רוצים להשתתף בניסוי?

רוצים להשתתף בניסוי?

רוצים להשתתף בניסוי? רוצים להשתתף בניסוי? רוצים להשתתף בניסוי? רוצים להשתתף בניסוי? רוצים להשתתף בניסוי? רוצים להשתתף בניסוי? רוצים להשתתף בניסוי? רוצים להשתתף בניסוי? רוצים להשתתף בניסוי? רוצים להשתתף בניסוי? רוצים להשתתף בניסוי? רוצים להשתתף בניסוי? רוצים להשתתף בניסוי? רוצים להשתתף בניסוי? האנשים שהביאו לכם את קלודיה ודין משתעשעים ברעיון חדש, להביא את וויל וויטון מ-TNG. פרטים מלאים באתר המועדון. 30 אנשים כבר הצביעו, ואתם? מי שמאמין - שיצביע מתוך האמונה. מי שלא מאמין - שיצביע בשביל הכיף.

n i v1

New member
אני משתתף

ואני קורא לכל אנשי הפורום להצביע גם כן. יש לנו פה 30-35 משתתפים

טל ענבר

New member
משעשע המספר הקריטי - 75

האם השחקן כה חסר ביטחון? בכל מקרה גם אני הצבעתי, אבל שלא יבנה על תור ארוך בדוכן ההחתמות...

טל ענבר

New member
לכן זה הצחיק אותי

תחשוב על דרישה של שחקן: רק אם 2 אנשים וחתול ירצו אגיע... ברור שאין כל בעיה להגיע ל-75. עם הצבעתי באתר ראיתי שמספר דורשיו עלה ל-38.

S h a y 9 9 9

New member
אם כבר...

אז למה לא לנסות מישהו יותר מעניין http://eventful.com/performers/P0-001-000001192-6 או http://eventful.com/performers/P0-001-000000757-0 או

n i v1

New member
בנוגע לברוס...

הייתי יכול לוותר שאטנר לעומת זאת... יקח עוד קצת זמן עד שהוא יבוא לכאן

עלה ל-45

כולל אותי
אבל אם הוא יבוא הוא יצטרך מאבטח צמוד. אחרת אני ארדוף אחריו עם מחבט זבובים ועגבניות בשלות מאוד.

sysiphus

New member
אילו פרטים נדרשת למלא כשנרשמת?

מעניין איך הם מבחינים שמדובר ב-unique-ים, כי זה שיש 45 נרשמים להבאתו, לא אומר שישנם 45 אנשים שונים שנרשמו כך לאתר.

NomadSoul

New member
כתובת email

הם שולחים לך הודעה לאימייל שציינת, עם לינק אליו אתה צריך להכנס כדי שתיחשב בספירה.

sysiphus

New member
אם אז אם יש לי 4 כתובות מייל

בזק בינ"ל, ג'ימייל, הוטמייל ועוד ווב-מייל אחר, אני ארבעה אנשים. מגניב.

sysiphus

New member
קצת בנוגע לוויל וויטון...

