רוצים לעזור

Salem

New member
רוצים לעזור

לי

xurix

New member
תלך לחנות אלקטרוניקה ותעשה

את הצעדים הבאים, אבל דע לך: במידה ותפסח על אחד הצעדים הללו - תכשל במשימה
אתה: "שלום" מוכר: "שלום, מה את מחפש אדוני
" אתה: "אני רוצה כבל AUX" מוכר: "12.99 בבקשה" אתה: "אין בעייה קח" מוכר: "אין לך 3 שקלים
" אתה: "יש, קח" מוכר: "הנה 10 שקלים עודף" אתה: "ביי, תודה" מוכר: "להתראות" אתה בא הביתה: "אמא היי, אני בבית, יש משהו לאכול
" אמא: "כן ממי, יש פסטה" אתה: "אוי שיט, שכחתי. אני חייב לחבר קודם את הכבל
" אתה הולך לחדר. תוקע את הקצה הראשון של הכבל (השחור) במקום השפיץ של הרמקולים. אתה הולך לאחורה של המערכת ותוקע את האדום איפה שהאדום, והלבן איפה שהלבן (כאילו דהה...). אתה מעביר את המערכת למצב AUX. אתה מפעיל בפול ווליום את השיר האהוב עליך - במקרה שלך: גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת. אתה אומר לעצמך: איזה חכם ה XURIX, אילו הוראות מפורטות
אתה צועק: "אמא, אני בא לאכול
" מקווה שעזרתי

Salem

New member
../images/Emo6.gif

אבל אני לא רוצה כל הזמן לשמוע דרך הסטריאו, יש איזה סוויץ' שאפשר לעשות בין הרמקולים של המחשב לבין הסטריאו

claimbing

New member
אתה יכול לבנות אחד...אתה קונה

כבל כמו שהוא אמר - AUX ועוד כבל כזה אני חושב, קונה מפסק עם 3 מצבים[ימין, אוף, ושמאל], ומלחים לפי הצדדים...זה הפתרון האלתורי..לא בטוח שיש דבר כזה מוכן..אבל לא בעייה ממש לא בעייה לעשות כזה דבר כמו שאמרתי למעלה...

sattla

New member
צריך רק 2 מצבים

ל2 מצבים יש 3 רגלים האמצע משותף וכל צד זה צד אחר במפסק (כשמשאירים אחד באויר זה כאילו יש לזה OFF) אז כשיש לנו מפסק 2 מצבים אפשר בקלות לבנות משהו שיעשה מיתוג בין הרמקולים הזולים למערכת היוקרתית...

xurix

New member
אני בטוח

שאפשר איכשהו. מה שאני יודע שבטוח יש זה מפצל שיכול לפצל את החיבור במחשב לשניים, כלומר שתוכל לחבר גם את הרמקולים וגם את המערכת. תעשה 1 מ 2: 1. תקנה את הרכיב הקטן אך היקר מבחינה רגשית ותחבר את שניהם. בכל פעם שתרצה לשמוע מהמערכת, תדליק אותה על AUX ותכבה את הרמקולים ב 40 שקל. 2. תקנה תיבת סוויץ' שמתאימה לזה, אם יש...

claimbing

New member
רגע../images/Emo70.gif

שכחת את השלב שהמוכר/ת אומר/ת במבטא רוסי כבד "יש כרטיס מועדון?"

xurix

New member
איך שכחתי כזה דבר

שהוא חלק אינטגרלי מחווית הקנייה הישראלית...

למעלה