רוצים לזכות בסינגלים של דודו? >>

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
רוצים לזכות בסינגלים של דודו? >>

החל ממחר אני מתחיל בתחרות שבסופה יחולקו סינגלים של דודו לזוכים! אז איך זה הולך? מדי יום אני אעלה שם של סלב מפורסם ועליכם לקשר בינו לבין דודו בעזרת מפורסמים אחרים.. דוגמא: מה הקשר של דודו טסה לחתול שמיל? דודו טסה הופיע כאורח בהופעה מיוחדת של אוהד חיטמן. אוהד חיטמן היה אורח בהופעה של מירי מסיקה בניצנים. מירי מסיקה משחקת עם אבי קושניר בהצגה "שלמה המלך ושלמי הסנדלר". אבי קושניר הופיע עם נתן דטנר באירוויזיון. נתן דנטר הוא החתול שמיל. -בכל שלב צריך להסביר מה הקשר בין אותו סלב לסלב הבא אחריו. -אין הגבלה למספר מקסימלי של סלבס שמותר להשתמש בהם, אך המינימום עומד על 4 סלבס. -גולש שיתן את התשובה הכי מקורית מבין כל התשובות יזכה בנקודה. -בסיום התחרות, שלושת הגולשים שקיבלו את מס´ הנקודות הגבוה ביותר יזכו בסינגל של דודו. ככל שהתשובות יהיו יותר הזויות- הרי זה משובח. בהצלחה!!!

RTur

New member
התחרות יוצאת לדרך - חידה מס' 1>>

טוב, אני מתחיל בתחרות והסלב הראשון הוא: אפרת גוש בהצלחה לכולם!

Vאולטה

New member
אמממ... אוי, זה קשה../images/Emo178.gif

טוב אז ככה: הרי אנחנו יודעים שדודו ניגן בתוכנית של יצפאן אלי יצפאן הנחה ביחד עם יאיר לפיד את ספיישל לתת בערוץ 2 בתוכנית של יאיר לפיד היתה פינה לעדי אשכנזי עדי אשכנזי הנחתה את פסטיבל השירים של ישראל 2004 ב שכה שי גבסו שי גבסו חתום ב-NMC גם אפשרת גוש חתומה ב-NMC זה הקשר... לא מקורי

אוקיי

קבלו משהו הזוי לחלוטין: אפרת גוש חברה במטרופולין שאותה מנהל עופר מאירי. עופר מאירי עבד עם נורית גלרון. נורית גלרון התארחה במופע של יהודית רביץ. יהודית רביץ עבדה עם מתי כספי. ודודו טסה אמר שאחת ההשפעות המוזיקליות שלו הוא מתי כספי.

התשובה כאן

... יוני בלוך עם הזמרת החדשה אפרת גוש, ... מיקה קרני ודודו טסה שרו יחד דואט משותף

dj salmix

New member
שלי!!!!!!!!!!!!!!

אפרת גוש - הציבור מכיר אותה ביגלל יוני בלוך........ יוני נמצא בשיר של מה קשור תתנו לו צ'נס... בשיר הזה גם דודו נימצא... זתומרת 1 אפרת גוש 2 יוני בלוך 3 מה קשור (שבעיקרון אפשר לפצל אותם וזה 1 אבל עזבו...חח) 4דודו טסה... אממ... ארתור זה מספיק..? או שצריך למצוא אחר? יאללה ביי... חוץ מזה קוראים לי אלחנדרו בקיצר אלה...

אממ

אפרת גוש חידשה את השיר של עמיר לב("פעם בחיים"-ארתור מה זה מזכיר לך?
) עמיר לב הופיע עם אביתר בנאי אביתר בנאי חתום בהד ארצי גם דודו חתום בהד ארצי ז"א 1.אפרת גוש 2.עמיר לב 3.אביתר בנאי 4.דודו טסה זה טוב?

RoieL

New member
שלי:

דודו מנגן מפיק מוזיקלי גם עופר מאירי מפיק מוזיקלי האות השניה בשם המשפחה של עופר היא א'. א' היא האות הראשונה בא'-ב'. חישוב של כל האותיות בגימטריה ועוד ה- ABC האנגלי לחלק ל887543286965ם79300 בריבוע ועוד 3, יתן מספר בלתי אפשרי. בדיוק כמו השיער של אפרת גוש

1Reebok

New member
רציתם הזוי?

