רוצים לזכות באלבום החדש של ההרכב??!!

TAL BAR ZOHAR

New member
רוצים לזכות באלבום החדש של ההרכב??!!../images/Emo77.gif

• רוצים לזכות באלבום החדש של ההרכב??!! קיץ 2009 "בומבסטוס" JOUEL BOMBASTOS האלבום החדש בחנויות המוסיקה המובחרות ! הזמרת והפרפורמרית ג'ואל יוצאת לסיבוב נוסף ומציעה לכם אלבום מלא עוצמה עם מלודיות כובשות ומקצבים שיעשו לכם את הקיץ ! אין ספק מדובר באלבום הקיץ ששייך לדיוות המועדונים ג'ואל שנותנת פייט חזק לתעשיית הקלאב בארץ וכבוד ענק בחו"ל,הלא השבוע בדיוק ג'ואל תיפתח יחד עם מנהלה והמפיק הצמוד DUDI SHARON את אירועי פסטיבל האהבה במקסיקו ,שם תתן רפרטואר מלא מתוך האלבום החדש ומשם תמשיך ישירות לסיבוב הופעות בקנקון ,צרפת וטורקיה! דודי שרון & ג'ואל אחראים לעשרות להיטי ענק ברחבות הריקודים בארץ ובעולם יותר ויותר נחשפים לתופעה ופשוט מתאהבים בקול מלא עוצמה ומצד שני מלטף וענוג טכסטים בחלקם קשים וכואבים וחלקם חצוף ואפילו משעשע ! הרכב ישראלי שהספיק להדביק רזומה לא פשוט לעיכול כלל והם מאה % משלנו !! כ-ב-ו-ד!! @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ %%%%%אתם יכולים לזכות באלבום במתנה %%%%%%%%%% כל מה שאתם צריכים לעשות לשלוח לי את התשובות בצירוף שם וכתובת מגורים מלאה ובין הפותרים שיענו נכונה תיערך הגרלה לעשרת הזוכים המאושרים !!! נא לשלוח מסרון בהודעה פרטית ב-ל-ב-ד! למען סודיות ופרטיות מובטחת ! השאלון : מה שמו של האלבום הראשון ? א.THIS IS YOU ב.THIS IS ME ג.THIS IS MY CODE ד.THIS IS ME AND YOU באיזו שנה יצא אלבום הבכורה של ג'ואל? א.2003 ב.2006 ג.2007 ד.2008 באיזה שיר חברו דודי שרון & ג'ואל עם היוצר עופר ניסים ? א.פטה מורגנה ב.FEEL IT ג.CHEKITAMPA (בומבסטוס) ד.כל התשובות נכונות באלבום החדש תמצאו חידוש של להקת ? א.משינה ב.מיכל אמדורסקי ג.ללדין ד.עברי לידר היכן התקיים מופע הפריצה הראשון של ההרכב ? א.חוף צמח ב.חוף הדקל ג.ליין החוגרים באומן 17 ת"א ד.ליין ה"סקויז" דום (עופר ניסים) באילו מדינות הופיעו דודי שרון & ג'ואל? א.טורקיה ב.קפריסין ג.מקסיקו ד.כל התשובות נכונות הקטע ההסטרי של ההרכב שהצליח בחו"ל? א.FEEL IT ב.BOMBASTOS ג.JASON ד. כל התשובות נכונות

TAL BAR ZOHAR

New member
לו"ז מעודכן !!

12.7.09 RICH - הפקת נוער 17+ 18.7.09 MEXICO -השקת האלבום ,ההרכב דודי שרון & ג'ואל LIVE מקסיקו במועדון ה"אנג'לס" 31.7.09 מינוס1 ליין הגברים האיכותי בת"א "פליי דראונד" מארח לסולו סט DUDI SHARON 1.8.09 ליין הבנות המוביל בת"א -RICH קרן & אליס צארחות את דודי שרון וג'ואל להשקת האלבום בומבסטוס !!! FORUM 06.8.09 השקה חגיגית במגה קלאב פורום באר שבע 14.8.09 ליין המסיבות מבית ההרכב UNUSED עובר למועדון ה"דאדא" הפתיחה הרשמית והשקת האלבום ה-ר-ש-מ-י- פרטים בקרוב ...) 21.8.09 LOVE TURKY ההרכב בהופעה השקת האלבום בליין הגברים באיסטנבול (טורקיה) LOVE CLUB ****הפקת ענק ומסיבת השקה במועדון האולטרא סאונד -פרטים מלאים בקרוב !!! **** טבריה הפקת סטודנטים -פרטים בקרוב !

