רוצים להשעות את ישראל בגלל השיר!!!

efraim teapacks

New member
רוצים להשעות את ישראל בגלל השיר!!!

אני בשוק!!! חייבים לעשות הסברה טובה, להבהיר (עם חיוך) שהמסר דו-משמעי, קוסמופוליטי, הומוריסטי, נוקב וממש ממש לא ישראלי-ימני מתלהם ואםזה יצליח אז כל הסאגה הזאת תהיה רק לטובתינו כי טיפקס זכו פה לוואחד חשיפה עולמית... בכל מקרה, קובי אתה גאון ומקווה שהאירופאים הצנונים יבינו את זה... אפי

shirkarmon

New member
אתה לא יודע כמה זה טוב

כל עוד השיר לא נפסל, כל היחסי ציבור האלו עושים רק טוב לטיפקס, ונותן לנו יותר סיכוי באירוויזיון, כבר 14 אלף צפיות לקליפ של פוש דה באטן ביוטיוב, ותהיה בטוח שזה הרבה בעזרת הכתבות האחרונות, רק שימשיך, ואנחנו בדרך הנכונה.

תמירK

New member
קודם כל בהצלחה

שלומות לכם הקדמה קראתי את הביקורת שהשמיעו הבריטים על השיר, וזה הזכיר לי את השיר של סטינג על הרוסים, שיר שסטינג כתב בתקופת המלחמה "הקרה" בין ארצות הברית וברית המועצות, ואגב מרוץ החימוש הגרעיני בניהם. כיוון שאני אורח כאן, אני לא החסוך מילות שבח וברחה ללהקה שאתם מעריצים, אני אישית מעוד מחזיק מקובי אוז, כך למשל אהבתי מעוד את השיר "דיסקו מנייק" (דומני שכך קוראים לשיר?), וגם יש לו הופעה ועמידת במה, כל אלה ראויים לתת לא סיכוי טוב לזכיה, אז באמת בהצלחה לכם, לקובי, וללהקתו טיפקס(כי אני לא ממש בקטע של הארוויזיון). מה שמביאני לכאן, זה ביקורת מרומזת שכתביתי, בפורום אקטואליה, ביקורת על הדימיון בנושא בין השיר של קובי לשיר של סטינג, ואתם מוזמנים לגלוש לשם, ולהשתתף ברב-שיח הוגן, ראו זאת כהזמנה אישית. תודה תמיר קרני

טיפקסית

New member
אתם יודעים מה?

משהו מסריח,וועדת האירוויזיון קיבלה את מילות השיר ועד כה לא הייתה שום בעיה,מה פתאום הם נזכרו עכשיו? זה פשוט מזעזע אותי שבגלל שכמה אנשים שם לא הבינו שהשיר מדבר על מצב קוסמופוליטי,הם מבקשים להרחיק אותנו מהתחרות,הם יכולים לרצות עד מחר,כיוון שבמקרה הזה אין להם שום קייס,אין איזכור של שמות ספציפיים או מדינות ספציפיות,ולכן הם לא יכולים לטעון שאנחנו מנסים לאיים על מישהו. אין שום סיבה שבגלל שיש אנשים באירופה שלא ממש אוהבים אותנו שם,אנחנו נכנע להם. במידה וישראל אכן תוצא מהתחרות ישנה עילה לתביעת דיבה,אבל לזה נצטרך לחכות עד השבוע הבא כאשר יתבהר כל העניין. בינתיים טיפקס ממשיכים להתכונן לתחרות כאילו שום דבר לא קרה,ואני מבטיחה לכם שלא רק שהשיר לא ייפסל,אלא שרוב המדינות האירופאיות נותנות לנו גיבוי מלא,ולכן יש סיכוי טוב שנצליח לעלות לשלב הגמר. אסור לנו להיכנע למי שחושב שאנחנו באים לאיים,הם יודעים שיש לנו השנה שיר טוב,והם בלחץ מזה.. דרך אגב כל העניין מגיע מהבי בי סי שידועה כאנטי ישראלית בשנים האחרונות,ולדעתי יש מקום לכתוב לתחנת הטלוויזיה מכתב מפורט,ולהסביר להם שיירגעו עם כל הפרובוקציות שהם מעלים,וזו לא פעם ראשונה בהיסטוריה של התחרות שהם יוצאים נגדינו. נכון לעכשיו יש באז תקשורתי גדול,אבל אני מבטיחה לכם שזה רק עושה יחסי ציבור טובים לשיר שלנו. נצטרך לחכות לשבוע הבא בשביל לדעת את התשובה המפורטת.

Funky Giraffe

New member
כל כך אהבתי את התגובה של קובי

"ככה השיר - ראה וקדש!" מראיין: -ואם יבקשו לשנות מילה, שורה, משהו? "אין מצב. אם נצטרך לוותר על האירוויזיון, נוותר. לא נשנה את הטקסט" ראוי להערכה, מלך.

