רוצים לעזור נגד התעמולה הערבית?

genotip

New member
רוצים לעזור נגד התעמולה הערבית?

בשביל זה לא צריכים הרבה. -- "אני גאה בדגל!", זהו שם המבצע שארגנה חברת הישראלית "InterSpace וקוראת לכל בעל אתר ישראלי ל"שתול" באתרו את את אחד הדגלים שנאספו למען העלאת המורל והגאווה הלאומית! אנחנו בעד! -- מתוך חדשה שהתפרסמה באוטוסטרדה אז בבקשה אל תדברו איתי פה על "שמירה על עיצוב". יש הבדל גדול מאוד בין רצון לעזור ולתרום, לבין רצון להתפרסם. ויניב יקירי, אתה מוזמן להמשיך ולדבר כמה שאתה רוצה, על כמה המעשה שאתה עושה אצילי ועד כמה אתה לא מרוויח כלום ממנו, אני מאכסן את בלוגלי אצלי ונתתי לו "Subdomain משלו", וזה עדיין לא אומר שאני לא מרוויח כלום מזה (ואני מוציא בדיוק כמוך על איכסון ועל דומיין). מצטער, מילא הייתה מרים פה איזה אתר תוכן איכותי (משהו שצריך ברשת הישראלית) אבל כל מה שעשית זה לארגן כמה לינקים בעמוד, תגובות מתנשאות לא יתקבלו מבחינתי. וכמו שאנשים אוהבים להגיד בפורום אחר, צפה לפגיעה
כל טוב אריאל ס * לא מתלונן אלא מגיב *

djyaniv

New member
צודק בהחלט

ולא זכור לי שאני חייב לך או למישהו אחר משהו פתחתי אתר כלשהו, ומי שרוצה להרשם שם צריך לשים כפתור, לא רוצה לא צריך, לא מכריח אף אחד להרשם, זה הכל!

CriminAl

New member
אני מסכים עם אריאל

וד"א אני כבר שמתי דגל קטן בראש האתר שלי כי בכל זאת אני ישראלי גאה

Jenkins

New member
מצאתי פשרה... ../images/Emo6.gif

אם תלכו לבלוג שלי... תראו מעין פשרה שמצאתי (לעצמי...) בקישורים בין שני האתרים. אני מקווה שזה בסדר שהשתמשתי בכפתור של בשביל מה שאריאל פירסם...

אני מסכימה עם אריאל בענין האינדקס

היוזמה של יניב להרים דף לינקים לבלוגים הישראלים היא דווקא נחמדה, אבל צריך לקחת אותה בפרופורציות שלה. כולה כולה כמה קישורים. אני לא מזלזלת, חס וחלילה. אבל אני גם לא מבינה למה אני צריכה לקבל תכתיבים, ועוד בטון לא הכי נעים עם טיים-לימיט ודד-ליין וכ"ו.. גם כמה מהתגובות של יניב כאן בפורום מעוררות תהייה לגבי המטרה שלו בכל הסיפור הזה. ואני חשבתי לתומי שהוא רוצה לעשות כאן איזה שירות לקהילה.. אני מוכנה לשים את הקישור לאינדקס הזה בעמוד הלינקים שלי, אבל אם המיקום לא מספיק מכובד בשבילך, יניב, אז count me out. כל החיים שלנו מלאים אילוצים והתאמה לסד של מסגרות. באינטרנט אני רוצה לעשות מה בראש שלי, בלי תכתיבים. תודה רבה חמדה

djyaniv

New member
רבותי.....

תודה רבה לכולכם על התמיכה הרבה את המטרות שלי כנראה אף פעם לא תבינו, הם מאוד עמוקות ורחוקות טווח, אני מתכנן מתישהו לקחת ממכם כסף בשביל זה, והרבה כסף, אבל רק אחרי שיהיו משהו כמו 70 אלף בלוגים ברשימה, אני גם מוכר את כתובות הדואר לחברות שמפיצות דואר זבל, כמעט לכולם כבר הצלחתי להכניס וירוסים למחשב ובקרוב מאוד אשתלט לכם על המחשב ובהמשך על כל העולם האינטרנטי והאמיתי, שום שירות לקהילה ושום בטיח. באמת תודה למי שמוכן לשים כפתור, זה נותן לי שמחה שיכולה להחזיק אותי שבוע לפחות, אולי אני בעצם צריך לשלם לכם.... וברצינות, כל מי שטון הכתיבה שלי קשה בשבילו או שחושב שהאינדקס הוא למטרותי הפרטיות או שמפריע לו לשים כפתור קישור או כל דבר אחר שקשור בי מוזמן רק להגיד ואני אוציא אותו מהרשימה, אף אחד לא חייב לי כלום ולהפך. לא מצליח להבין מה הבעייה, מישהו פותח אתר עם חוקים מסויימים, זכותי להצטרף ולהסכים וזכותי שלא, אבל אני לא אגיד לו מה לעשות ואיך, לא מתאים לי-לא מצטרף, זה הכל!

שאנטיdos

New member
אני ינסה להבהיר...