B3LL

New member
D:

1 - דיס איז מי 2 - 2006 3 - צ'ק אין טמפה 4 - ללדין 5 - לין הסקויז 6 - כל התשובות נכונות 7 - בומבסטוס

boodi4u

New member
למרות שיש לי אותו כבר ..../images/Emo41.gif

אני ינסה .....
אוקיי אז שם האלבום הראשון ואיך אפשר לא לדעת ... THIS IS MEEE שיצא אני חושב בשנת 2006 שנה אחרי הפריצה של המלכה !! והשיר שג'וזה ועופרה חיברו זה היה : CHEKITAMPA (בומבסטוס) והחידוש ההורס המדהים שנמצא באלבום של להקת ללדין (משנת 93) מופע הפריצה הראשון של ההרכב האלוהי הזה היה ... (נראה לי . אני חושב...) ליין ה"סקויז" בדום (עם עופרה) דודי & ג'ואל הופיעו בכל המדינות שהופיעו ... ובעזרת השם הרשימה הזאת רק תלך ותגדללל !!! והקטע ההיסטרי של ההרכב שהצליח בחו"ל מצדי כל השירים חחחח אבל בעיקר בומבסטוס !!!!! מקווה שהתשובות נכונות חח ובלי בושות !!! חולה עליכםםם ... !!! בודי

DJ ELAD 17 A

New member
boodi4u אני לא מבין כמה חצוף אפשר להיות

טל ביקש לא לפרסם בבשבילך שלכל אחד תיהיה הזדמנות הוגנות קצת חוסר תרבות מצידך לפרסם !

DJ ELAD 17 A - זה קצת ברור לך שהיתה כאן

אי הבנה והוא כנראה פספס תשורה שטל אמר בפרטי....

DJ ELAD 17 A

New member
לי זה ברור אבל חבל שאנשים לא קוראים...

סליחה זה לא היה שורה... %%%%%אתם יכולים לזכות באלבום במתנה %%%%%%%%%% כל מה שאתם צריכים לעשות לשלוח לי את התשובות בצירוף שם וכתובת מגורים מלאה ובין הפותרים שיענו נכונה תיערך הגרלה לעשרת הזוכים המאושרים !!! נא לשלוח מסרון בהודעה פרטית ב-ל-ב-ד! למען סודיות ופרטיות מובטחת ! זה מכעיס ש1 צריך להרוס לכולם בלי לפגוע

boodi4u

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo178.gif../images/Emo201.gif אמא ............../images/Emo41.gif

סורי לא ידעתי פספסתי ... למה לתקוףף ??? חוץ מזה יצאתי גם דיסלקט שלא יודע לקרוא וגם אהבל שלא יודע ת'תשובות אז אני הסטום (אלירן תודה רבה אחי) השארתי לכם יחכמים ת'שאלון בהצלחה לכם בודי

batshava20

New member
מאמי התגעגעי המון...

מאמי תיהיה איתי בקשר אל תיהיה רע אני חולה עלייך תיכנס לאייסי שלי 192291789 ואתה יודע עם מי אתה מדבר עם בת-7 מיום חמישי באושן...

DANIELHADAD

New member
"עשרת הזוכים המאושרים!!! "

בוא לא נסחף כן ? כולה דיסק... לא מדובר במליון דולר או משהו

TAL BAR ZOHAR

New member
ב !! כנסו

אני חייב לציין שעד עכשיו התשובות שנמסרו נענו לא נכונה ! מלבד 2 תשובות נכונות ומזלנו לא פורסמו ונשלחו אליי לפרטי !!! אז שום דבר עדיין לא אבוד ! ואני מצפה מהוותיקים שיענו על התשובות נכונה או מהחדשים לעשות שעורי בית חח.. ! היום בריץ ח=ג=י=ג=ה=!

גרוזיה

New member
נו אז מה אם יפרסמו את התשובות כאן

אף אחד לא בטוח שהתשובות נכונות כמו שטל כבר אמר בפרוש שהתשובות ממש לא בכיוון ! עניין הסודיות והפרטיות תקפה יותר לעניין כתובת המגורים וכו' !

אור enjoy

New member
אלירן אין יותר מסיבות בליזארד של דודי וג'ואל

אבל הליין UNUSED (מה שהיה בליזארד) עדיין ממשיך במועדון הדאדא מסיבה הבאה ב14.8 תבוא

למעלה