רוצים לייצר הכנסה נוספת בהשקעה של 30 ש"ח בלבד

ayalaadar63

New member
רוצים לייצר הכנסה נוספת בהשקעה של 30 ש"ח בלבד

אם גם אתם רוצים לגלות שיטה ייחודית שבעזרתה תוכלו לייצר הכנסה נוספת לחשבונכם ובהשקעה של 30 ש"ח ועלות 6 בולי דואר בלבד, חד פעמי! אני מזמינה אתכם לשלוח אליי מייל לכתובתי: [email protected] ותקבלו את השיטה שבעזרתה תוכלו גם אתם להתקדם בחיים! מהרו, חבל לפספס, שילחו עכשיו את המייל! מחכה לכם, בהצלחה,
[email protected]

noga ke

New member
זהירות, מדובר בפרמידת הבולים שרצה פעם

ומדובר גם בספאם רציני לפי כמות הפורומים שהיא פרסמה בהם.

infoshop

New member
בכל דור ודור....

קמים להם אנשים ומפעילים את אותן שיטות בכדי להפיל בפח פראיירים טיפשים, על פי הנאמר: "הפראיירים רק מתחלפים" !!! איילה אדר, נפלת בפח, את הפראיירית התורנית שבתחתית הרשימה.
דרך אגב זה בניגוד לחוק !

Amir Shvoong

New member
אהבתי "להתקדם בחיים"

אני ליקקתי הרבה בולים בחיי, לא קידם אותי ממש

Amir Shvoong

New member
המלצה מהלב

לפי בדיקה פשוטה שלי התחלת לפעול אך ורק בתפוז. אם תמשיכי בפיעלותיך יחסמו אותך שוב ושוב. המלצה שלי, תקימי בלוג חינמי, תכתבי תכנים, תתני דוגמאות להצלחה, ותקדמי אותו. ואם פעולותיך לא חוקיות, היזהרי, כי יש רבים פה שבשביל האתגר יתבעו אותך. האינטרנט שופע בהזדמנויות עסקיות ולגיטימיות, ואין דרך קיצור לכסף קל, אלא אם כן יש לך ניסיון רב מאד. והערה: כתבת יפה, ידידותי, אבל אני יודע שבפעמים רבות היוז מתחזה לבחורה נעימה ותמימה. תמיד אני סקפטי לגבי מי שאינו מזדהה בפרטיו המלאים. אמיר

ayalaadar63

New member
תודה לאמיר!

מודה לך מקרב לב על המלצתך ומקבלת אותה בהבנה ואהבה! ואיני מתחזה ולא כלום! ואין לי שום בעיה לתת את פרטיי שמופיעים בכתובת המייל! גם אני סולדת בדר"כ מאנשים שמתחזים וכבדרכי בקודש עושה פעילויות רק חוקיות!! כל טוב, אילה

למעלה