמישי מגיעים לכאן ולפורומים אחרים "מגלי ארצות" עם תגליות והמצאות המאה. הבעיה היא שאת הפסוריאזיס התגליות שלכן לכאורה , ממש לא מענינות רוב רובנו כבר שפנים מדופלמים עם תעודות הצטיינות במריחות , בליעות, זריקות ושתיה של מוצרים טבעיים, מלאכותיים וכל מה שיש בכדור הארץ. לידיעתך ניסויים בחיות זה מחפיר, בבני אדם על אחת כמה וכמה, יש לך אישורים של ועדת הלסינקי?

קובי d1

New member
יונה אהבתי את התשובה שלך

כל פעם משהו אחר נכנס לפורום ומנסה למכור ולשווק את מרכולתו במקרים מסויימים משהו שהפסוריאזיס נרפא אצלו לחלוטין ,והוא ממליץ על משחה או קרם מסויים ,ואז אתה מגלה שהממליץ שייך לחברה שמייצרת את הקרמים. דרך אגב אני מצפה לתשובה משלומי משבוע שעבר שהמליץ על קרם מסויים אז משווקים יקרים זה לגיטימי לפרסם ולהרוויח אבל קצת קשה לעשות את זה לאנשים שניסו הרבה טיפולים במשך שנים, איך אומרים הפרייארים לא מתים רק מתחלפים . ,אני ניסתי עשרות טיפולים ומה שקרה בסוף ,שמי שנתן לי את הטיפול רץ שמח וצוהל לבנק ,ואני רץ שמח וצוהל לגגות ולסולריום של ים המלח ,עם חור בכיס . גוד שבעס קובי

zepelin

New member
תמיד ידעתי שאני נראה משונה מוזר משהו,

אך מעולם לא עלה בדעתי כי מראי המשונה דומה לשפן או לקוף מעבדה. נכון הוא כי מבנה גופי קרוב לזה של הגורילה אך מוח החייה מפותח בהרבה משלי. בכל מקרה קוף השימפנז המשמש לניסויים מבנהו קטן משלי באופן ניכר אי לכך תמהני איריס, מדוע החלטת שאני וחברי לפורום חיות מעבדה הננו ?? תעלימי לנו את הספחת ??? וואוו מה-מה-מייה, רוצי מהר לרשם הפטנטים לפני שיגזלו את הפטנט המדהים שלך.

למעלה