רוצים ללמוד מקס??

• פותח הנושא mmx
  • פורסם בתאריך

mmx

New member
רוצים ללמוד מקס??

4 סי דים ללימוד מקס!!!!!!!כל הקודם זוכה!!!!!! בשלושת התקליטורים הראשונים מלמדים על תוכנת המקס-כפתורים ,ממשק,הסבר על מידול ,טקסטרות,רינדור,אפקטים וכו...ישנו קריין שמסביר על רקע התוכנה את כל הדברים שהזכרתי!3 סי דים!! עוד סי די עצבני שמראה בפירוט רב וטוב יותר מכל טורטוריאל ברשת,תאמינו לי,ממנו למדתי הכי הרבה,מידול של ראשים בשלושת השיטות המרכזיות box,patch,nurbs modeling!!! ההסבר מקצועי באנגלית והקריין מלמד טריקים שונים, וכל זה נעשה על רקע התוכנה,רק לשבת להכין משהו לנשנש וללמוד בצפיה,כמו בסרט!!אורך הסרט 3.5 שעות!!!!!! אז כל מי שרוצה להתחיל ללמוד מקס ומבולבל אני מוכן למכור את כל הסי דים האלה!!!!!! תודה!

_kobi_

New member
אתה צריך להתבייש אחי

yeh you read right, this cd´s (i guess its digital x siries and tim kugler´s 3 heads modeling) are free on some spots of the net, this things should be shared not bought , espeicaly that i dont think you bought them

mmx

New member
אני מתבייש

אני לא יכול "לחלוק" את החומר הזה כי אז זה באמת לא יהיה לא חוקי. לידיעתך ,קניתי את כל הדיסקים וזכותי למכור\למסור\לשרוף\את הדיסקים האלה. בקשר למחיר, 300 שקל-לא ניתן למיקוח.

_kobi_

New member
קח עדכון רק המידול של הראשים

עולה 80$ והאחרים בטח יותר (אני יודע כי יש לי אותם ועוד) so i dont really beleive you, but hey do what you want man

mmx

New member
מה זה מאיפה?

יש ויזה ומזמינים מהאינטרנט....קיצר מה זה חקירה פה??......קובי רוצה עותק לא חוקי של הדיסקים חמודי??חחחחחחה הדיסק של מידול הראשים אכן עולה 80 דולר ו3 הדיסקים האחקרם בסביבות ה60 תעשו חשבון לבד כמה עולה כל החבילה...

starski

New member
עזוב אותך ממנו

אני יודע מאיפה להשיג בחינם מהאינטרנט אני יוריד אותם וזה יעלה לך במחיר ללא תחרות בעלות של דיסק לצריבה שגם עלזה אני מוכן לדבר:)

_kobi_

New member
hi starski could you send me

an eamil i want to talk to you, and for mmx - i have all this cd´s since last year and many more and i will never even dream to sell them, if any one wants them come to my house with a hd (dont have a burner) i´ll give you the whole five sires.

למעלה