הוד11

New member
חבר'ה בואו לא נהיה תמימים

השיר מדבר על אחמידינאג'ד, השיר הוא פוליטי, אבל זה שיר גאוני, שיר מצחיק ומשעשע עם מוזיקה מקפיצה. אם הארווויזיון רוצים לפסול את טיפקס, הם ממש לא מבינים כלום מהחייםש שלהם כי אז הם אומרים שהם מעל לכל הפוליטיקה והמציאות העכורה שיש בעולם. וחוץ מזה מה זה החרא הזה? את פינג פונג אישרו ואת טיפקס יפסלו? הרי גם לפינג פונג היה שיר פוליטי, אבל בגלל שהוא על שלום אז זה בסדר? טיפקס ייצרו שיר מעולה עם מילים פוליטיות ונכונות שצריך ליהיות באירוזויון

טיפקסית

New member
שמע הוד

השיר לא מדבר רק על אחמידינג'אד אלא על מנהיגים גם אצלינו וגם בכל העולם [כבר שכחנו את צפון קוריאה שלאחרונה עצרה את הפרויקט הגרעיני שלה?]. בכל מקרה בשבוע הבא ייערך דיון בהשתתפות נציגים מכל המדינות בו יעלה עניין השיר של טיפקס לדיון וויחלט על המשך צעדים.

הוד11

New member
אבל מי הוא המנהיג הכי מוכר ומסוכן?

השיר מכוון אל אחמידינג'אדןזה בסדר גמור, אבל האירופאים לא מסוגלים לקבל מסר לגיטימי אפילו בתוך שיר הומוריסיטי וזה מכעיס

RTur

New member
אני לא מהפורום אבל התחשק לי להגיב..

זה מה זה שטויות במיץ.. ולשיר שירים על שלום זה לא פוליטי? לפני שנה או שנתיים היה שיר מאחת המדינות שנקרא "the war is not over" - זה לא פוליטי? והשיר של שוויץ עם השישה זמרים מכל מיני מוצאים (שאחת מהן הייתה גם ליאל קולט) שגם דיבר על השלום, אחווה וכל החרטה הזה - זה לא פוליטי? בקיצור - כל העניין הזה ממש דפוק ומצוץ מהאצבע. מה שכן, כל הידיעות האלה עושים יחסי ציבור מצויינים לטיפקס ולשיר והרבה יותר אנשים נחשפים אליו ורוצים לשמוע אותו רק כדי לדעת על מה מדובר. שיהיה להם המון בהצלחה - לדעתי זה השיר הכי טוב ששלחנו לאירוויזיון אי פעם וקובי גאון! אהבתי ממש את כל ארבעת השירים ולא ממש היה משנה לי מה ייבחר.

טיפקסית

New member
מסכימה

גם ב-2005 ליטא הוציאה את הזעם שלה על שוודיה וזה זכור לי טוב שהוועדה לא פצחה את הפה על זה. ההרכב של ליאל מהשנה שעברה [ואתם יודעים מה,מבחינתי זה טעות שאתה בא מלאום אחד ומצד שני הולך ומייצג לאום אחר שבכלל לא קשור אליך,ופה לדעתי הייתה הטעות של ליאל]. גם ב-2003 זכור לי מקרה של פוליטיקה בשיר. ומה עם פינג פונג שעלו עם דגלי סוריה לבמה? זה לא פוליטי? מאיפה לבי בי סי יש את החוצפה להחליט בשביל כל אירופה מה טוב ומה לא?. לדעתי הבריטים [שוב אני לא מכלילה כי אני מכירה שם גם אנשים נהדרים] נוהגים בהתחסדות ובצביעות,מה עליהם הטרור לא מאיים? הרי טוני בלייר יצא נגד אחמדינג'אד רק לפני מספר שבועות. זה מעצבן אותי שבגלל כמה אנשים בבריטניה שחושבים שהם מינימום מלכי העולם אנחנו נמצא את עצמינו מחוץ לתחרות,ולדעתי האישית צריך לערוך שימוע גם לתחנת הטלוויזיה בי בי סי עצמה כי מה שהם עושים מבחינתי זה הסתה ברורה נגד ישראל וזה לא צריך לקרות! כרגע הבנתי שהרבה אנשים כבר הודיעו שיתנו גב לישראל,ולכן אני משתדלת להיות אופטימית ולהאמין שלא יעיזו להוציא אותנו החוצה. הרי ועדת האירוויזיון בעצמה יודעת שלא יהיה זמן לבחירת אומן ושיר חדשים,ולכן לא תהיה להם בעצם ברירה אלא לקבל את הבחירה שלנו,בכלל,ממתי מדינות אחרות מתערבות בבחירות שלא קשורות אליהם? זו הסתה ברורה ולכן מי שצריך להגיע לשימוע זו בריטניה הממלכה ה"נאורה והחופשית" [אעלק] הבריטים פשוט מ-פ-ח-ד-י-ם

shirkarmon

New member
תראו אין שום סיבה לפסול את השיר

זה מאוד פשוט, לפי ה- EBU כל שיר שלא נוקט צד מסוים או מזכיר אנשים מסויימים אין לו שום סיבה להיפסל, ולכן אין שום סיבה הגיונית לפסול את טיפקס, השיר אמנם מדבר על מנהיגים ברחבי העולם והטרור מסביב, אבל טיפקס לא הזכירו שום שם, ופשוט לא לקחו שום צד, הם כתבו בכלליות ואין בזה שום דבר אסור, ולכן אין שום עילה לפסול, אני בטוח שכאשר תבדק הליריקה לעומק הם יגידו שהם אינם פוסלים את השיר, מהסיבה הפשוטה שהשיר לא נוקט שום צד ואינו מזכיר שום שם, הדיבור בכלליות הוא מותר כל עוד אין מסרים גלויים ומכוונים.

Ronushnush

New member
זה מגוחך

במקום לטפל בבעיות עצמן, הם כועסים על השירים שנכתבים עליהן. איפה ההיגיון?

למעלה