אני לא חושב שלאנשים יש בעיה שאתה מחליט מה אתה רוצה לעשות עם השרת שלך, אלא שאנשים התלהבו כנראה מהרעיון שלך, אבל איפשהו בדרך קצת התאכזבו. אתה אולי צודק שהאתר שלך הוא איננו דמוקרטיה, אבל אל תשכח שהוא שוכן בגלקסיה אחרת, האינטרנט, שבה אם אתה רוצה כסף / כפתור / תודה על שרות שאתה נותן - אני מצידי מחפש לי מישהו אחד. - זה איננו משהו נגד הדף שיצרת אלא התנהגות גורפת בחיים הוירטואלים של כולנו. מפה רוצים כסף על השרות, ביי ביי מפה, אני הולך לקרוא אותכם בחינם בסטראט, האינדקס שלך רוצה כפתור מסויים, לא בא לי, אני הולך לחפש מישהו אחר שישים את הדף הזה בשרת שלו...

freedom rider

New member
ועוד

קודם כל, למען ההגינות, יניב אכן הבטיח כי האינדקס שלו יגדיל את מספר הכניסות לבלוגים הרשומים אצלו - לפחות באימייל ששלח לי. אבל הבה נזכר כיצד הכל התחיל: יניב התנדב להכין אינדקס, וביקש שנרשם. נרשמנו. אח"כ הוא ביקש להוסיף לינק לאינדקס שלו. הוספנו. אח"כ מישהי ( נדמה לי שאיה, אבל אני לא בטוח) אמרה שיהיה נחמד אם יהיה כפתור לאינדקס. בכף. אח"כ יניב המליץ להוסיף את הכפתור. לי זה לא התאים, הודעתי לו על כך, והוא לא התנגד. אח"כ יניב הודיע שחייבים כפתור, אבל כל אחד יכול לעצב לעצמו כפתור כרצונו. עיצבתי. אח"כ יניב הודיע שחייבים את אחד משלושת הכפתורים שהוא מציע. אני מודה - נכנעתי גם לבקשה הזו, עדיין לא ברור לי למה. ועדיין לא ברור לי כמה זמן הכפתור הזה יחזיק מעמד אצלי. יניב - רד מהעץ. לינק זה מספיק יפה וטוב. אם רחלי והטבעת יכולים לחיות עם זה, גם אתה יכול.

djyaniv

New member
חלאס

מצטער, אבל עקב רבוי ההתקפות פה, אני לא מתכוון לענות עליהם שוב בעתיד שכל אחד יעשה מה שנראה לו לנכון. מצטער אם הבטחתי ולא קיימתי מצטער אם פגעתי במישהו מצטער אם לא עזרתי למישהו מצטער שיש לי בקשות כאלה גדולות ואולי כדאי שתקראו מה אילנה כתבה בבלוג שלה ואולי אפילו את התגובות שהיא קיבלה (כמובן שתפסחו על התגובה שלי כי אני איש רע) מעתה והלאה יותר לא אענה פה על השמצות\גידופים ושאר מיני ירקות תודה יניב

טוב חלאס !

זה בדיוק מה שהופך אותנו ללא מאוחדים, הפרטים הקטנים... ועכשיו אתם רואים את הערבים שהם כל כך מאוחדים ומוכנים למות בשביל מישהו אחד מסכן (ערפת)... דיי ! מספיק ! חלאס ! תתבגרו כבר כולם, אז מה אם הוא ביקש שתשימו כפתור.. אני עיצבתי המון כפתורים, ואני בטוח שאחד מהם יתאים לכם .. למה לריב כל כך הרבה על שטות כזאת... פעם זה היה פורום מאושר.. עכשיו אתם רבים על שטויות ! ערב טוב ומבורך לכולם !! (* הזכרתי שתפסיקו לריב ותשימו כבר כפתור מסכן אחד?) שי !

CriminAl

New member
שי שאלה לי אליך

מה הקשר לערבים וליאסר ערפת? אני מסכים איתך שכל העם צריך להתאחד. אבל זה לא אומר שאם נפסיק "לריב" בפורום אז המצב הביטחוני יחזור להיות טוב מסכים איתי?

זו דוגמא מחיי היום יום שלנו ואיך

זה מסביר למה העם שלנו לא מאוחד.. בגלל דברים קטנים..

איה@

New member
הו הו הו hold your horses ../images/Emo73.gif

תעשו טובה - יש מספיק מלחמות בחוץ - בואו נשתדל להשאיר אותם שם...מחוץ לפורום! יניב - אני חושבת שעמוד האינדקס הוא חשוב. אבל אני מוכרחה להגיד לך, שלא ממש אהבתי את הטון בו נאמרים הדברים. אפשר גם אחרת. לדעתי בעקשנות שלך לכפתור בעמוד הראשי (ולא קישור בעמוד הלינקים לדוגמא) אתה מפסיד אנשים, וחבל....... בבלוגים - עמוד הלינקים הוא עמוד חשוב, ומי שנכנס לבלוג, לא מדלג על עמוד הלינקים. אני חושבת שאתה יכול לאפשר לאנשים להחליט אפוא לשים את הקישור, ולו רק כדי להשיג את המטרה. אני גם חושבת שברגע שהאינדקס יתפוס תנופה, ויבינו את חשיבותו, לבד יעבירו את הקישור למקום מרכזי יותר. בכל מקרה כמו שאמרת - ההחלטה היא שלך. כמו גם של כל בעל אתר להחליט אפוא ואיך. דבר אחד בטוח - לא הייתי רוצה שזה יפתח עוד "חזית" בשדה קרב...... והייתי מעדיפה לראות את הדברים מסתדרים שהבנה בהסכמה ובחיוך. תודה.
איה.

למעלה