רוצים להתפנק בספא?

drtrip

New member
רוצים להתפנק בספא?

ספא מומלץ -קרוב לטבע - המקום להרגע ולשכוח מכל העולם כולו.... הייתי שם בשבוע שעבר וקיבלתי טיפול שלא אשכח... המקום - מקסים, בעמדת המתנה מוסיקה רוגעת, קיבלה אותי מנהלת המקום נועה רונן, התכבדתי בתה צמחים, מילאתי שאלון לגבי מצבי הגופני ולאחר מכן, נכנסתי לחדר חמים ונעים, וקיבלתי מסאז' ארומוטרפי סוף הדרך... יצאתי משם עם ריחוף קל ונעים. כמו כן הסבירה לי נעה כי יש אופציה לקבל אמבט ג'קוזי עם שמנים ארומטים לבבות שוקולד, שקדים, ועוד פינוקים... לא אספר לכם הכל, רק שווה כל אגורה! אז אם אתם בצפון או במרכז ובא לכם להתפנק, ממליצה בחום!

uriler

New member
נשמע נפלא אבל...

חסרים טיפה פרטים די חיוניים. חבל שרק את תיהני ואנחנו נצטרך להזיל ריר מול התיאור שלך, נכון? אז להבא, רצוי להכניס את הדברים הבאים: באיזה ספא מדובר (מה שמו)? איפה הוא נמצא? איך אפשר ליצור איתם קשר (אתר, טלפון וכו')? מה טווח המחירים במקום?

drtrip

New member
הספא הקסום לURILER

ובכן... הספא נמצא בגליל העליון ליד ורד הגליל (צומת עמיעד), לספא קוראים קרוב לטבע, ובאמת כך הוא... מנהלת הספא נעה רונן טל' 04-6860283, מחירים נוחים לדוגמא: מסאז' של שעה 200-220 ש"ח (תלוי עם לנים בורד הגליל אז יש הנחה) כמו כן ישנה חבילה סוף הדרך שעולה 390 ש"ח אם איני טועה הכוללת גם את המסאז' וגם את אמבט הג'קוזי עם השמנים וכל הפינוקים מסביב. בזמנו כתבו על המקום במנטה ואם יש לכם מנטה ישן מלפני כשנה אולי תראו את התמונה של המקום שאומרת הכל... כמו כן נמצא באתר של ורד הגליל. ניתן לרכוש שוברים של 1+1 במשרדי תפוז נופש וטיולים במחיר מצחיק ואז לקבל את החבילה באותו מחיר לשניים, שווה שווה... טל' של המשרד שלהם 09-7455648. מקווה שנתתי מספיק פרטים הפעם!

uriler

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

במקרה זאת היתה חברה שלי ששאלה, אבל תודה בכל מקרה...

למעלה