רוצים להמר?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אני מאד רוצה את טראמפ.
כי ביידן כנראה יהיה כמו אובאמה, דהיינו לא כל כך אוהד את מדינת ישראל.
אבל מצד שני, טרמפ הוא כל כך מטורלל.
אני חושב שמי שלא ייבחר משניהם... אנחנו נאכל אותה.
חוץ מזה אנחנו כבר רגילים לחיות עם מטורללים, לא כן? ;-)

אפרת10512

Well-known member
ההבדל בין תומכי טראמפ לביידן:
תומכי טראמפ: בואו נדפוק את הליברלים. תומכי ביידן: בואו נתאחד. טראמפ מאיים. ביידן מאחד. הבחירה ברורה. מקווה שאני לא טועה

SupermanZW

Well-known member
תומכי טראמפ: בואו נדפוק את הליברלים. תומכי ביידן: בואו נתאחד. טראמפ מאיים. ביידן מאחד. הבחירה ברורה. מקווה שאני לא טועה
את קצת מבולבלת, ליברלים זה בקנדה, המפלגה השמאלית בארה"ב היא המפלגה הדמוקרטית, שתומכיה קרויים דמוקרטים. לגבי מה אומרים הצדדים, תומכי טראמפ לא קוראים לדפוק את הליברלים פשוט כי הליברלים לא מעניינים אותם, הם תומכי מפלגה במדינה אחרת. תומכי ביידן לא קוראים להתאחד פשוט מכיוון שלא הם ולא אף אמריקאי שמכבד את עצמו מעוניין במערכת פוליטית חד מפלגתית, שבשום נסיבות אינה יכולה להיות דמוקרטית ונא לא לשכוח שמדובר בתומכי המפלגה הדמוקרטית. הבחירה כלל לא ברורה ואת טועה מתחילת דברייך.

Harrington

Well-known member
מנהל
את טועה.
אמנם השמאל האמריקאי (מדובררת היטב ע"י התקשורת הישראלית) מציגה את זה כאילו טראמפ הוא המפלג והמפצל וביידן הוא המאחד, הלכה למעשה אין לכך כל בסיס מיוחד. ביידן מפצל ומפלג בדיוק כמו טראמפ. הוא רק עושה את זה עם רטוריקה מעט שונה.

זה לגמרי ניתן להשוואה למה שקורה בארץ (ומבחינתי את טועה גם כאן כשאת כותבת דברים דומים). השמאל צועק בגרון ניחר שנתניהו הוא המפלג והמסית, בעוד שדווקא הוא עצמו (השמאל) מפלג ומסית גם בעצם קריאותיו אלו וגם בכלל.

SupermanZW

Well-known member
תוצאות סקר עדכני:

קבצים מצורפים

• Screenshot_20201103-124103.png
    Screenshot_20201103-124103.png
    KB 932.4 · צפיות: 1

נסיך.333

Well-known member
וגם שם העיתונות מגבה את השמאל ולא מפרסמת מה שהם יודעים בעיתונות
כך פרשת "האנטר ביידן" הוסתרה שם ולא מדברים על זה, את זה היה טראמפ איזה חגיגות היו על זה..

למעלה