רוצים להרויח כסף גדול דרך האינטרנט?

SIr lu la la1

New member
רוצים להרויח כסף גדול דרך האינטרנט?

רוצים שהמחשב שלכם יעבוד בשבילכם?
 
מוטי ! אם א ת ה לא מוכן "שהמחשב

יעבוד עבורך",אז גם אני לא........................ לילה טוב.
 
מה אכפת לך שהמחשב יעבוד?

לזה נוצר המחשב גולם, חמור - שיעבוד. אבל גם כותב ההודעה יודע שבלי לעבוד לא עושים כסף אפילו בעזרת האוטומציה של המחשב צריך לעבוד, להכין רשימות אימייל לשלוח אימיילים אוטומטית ולעקוב ולחדש, ולשמור ולטפח - לעבוד עיוני... בלי עבודה אין תוצאות ואין כסף.
 

יונית א

New member
חזרתי להיות סינדרלה-במכה אחת

לילה שלם הרהרתי לי איך המחשב יעבוד עבורי אני אגדל תבלינים בעציץ, אסרוג סוודרי אנגורה, אקרא , אנגן על חלילית, ושיט בבת אחת בא הבוקר ואתה מגלה את האמת הערומה? הגולם לא יודע לעבוד לבד?
 
הגולם יודע לעבוד לבד, כפי שמתכנתים

אותו, וכל פעם צריך לעבוד ולתת לו הוראות והוא עושה כמו גולם.
 
לא, אני רוצה להרויח כסף גדול...

עם החברים שלי עם אנשים אמיתיים שאני רואה אותם לפחות פעם בשבוע עם אנשים שגורמים לי להיות טוב יותר במה שאני עושה עם אנשים שאני יכול לגרום להם להיות מאושרים יותר עם אנשים שאני יכול ללמוד מהם כל יום דבר חדש עם אנשים שנותנים, שלא על מנת לקבל (או לקחת) עם אנשים שתמיד רוצים לעזור או רוצים את עזרתך עם א נ ש י ם ד.א המחשב שלי עובד בשבילי מיום שהתקנתי אותו ואם הוא לא עובד... אני מפרמט (מפטר) אותו ומתקין מחשב חדש (עובד חדש)
 
איציק, קראתי את זה שוב עכשיו

ושאלתי את עצמי... מה קורה אם האנשים סביבך למשל, הם רק 70% ממה שאמרת או נניח 80%, ולא מושלמים כפי שאת מתאר? אם למשל אתה יכול לגרום להם להיות מאושרים אבל... לא תמיד רוצים לעזור... מה אתה בעצם אומר כאן?
 
למעלה