רוצים לעשות לי סדר בבלגן?!

sOurce of life

New member
רוצים לעשות לי סדר בבלגן?!

ביום שישי היתי במסיבה של ידיד... היה שם מישו ממש אחלה בן 15 כיתה ט'. אני בת 15 כיתה י' (אחרי יומולדת של השנה...). בכל מקרה ממש נהנתי איתו! הינו מחובקים והוא חתיך והוא השתנה מאז שראיתי אותו (כשהינו ביחד בחטיבה, אני עברתי לתיכון ומאז לא ראיתי אותו). במסיבה לא קרה כלום... חוץ מחיבוקים והתכרבלויות וליחשושים ו....וזהו. לצערי... וחברה שלי קלטה אותנו ושלחה לי מבטים שאומרים "תפסיקי להתעסק עם הקטן הזה! שלא יעצרו אותך" ובסוף המסיבה היא הבהירה לי שאני נואשת ולכן התגופפתי איתו! השאלה היא: האם להמשיך איתו או שאני באמת נואשת וחברתי צודקת...?

אמממ... פרטים?...

מה זה נואשת, כלומר כמה זמן לא היה לך חבר? וגם אם הוא בכיתה ט', בן כמה הוא? (הרבה פעמים יש פער בין הגילאים בשכבות ולרוב הבנים יותר גדולים)

sOurce of life

New member
אוקי... הנה כמה פרטים...

אף פעם לא היה לי חבר רציני. כן יצאתי עם כמה אבל לרוב הם היו בשנה או יותר גדולים ממני. וזהו... מזמן לא יצאתי ובזמן האחרון התלוננתי באוזניה של אותה חברה שאני ממש רוצה להיות עם מישו... ואני באמת רוצה...

אין לי עמדה שונה מכל האחרים שהגיבו

תראי, זה נשמע כקלישאה אבל.... אין לאהבה גיל! יש הרבה זוגות בגילאים שונים ומשונים והם לא כל כך מתלוננים ואוהבים אחד את השניה בטירוף. למה למנוע מעצמך בן זוג? את עושה טובה לחברה שלך או לעצמך? זה החיים שלך אז תעשי מה שבא לך ומי יודע איזה דברים ניפלאים יכולים להיתפתח ממערכת היחסים שחברה שלך ממהרת לבטל. אה, וניראה לי שאם חברה שלך הייתה באותה סיטואציה אז היית תומכת בה, לא? אז... לכי על זה ובחיים אל תחסכי מעצמך אושר ואהבה! בהצלחה!

sOurce of life

New member
אף פעם לא הייתי מונעת מחברה שלי

או מכל אדם אחר להתנסות באהבה מכל סוג. אבל אני מכירה אותה! אם אני כן יהיה איתו היא תציק לי עם העיניין של הגיל ותתכחש לזה שאנחנו חברים ותנסה להכיר לי בנים כדי שאני אעזוב אותו... אולי היא נשמעת מכשפה אבל היא בסדר... כשאין לה קטעים כאלו...

Anna Karenina

New member
הקטעים האלה -

זה בדיוק מה שלא בסדר. תסבירי לה שאת לא זקוקה לעזרתה להכיר בנים, שאיתו את רוצה לצאת ולבלות, ושתניח לך בקשר לנושא הזה. ואם כ"כ חשוב לה, שתמצא קודם לעצמה מישהו, ואח"כ תעיר הערות טפשיות. היא "תתכחש" לזה שאתם חברים? אוי ואבוי. ממש אסון. אני מבינה שהיא חברה שלך והכל..אבל בנושא הזה פשוט תשימי עליה פס אחד ענק ועבה, עם כל הקושי שבדבר.

Anna Karenina

New member
חמודה...

קודם כל, אתם באותו גיל. לדעתי, חברה שלך מקנאה בך בצורה קשה, על כך שמצאת לך מישהו כזה חתיך, כהגדרתך, והיא מחפשת סיבות כדי למנוע ממך להיות איתו. (הרי אתם באותו גיל, אז מה פשר התירוץ :"עזבי את הצעיר הזה"?) אני בטוחה שההפרש ביניכם מסתכם בכמה חודשים, לא יותר, ואיתי בתיכון, היתה מישהי שיצאה עם מישהו שצעיר ממנה בכמעט שנה. (וכן, הם למדו באותה כיתה). לכי על זה, אל תקשיבי למה שחברה שלך אומרת, ואם את רוצה אותו - שימי פס על כל העולם. נואשת? לדעתי את לא נואשת, הרי הוא רצה אותך בדיוק כמו שאת רצית אותו. מי שנואש פה זה היא, שכל הערב "השקיפה" עליכם. עזבי אותך, תהני, תבלי, תצאי עם הבחור הנחמד, ותבהירי לחברה שלך שגיל הוא רק מספר. במיוחד שמדובר בהפרש כזה קטן. בהצלחה!

אוי נו באמת../images/Emo4.gif

אתם בני אותו גיל (פחות או יותר), זה שהוא בכיתה ט' ואת ב-י' לא אומר כלום, למה נואשת? לא היה לך חבר בחיים? לא היה לך סיפוק מאף חבר עד כה? קשה לי להאמין... תפסיקי להתעסק עם הקטן הזה?
הצחקת אותי עם המשפט הזה, אני יצאתי לפני שנה (הייתי בן 22.5) עם בחורה בת 26... לא הפריע בדיוק. אם את נמשכת אליו- אל תפספסי, חבל.

לא שזכור לי-

אבל אני מאמין שאת יודעת קצת יותר טוב ממני
אבל אצלם זה לא פער גילאים- הוא בכיתה ט' והיא ב-י', אין פער גילאים...

אושר מ

New member
חברה שלך פשוט מקנאה כנראה...

מה קשור כיתה ט' כיתה י'? ת'כלס, יש הבדל, באופן כללי. בצורה אינדיווידואלית זה לא תמיד נכון. אם כיף לך, תזרמי.

ThunderMan

New member
היא מקנאה...

איזה שטויות.. אתם באותו גיל, אני הייתי בקשר עם מישהי שהייתה גדולה ממני בשנה, זה כ"כ לא משנה.. החברה שלך פשוט מקנאה תלכי על זה, שיהייה לך בהצלחה, ושימי עליה פס אם היא באמת חברה כ"כ טובה היא לא הייתה אומרת את הדברים האלה.

נראה לי ש...

חברה שלך מקנאה... לא נשמע לי שאת נואשת. את לא עושה הכול כדי להיות לידו או להתקרב אליו, נכון? אז לא- את לא נואשת. חוץ מזה מה הסרט הזה שהיא חיה בו ("תפסיקי להתעסק עם הקטן הזה שלא יעצרו אותך..")?? את אומרת שאתם שניכם בני אותו גיל, אז מה הקטע של "קטן"..? ומה זה עניינה אם את מתעסקת איתו או לא? לדעתי את לא צריכה להקשיב לה. תלכי לפי ההרגשה שלך. בהצלחה...

למעלה