רוצים לעזור לפיטר ג'קסון
...

aniviel

New member
רוצים לעזור לפיטר ג'קסון ../images/Emo35.gif ...

בוודאי ידוע לכם שיש מאבק על זכויות היוצרים של 'ההוביט'. זכויות היוצרים כרגע שייכות לMGM, אנחנו כמובן, יחד עם פיטר ג'קסון, מעוניינים שהם יעשו הסדר להעביר את הזכויות לNew Line שגם עשו את הטריולוגיה. פיטר ג'קסון אמר במסיבה של האתר theonering.net לא מזמן שהדבר הטוב ביותר שהמעריצים יכולים לעשות ברגע זה, זה לשלוח מכתב יפה ומנומס לNew Line, ועוד מכתב יפה ומנומס לMGM, בבקשה שהם יסדרו את העניין הזה. חשבתי, אולי אני אשלח מכתבים לשני האולפנים בשם כל הפורום? אם אתם רוצים, אתם מוזמנים לרשום פה שמות או לכתוב לי במסר ואני ארשום אתכם - מאין עצומה כזאת. ובאותו עניין, המכתב לפיטר ג'קסון שאמרתי לכם שאשלח, אני מחכה איתו מעט, כי הם בקרוב מצלמים את קינג קונג, אז אני אשלח את זה לאתר הצילומים, משם יש יותר סיכוי שהוא יענה.

מצוין ו...

קינג קונג יהיה עם אפקטים מרשימים נכון? יופי! מי תיהיה החטופה של הגורילה? זאת אומרת מי השחקנית... וזאת הסיבה שעדיין לא החריזו על "ההוביט"?? בגלל שאין זכויות יוצרים עדיין? אוף!!! זה משנה למי יהיו זכויות יוצרים? אני מתכוון זה ישנה את הבמאי או שפיטר ג'קסון בטוח יבאיים את זה??? ומתי אתם חושבים יתחילו לצלם את ההוביט? זה תלוי בצילומים של קינג קונג נכון? אז כמה זמן יקח לצלם אותו? נ.ב. סליחה על כמות השאלות הגדולה....

aniviel

New member
../images/Emo26.gif

כמובן שפיטר ג'קסון עכשיו קיבל סכום כסף עצום לעשיית קינג קונג. חוץ מזה שהוא גם מעריץ מושבע של הסרט הקודם (זאת הסיבה שהוא בכלל החליט להיות בימאי), סביר להניח שהוא ינסה הכל בשביל שהסרט יהיה מרשים בטירוף, ולכן, אני מאמינה שיהיו בקינג קונג המון אפקטים וזה יהיה סרט מדהים מהבחינה הטכנית. לפי מה שידוע לי, נעמי ווטס האוסטרלית היפה (החברה של הית' לדג'ר), תשחק את החטופה של הגורילה... וכן, זו הסיבה שעוד לא הכריזו על ההוביט, אם לMGM ישארו הזכויות יוצרים, יש סיכוי שזה לא ייצא כסרט, ואם זה כן ייצא, אז בגלל שMGM יהיו אחראים על זה, אז פיטר ג'קסון לא יביים את זה (יש לו חוזה עם ניו ליין), והכל יהיה שונה מכל הבחינות, זה יהיה אסון לדעתי, ואני בטוחה שגם MGM לא מתכננים באמת לצלם את זה, אז אני לא מבינה למה הם לא מסדרים כבר את הזכויות יוצרים. ואם, כל העניין עם זכויות היוצרים יסתדר במהרה, אז כמובן שיתחילו לצלם אותו רק אחרי קינג קונג... הייתי נותנת לו, עד היציאה לקולנוע, עוד 3 שנים ככה בקלות.
לירון נ.ב: את השם אתה לא משאיר בשביל המכתב?

aniviel

New member
אין בעיה - אני אוסיף את כולכם...

עוד מעוניינים? זו עצומה, נצטרך כמה שיותר

למעלה