רוצים לעזור להפקה שמביאה את הבנים לארץ?

leraax

New member
רוצים לעזור להפקה שמביאה את הבנים לארץ?

אל תשאלו איך, אבל מהיום אני עובדת שם, ככה שיש לי מסר לאנשים פה: רוצים לעזור להפקה ולצאת מצ'ופרים? אז ככה: אני אוספת מעריצים , מכל רחבי הארץ- ולא משנה מי, כדי שיעזרו להפקה ויפרסמו בבתי ספר ובמרכזים קרובים (כמו מתנ"ס וכו') בתליית מודעות וכאלה, החלק הכי חשוב- מכירת כרטיסים. מי שמוכן להפגש עם ההפקה, לקבל כרטיסים, למכור אותם לאנשים מעוניינים, ולתת את הכסף שהרווחתם להפקה- ובתמורה יש לכם האפשרות לקבל תגמול החל מפליירים ופוסטרים- ועד לכניסה למאחורי הקלעים (!) וזה כמובן תלוי ברמת המכירות שלכם. מי שמעוניין צריך לקחת בחשבון: - אתם תצטרכו להגיע לפגישה עם עוד מעריצים שמשתתפים- בתל- אביב- עם ההפקה, ולקבל שם את הכרטיסים למכירה והכל, רוב הסיכויים שזה ייקרה בשבוע הבא. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להתקשר אליי :0502117919 ואני אגיד לכם מה הפרטים שאני צריכה מכם, וכמה שיותר מהר! זה בשביל לאשר את השתתפותכם, ואני אדאג כבר לכך שההפקה תיצור אתכם קשר ותתן לכם עוד פרטים. שנה טובה D:

keren eckshtein

New member
ich ../images/Emo45.gif אמרתי לך כבר אתמול ועכשיו זה בטוח XD

יואאאאאאאו איזה התרגשות איזה מאגניב בוקר טוב

ElinorLahav

New member
לא הבנתי כ"כ הרבה !

אבל אני מוכנה להיצטרך אני יתקשר אלייך אחרי החג יום ראשון ותסבירי לי במסודר !

ElinorLahav

New member
אין בעיה אני הולכת עכשיו לקניון

ואני יתקשר אלייך היום מחברה שלי כי אין לי שיחות :|

SpongBobit

New member
אני יכולה לתלות מודעות בשמחה!../images/Emo45.gif

כרטיסים אצלי בסביבה אף-אחד לא מעונין...

מעוניינת^^

אבל אני אתקשר אלייך אחרי החג פשוט זה לא במקום להתקשר בחג.. חח וגם לא בערב חג.

אני מוכנה לעזור../images/Emo192.gif

ואני מאוד רוצה! אני יתקשר אליך היום או מחר ותסבירי לי ... ^.^

אוו אני אתקשר אלייך היום :) אבל יש לי שאלה..

אני גרה במקום די קטן והכל אז אני לא יודעת כמה כבר יקנו כרטיסים במקום הזה.. אם אני יעבוד עם עוד חברה מכפר סבא ועוד אחת מאיפה שאני גרה..? אז הכמות מכירות שלנו יחשבו ביחד ואז נוכל לאזן או משו? או שפשוט אני יתקשר כי את מעדיפה להסביר בטלפון?

leera

New member
לא קשורר...אבל דיי חשובב

תגידוווו יש למישהיא מושג..אם יש הסעות מחיפה?!כי אין לי איך לנסוע וזה עוד בשבתת.. אני יזמין כרטיס רק אם תהיה לי הסעהה..אזז..אם למישהיא יש מושג או משהו..אז תעזרו ליי 448861013 למי שרוצה בבקשהההה

לרהה את לא עונה לי לטלפון.. ובקשר להסעות

יש הסעות מחיפה הלוך חזור-60 שקל.. פה-http://www.on-my-way.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=68&Itemid=1 וגם הוספתי אותך לאייסי.. ואת לא עונ לי גם שם :/ חחח

למעלה