השאלה המרכזית שאני תוהה לגביה היא... "מי לעזאזל רוצה לפגוש את וויל וויטון?!?!!" אבל, בכל הנוגע לפרקטיות הרעיון של הגעתו הנה, מי שעלה על הרעיון הזה, לא הבין כנראה את הקטע, שהרי כשמר וויטון חשב על זה, הוא לא העלה בדעתו שהוא ייצא מתחומי ארה"ב היבשתית (אני מניח שלא תהיה לו בעיה גם עם קנדה). ובואו נעשה את החשבון של מר וויטון יחדיו... טיסה בתוך ארה"ב, coast to coast, בסביבות 250 דולר. זו ההוצאה הגדולה והחריגה היחידה שלו. סביר שההוצאה תהיה פחותה מזה, כי יש לו frequent flyer miles וכל מיני דברים כאלה, ו-250 דולר זו הטיסה הכי יקרה, כי הוא לא בהכרח צריך לעשות coast to coast. הרי אם וכאשר הוא יגיע כאורח למקום מסוים, בסבירות גבוהה, גם אם הוא לא יבקש זאת, בבירור יארחו אותו על חשבונם, מה שכולל לינה, שתייה ואוכל שהוא לא צריך לשלם על מרביתם. הוא פוגש 75 אנשים ומעלה, שסביר שחלק מהם רוצים חתימות, צילומים וכו', שכמובן עולים סכום סמלי כלשהו. מספיק סכום סמלי של 5 דולר לפריט כלשהו (שכולל כבר את החתימה, מחיר ריאלי עבור וויטון) והוא צריך 50 איש בכדי לכסות את ההוצאה הגדולה שלו - הטיסה. מה הוא עוד עושה? מקבל חופשה פחות או יותר חינם, מטייל ורואה אנשים ומקומות שלא היה בהם (אפילו שהוא נאלץ לבלות בחברת טרקיז תקופה קצרה, אני מניח). הוא עשוי להרוויח קצת כסף, אם יש שם מספיק אנשים. והכי חשוב - הוא מטפח ומגדל את ה-fanbase שלו בכך שהוא נענה לדרישותיהם. כל עוד הם שם, הוא מרוויח כסף ושומר על סטטוס מסוים. מעבר לנלוזות של כל זה, שזו בעיה אחת שיש לי עם העסק, וכמות האנשים הדלה במיוחד שזה יעורר עבורם עניין בארץ, שלא מצריכה הבאתו של אחד כזה, הבעיה המאוד פרקטית של הגעתו לארץ היא... עלות הטיסה. טיסה במחלקת תיירים מלוס אנג'לס לת"א (ולטוס כל הדרך מלוס אנג'לס במחלקת תיירים זה לא כיף בכלל) היא פי 6 מעלות טיסת coast to coast, כלומר סביב ה-1500 דולר. טיסת עסקים היא בסביבות ה-4000 דולר. זה מאוד לא cost effective עבורו, ולכן הוא לא יבוא. אם וויטון הוא נוצרי או יהודי אדוק, אז יש מצב שהוא ירצה לבוא, ועדיין, אני לא חושב שזה מצדיק את בואו, מהסיבות האחרות שציינתי. הוא אפילו לא "כוכב גדול" עם fan base רציני בארץ כמו קלודיה כריסטיאן. הוא וויל וויטון, nobody. צר לי על הגישה השלילית, אבל היא לא באמת שלילית, היא חיובית מאוד. אני רוצה לראות בארץ כוכבי מדיה גדולים ורציניים, ולא וויל וויטונים. אני לא חושב שהדרך להגעתם של כאלה עוברת דרך וויל וויטון.

papal

New member
סיזפוס אני דווקא שמח שהעלת את זה

זה דיון חשוב ודברייך שנובעים גם מנסיון, הם די נכונים אבל, למה לא בעצם? כל מה אני אומר עכשיו זה בהנחה שהוא מסכים דבר ראשון, אם הוא מסכים לבוא, אתה לא חושב שלשם לו מחלקת עסקים ואירוח וטו לא זה מציאה? זה ייצא הרבה יותר זול מכל כוכב טרק אחר שעלול להגיע לכאן, כי בעצם חוץ מאת עלויות הטיסה והאירוח לא צריך לשלם לו כלום ( שזה אומר תכלס לפי מה שהבנתי- פחות מחצי מעלות האירחו שהיה לזאת שמשחקת את איבאנובה) וכדי לכסות עלויות זה יהיה אפילו לגיטימי לבקש תשלום על חתימה וכל זה... ויל ויטון, על עף היותו ווסלי קראשר- הוא עדיין דמות משנה מTNG, ובטוח שיש לו סיפורים לספר על העולם שמאחורי הקלעים, חוויות וכנראה שגם איזה מופע הזוי עם בובה 0 זה מה שהבנתי שהוא רוצה לעשות הכי הרבה) אם יבקשו מספיק אנשים- וזה יגיע לכדי דיון שווה להביא אותו עדיף דמות , כל דמות מעולם הטרק בעלות כזו מאשר אף אחת. תכלס- הוא מסוגל לדעתי למלא אולם. יש מספיק מי שירצה לשמוע מה יש לו להגיד

sysiphus

New member
אתה כנראה לא מודע לסכומי הכסף

אתה כנראה לא מודע לסכומי הכסף שהצגת כרגע כהגיוניים... אתה מדבר על אירוע שהקהל שלו הוא בסדר הגודל של 150 איש, בסך הכל, לא יותר. העלויות שהצגת רק של הבאת האורח (טיסה + אש"ל), הן של סביבות ה-20,000 ש"ח, לפני שבכלל הפקת אירוע. לא שכרת אולם (עוד 5000-10,000 ש"ח, פחות או יותר), לא הוצאת תוכניה, לא היו לך הוצאות לוגיסטיות אחרות. סדר הגודל של האירוע הזה הוא של 30-40 אש"ח. תמצא בבקשה 150 איש שמוכנים לשלם בסביבות 200 ש"ח לטובת אירוע כזה, וזו תהיה התחלה כלשהי (לא שזה אומר שזה מה שיגרום לזה לקרות). עד עכשיו לא נמצאו 75 איש שילכו לחתום על עצומה באינטרנט...

למעלה