רוצים להפגש בחנוכה? \ הודעות בודדות

שיצור

New member
ספורט טיפולי - שיווי משקל

האם מישהו מכיר את המקום? נמצא בכפר מל"ל ומטפל שם יורם טיפול פסיכומוטורי

מלכי א

New member
קורס שילוב

לכל מי שלא קרא הודעה קודמת בימים אלו נערכת הרשמה לקורס בנושא שילוב יחידני בכיתות רגילות מטעם אלוט. הקורס מיועד לאנשי מקצוע מתאמי שילוב (סייעות) המעונינות להשתלם ולהתקדם בתחום לכוון הדרכה לשילוב, וכן להעשרת הידע להורים. הקורס יתחיל ב1.1.04 מחוסר תקציב אין פרסומים במדיות אחרות. אנא ידעו אחרים העוסקים בנושא. פרטים נוספים באתר אלוט בהודעות ואירועים.

1סימה

New member
בדיוק שמעתי על כך פרטים

אני לומדת בבית ברל אבחון דידקטי והמרצה שלנו אמרה שיורם הוא אדם גדול והיא בעצמה מפנה אליו. אחת הבנות בקורס סיפרה ששני ילדיה היו שם והיא מאוד מרוצה. אני כשלעצמי מעולם לא הייתי שם.

שמעון36

New member
יומן שישי ערוץ 2 לחסן או לא לחסן

מחר ביומן שישי בערוץ 2 ישודר על החיסונים לחסן או לחסן ? אני לצערי במקרה הפרטי שלנו בפירוש אומר לא לחסן והאוטיזים של ילדנו נובע מהחיסון.

רוצים להפגש בחנוכה? \ הודעות בודדות

האם אתם זוכרים שחשבנו על מפגש בחנוכה? רוב המקומות הסגורים , המסודרים לפעילות, יהיו עמוסים מאד בילדים בימי החנוכה- לכן חשבנו לדחות את המפגש אל הימים שלאחר החג ולמצוא מקום נוח עבור רובנו. אם בכל זאת נראה לכם שיש מקום נחמד פעיל ומחומם שנוכל להתכנס בו יחד עם ילדינו, אתם מוזמנים להציע הצעות. מבחינתי אפשר להפגש ביום רביעי או חמישי אחה"צ, גם בחופש חנוכה, אך כדאי למצוא מקום שלא יהיה הומה מדי, או לדחות את המפגש. מה דעתכם? ועד אז לכולנו חג אורים שמח ומלא אורואהבה

1סימה

New member
אם יוחלט על מפגש

יש בכפר סבא מקום נהדר חדר גימבורי לא גדול מאוד ובעלת הבית הסכימה אפילו לסגור את המקום עבורנו במידה ותהיה קבוצה גדולה, נראה לכם?

../images/Emo9.gifאני בעד,אך כדאי לברר מחיר מראש

היי סימה, במקרה שיגיעו רק 10 ילדים של 9 משפחות, ואז המחוייבות הכספית, עלולה להיות גבוהה מדי, כדאי לברר איתה מראש עלויות צפויות. המטרה היא כמובן שתגענה כמה שיותר משפחות ואנחנו כאמור, פורום גדול למדי (מעל 100 משפחות בפעילות שוטפת+ משפחות נוספות), אך כדאי שנראה יום ושעה ונדע מראש, כמה מתכוונים להגיע. אני חושבת שכפר-סבא יהיה נוח- ואם יש לךאפשרות, פרטי מה יש בחלל המקום,כי יש לנו משפחות עם ילדים בגיל ביה"ס, שאולי לא ממש ימצאו מה לעשות איתם שם. בכל מקרה, תודה רבה על הרעיון והנכונות ואני מקווה לראות את כולכם שם-ועד אז, חג שמח לכולכם

1סימה

New member
לגבי המקום

בעקרון המקום מוגדר עד גיל 4 אבל מנסיון הוא מתאים ליותר. המקום קטן ואינטימי, מאוד בטיחותי כאשר יש מזרונים גם על הקירות יש מתקני גימבורי משחקי תינוקות ומשחקי קופסא. יש למעלה גלריה שאולי שם יהיה אפשר לאכול או משהו. הכניסה למקום עולה 25ש לילד ומבוגר חינם. אני משערת שנוכל לקבוע בזמן שהמקום סגור נגיד ב-19 ואז גם בשביל 10 ילדים אני משערת שהם יסכימו (ואם לא אני יעשה להם חנדלך) נראה לכם?

beezi

New member
לי - השבוע הזה קצת לחוץ, אבל אולי

זה אפשרי, תלוי ביום.

למעלה