רוצים להפיל את האתר של חיזבאללה????

רוצים להפיל את האתר של חיזבאללה????

בזמן שאתם גולשים אתם מסוגלים לעזור למאמצים הרבים להפלת האתר של חיזבאללה וזאת בלי שידרש ממכם מאמץ מיוחד.... פשוט בצעו את הפעולות הבאות..... התחל -----> הפעלה וכתבו שם ping 198.81.240.41 -t-w 2600 או התחל ------> הפעלה וכתבו שם ping 216.147.45.137 -t-w 2600 לבעלי הגירסאות באנגלית.... start -------> run וכתבו שם ping 198.81.240.41 -t-w 2600 כולם מאוחדים להפלת החיזבאללה!!!!!!!!!!!!

Blade at home

New member
קונדסון....

ואי קונדסון... מי לימד אותך תעלול האקרי זה? בטח איזה גאון מחשבים שאוהב לפרוץ למחשב של הפנטגון. יש רק דבר אחד שלא בדיוק מסתדר לי..... להלן הסבר טכני: בוא נגיד שהאתר של החיזבאללה יושב לפחות על רוחב פס של 50-60 ק``ב לשניה.....וגם אם זה פחות זה לא בדיוק משנה... למה אתה חושב שכמה פינגים של מאות בייטים יגרמו לשרת שלהם להיות מוצף במקרה הטוב זה יאיט אותו.... אגב.. אני לא אגלה לך כמה פינגים צריך לעשות במכה כדי להפיל את השרת... גם ככה אין לך מספיק חברים, מכרים, בני משפחה, וכ`ו וכ`ו בשביל לעשות את זה... בכל אופן .. בהצלחה...

Blade at Work

New member
לג`יני באנגלית

יש הבדל בין לנסות .... לבין לא לדעת..... עכשיו הוא יודע.... (-:

jini

New member
תגובה לקונדסון

כל הכבוד לך על המאמץ קבל ח`ח......

קונדסון**

אולי אל תלך.... למרות שאתה ימני קיצוני (שלא תבין לא נכון- בכיף הייתי מציפה להם את האתר) ,ולא מוכן לגלות לי את השם שלך....אל תלך....טוב?

למעלה