תקבלו משהו כזה. בטח אני גם אדפק עם כל ההדגשים והסדגשים האלה. דודו טסה ניגן בלהקת "החברים של ביזונה" (או עדיין מנגן?) עם אבנר חודורוב בתוכניתו של אליהו יצפאן. אבנר חודורוב כתב והלחין (כן כן!) את שיר הפתיחה של סדרת-העל צבי הנינג'ה, בה טל מוסרי דובב את רפאל. טל מוסרי היה חלק מצוות ערוץ הילדים, לצדו של איתי שגב. איתי שגב היה חבר בתוכנית הקומדי סטור האגדית, לצד צביקה הדר. צביקה הדר הנחה את התוכנית כוכב נולד, בה השתתף שי גבסו. שי גבסו ביצע (לצערי הרב) את השיר הנפלא "מה תאמרי", שהלחין יזהר אשדות. יזהר אשדות היה חבר בלהקת תיסלם האוי-כל-כך-שולטת ביחד עם |יזהר אשדות|. יזהר אשדות הופיע בהארד רוק קפה (ואף הוציא דיסק להופעה המדוברת) עם קורין אלאל. קורין אלאל בימים אלו מפיקה אלבום והופיעה ביחד עם אלונה דניאל. אלונה דניאל היתה חברה בלהקת "טאטו" המיתולוגית, בה היה חבר גם ערן צור. ערן צור הופיע בעבר במועדון הבארבי בהופעה מיוחדת ומשותפת עם אפרת גוש. אפרת גוש הופיע בניצנים, וגם דודו טסה

1Reebok

New member
אויש, המחיקה לא הלכה כמו שצריך ../images/Emo3.gif

אז פשוט תפנימו את העובדה שיזהר אשדות היה בלהקת תיסלם עם יזהר אשדות

ננסה

דנה ברגר-מטרופולינית, כמו אפרת גוש דן תורן-היה ביחד עם דנה ברגר בבלאגן ברי סחרוף-עבדו המון ביחד, דן כתב עם ברי המון שירים. עברי לידר-ברי התארח בהופעת הבכורה של האלבום החדש של עברי לידר ריטה-עברי לידר חידש את השיר שלה "בוא" (חוץ מזה שגם היא התארחה בהופעה הנ"ל) דודו טסה-היה הנגן של ריטה

RTur

New member
AND THE WINNER IS...

טוב, קודם כל אני חייב להגיד שהיה מאוד קשה לבחור.. (ותודה לדנע מפורום לירז צ'רכי שעזרה לי להחליט!!) לפני שאני מכריז על הזוכים יש לי עוד כמה דברים להגיד: * דבר ראשון, החלטתי לשנות קצת את החוקים של המשחק - כל יום יהיו שלושה גולשים שיזכו בנקודה כל אחד.. החלטתי לעשות זאת כי הבנתי שאם רק גולש אחד יזכה בנקודה כל יום, יכול להיווצר מצב שלא תהיה הכרעה בסוף התחרות.. לכן, כל יום שלושה גולשים יזכו בנקודה, ובסוף חמשת ימי התחרות, שלושת הגולשים שצברו הכי הרבה נקודות יזכו בסינגל של דודו! * דבר שני: RoieL, התשובה שלך הייתה מאוד משעשעת והצחיקה אותי מאוד אבל אתה לא נתת תשובה לפי החוקים - צריך לקשר בין אפרת גוש לדודו טסה בעזרת מפורסמים אחרים, לא בעזרת אותיות ומספרים.. וגם צריך לפחות 4 מפורסמים.. אז לחידות הבאות כדאי שתחשוב על זה..
* דבר שלישי: לכל אלה שלא יקבלו נקודה היום - זה עדיין לא אומר כלום! הכל עוד פתוח! כמו שאמרתי בהתחלה, כל יום שלושה גולשים מקבלים נקודה אז עדיין יש לכל אחד מכם סיכוי לזכות בסינגל!!! טוב, ועכשיו לשמות הזוכים של החידה הראשונה: 1Reebok הסייד הנודד Vאולטה|סהדגש| - מזל טוב!!!
מחר בבוקר תפורסם החידה השנייה - בהצלחה לכולם!!!

../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif

אפרת גוש נמצאת בהרכב מטרופולין שעופר מאירי כתב והלחין לפורייקט עופר מאירי מנגן על קלידים בשיר "מה הפרח" של קורין אלאל קוריןם אלאל זכתה בשנת תשס"ב כמלחינת השנה בפרסי אקו"ם, באותו הטקס זכה גם עברי לידר כתמלילן השנה עברי לידר אירח את ריטה בהופעת הפרימיירה שלו לדיסק "זה לא אותו דבר" שנערכה ב21.4.05 דודו טסה הוא נגן של ריטה, ועשה לה קאוור לשיר "הלילה לא" זהו בערך

למעלה