רוצים להשתפר בדיבור?

bavlian

New member
רוצים להשתפר בדיבור?

הדיבור נלמד כל החיים,וכרוך בידע,כושר ומצב רגשי.הגימגום גם הוא נלמד ומתורגל באין ספור מצבים ונסיונות וגם הוא תלוי במצב הדיבור,במטען הרגשי וביכולת ההתמודדות עם הסביבה המאזינה. רק גישה טיפולית משולבת שתטפל במודעות לתהליך הדיבור,בהכהיית המתח והלחץ התקשורתי ובאימונים אינטנסיביים ומגוונים של כל צורות הדיבור האפשריות:שיחה,הרצאה,דיון,שכנוע וכל זאת תוך השתחררות מהפחד מהגמגום יבטיחו שיפור גדול ומתמשך בחופש הדיבור מגימגום טורדני.

סאמיה

New member
שכל

ני חושבת שכל המגמגמים מפסידים את חייהם. ונותנים לסבל להשתלט עליהם. תוכיחו שאני טועה?

shuky63

New member
סאמיה,גם אני חשבתי כמוך עד שהתחלת

י להפגש באופן קבוע עם אנשים מגמגמים נוספים.לפני כן חשבתי שכל המגמגמים כמוני:ביישנים מפחדים לפתוח את הפה ומפסידים את חייהם כמו שאמרת. כשפגשתי יותר ויותר אנשים מגמגמים הבנתי שאי אפשר לעשות הכללות.היו שם אנשים כמוני אבל גם כאלו שלא נתנו לגימגום בכלל להשפיע על חייהם בשום תחום.יותר מכך,אני חושב שהמגמגמים שכן נותנים לגימגום לגזול את חייהם הם מיעוט. עובדה שלפי הסטטיסטיקה יש כ50 אלף מגמגמים בארץ.בכל הפעילות שהייתי בה עד היום השתתפו100-150 אנשים שונים עם גימגום.אז אפשר לתלות את זה בחוסר פירסום אבל לדעתי הסיבה היא גם שרוב המגמגמים לא עושים עיניין מהגימגום שלהם ולא נותנים לו להפריע לחייהם.אז אם יש ללמוד ממישהו זה מהם.סאמיה,אני לא יודע מאיזה איזור את בארץ אבל את מוזמנת לפגישה של מחר

mr23

New member
איפה הפגישה

שלום רציתי לדעת על הפגישה מחר איפה היא מתקיימת תודה

shuky63

New member
השאלה שלך היא הזדמנות להפנות את תשו

מת הלב של כל חברי הפורום לחלק שמעל ההודעות.יש שם דברים מעניינים.יש את הטאגליינס שאלה השורות שרצות ויש בהן הודעות ובין היתר על מיקום וזמן של ארועים שונים.ההודעות הן לינק לפירוט המלא.יש מעל הטאג ליינס לינקים למאמרים ניבחרים ארועים וכל מיני דברים טובים,אז שווה להרים את העיניים מעל ההודעות.

dorian30

New member
קשר עם Bavlian

אם אתם מעונינים בהדרכה שתשלב את הגישה של עיצוב הדיבור בעזרת תוכנה ממוחשבת וטכניקות נוספות שהוכיחו את עצמם,יחד עם שינוי בתחושות מסביב לדיבור :משחק בתפקידים,דימויים מודרכים,אימון כושר הדיבור בציבור,"ויכוחים-בעד ונגד,וחיסון מדורג מפחדי דיבור-אם הנך מעונין/נת -צרו קשר אתי- E.mail [email protected] -או בטלפון-054.680376 - --------------------- ---------- BAVLIAN)דורי)

למעלה