רוצים להראות את השריטה שלכם באקזיט?

רוצים להראות את השריטה שלכם באקזיט?

אם יש לכם לוק ייחודי, כישרון סופני, סטייל הורס שכנראה היה מדליק אי שם בשלהי שנות ה - 70' המאוחרות, עיוות שטרם נראה על פני כדור הארץ - אנחנו רוצים אתכם באקזיט. אנחנו לא מחפשים דוגמנים. אנחנו לא מחפשים יופי. אנחנו מחפשים אופי. ראיתם סרט עם בגדים מדליקים של ערפדים ומאז אתם מתלבשים כך? מעולה. יש לכם שיער ארוך שמטאטא את כל הרחובות בהם אתם הולכים? סבבה! אתם שייכים לשושלת ארוכה של אנשים שיודעים ללמד כלבי פודל לשיר יודל? התקבלתם! הראו לנו את השריטה שלכם, את האופי שלכם, את הכישרון הייחודי שלכם, את המראה הסופני שלכם - ואם תשכנעו אותנו בסטייל המתפרץ שלכם תופיעו במיצג אופנה ייחודי של אופנת AVG שישודר בתכנית, כאשר המנצח בו יזכה בפרס שווה במיוחד. לפרטים נוספים חייגו לאקזיט b in touch בטלפון: 054-4001010 והיכנסו ללינק הבא: http://www.tapuz.co.il/exit/sex_item.asp?Catid=2&articleid=145§ionid=4&SubCatId=2

Sefy

New member
../images/Emo6.gif

להראות גם סימני ניתוח נחשב ? זה שריטה מקצועית לא ?

Sefy

New member
חס וכרפס! מה פתאום! ../images/Emo12.gif

אני בניו זילנד כבר חודשיים פלוס ויש לי ויזה לפחות לעוד 7 חודשים, עד שאני לא מוצא עבודה אני לא זז מכאן

Sefy

New member
לא, כשאני אמצא עבודה, אני נשאר לנצח

אבל אם אני לא אזוז מפה עד אז, אלא אם כן יצטרכו להעיף אותי מפה. כאשר אני מוצא עבודה, אני מחכה עד שיהיה לי אזרחות ואז אני מבטל את האזרחות הישראלית שלי!

דברו אלי בציורים ../images/Emo141.gif

רינת פלג-אמיר, גרפולוגית ומפענחת, מסייעת להורים לפענח את הציורים של ילדיהם. רינת עוסקת מזה כ- 12 שנים בגרפולוגיה ופיענוח ציורים. היא התמחתה אצל אנשי מקצוע רבים ועיקר עיסוקה בניתוח גרפולוגי, גרפותרפיה וניתוח שרבוטים וציורים - בעיקר ציורי ילדים. אתם מוזמנים להעלות ציורים לפורום להיות הורים. רינת תשיב לשאלות הגולשים בין השעות 9:00 עד 13:00

היום בתפוז ../images/Emo86.gif

הערב ב-19:00 יאיר להב, הדיאטן הקליני, ראש תחום מכוני הכושר והוראת התזונה במכון ווינגייט ויועץ למחלקת הספורט בווינגייט, יתארח בפורום דיאטות ואורח חיים בריא. ניתן להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.
ב-20:00 נארח live ממשרדי ערוץ ספורט 5 את ליאור אסולין, חלוץ בית"ר ירושלים, שמגיע לענות לשאלותיכם. אתם מוזמנים להשאיר את השאלות שלכם בפורום כדורגל.

למעלה