טארמפ ללא היסוס.
היהודים יתנו לטראמפ את קולם, לכן מהמרת על וטראמפ.
היהודים הם 2% מאוכלוסיית ארה"ב, הם לא יקבעו מי יהיה הנשיא.היהודים יתנו לטראמפ את קולם, לכן מהמרת על וטראמפ.
אני מאד רוצה את טראמפ.
למה אתה מהסס?טראמפ, עם הרבה היסוס.
זה הימור מי יזכה, לא הצבעה ואם טראמפ מאיים לא לקבל את תוצאות הבחירות זה מראה שהוא עצמו רחוק מלהיות בטוח בנצחונו.למה אתה מהסס?
הוליווד הוחרת המועמד הדמוקרטי.זה הימור מי יזכה, לא הצבעה ואם טראמפ מאיים לא לקבל את תוצאות הבחירות זה מראה שהוא עצמו רחוק מלהיות בטוח בנצחונו.
גם עיר אחת בקליפורניה לא תקבע את זהות הנשיא. חוץ מזה, קליפורניה כמעט תמיד בוחרת במועמד הדמוקראטי.הוליווד הוחרת המועמד הדמוקרטי.
את קצת מבולבלת, ליברלים זה בקנדה, המפלגה השמאלית בארה"ב היא המפלגה הדמוקרטית, שתומכיה קרויים דמוקרטים. לגבי מה אומרים הצדדים, תומכי טראמפ לא קוראים לדפוק את הליברלים פשוט כי הליברלים לא מעניינים אותם, הם תומכי מפלגה במדינה אחרת. תומכי ביידן לא קוראים להתאחד פשוט מכיוון שלא הם ולא אף אמריקאי שמכבד את עצמו מעוניין במערכת פוליטית חד מפלגתית, שבשום נסיבות אינה יכולה להיות דמוקרטית ונא לא לשכוח שמדובר בתומכי המפלגה הדמוקרטית. הבחירה כלל לא ברורה ואת טועה מתחילת דברייך.ההבדל בין תומכי טראמפ לביידן:
תומכי טראמפ: בואו נדפוק את הליברלים. תומכי ביידן: בואו נתאחד. טראמפ מאיים. ביידן מאחד. הבחירה ברורה. מקווה שאני לא טועה
את טועה.ההבדל בין תומכי טראמפ לביידן:
תומכי טראמפ: בואו נדפוק את הליברלים. תומכי ביידן: בואו נתאחד. טראמפ מאיים. ביידן מאחד. הבחירה ברורה. מקווה שאני לא טועה
יש רק סקר אחד ששווה משהו היום. הוא עדיין לא מתפרסם .תוצאות סקר עדכני:
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.