ואאלל׳א?
ֿ
אני אגלה לך סוד ~
מקומות או ללא מקומות, ולא משנה איפה - כל האסטרטגיה הזאת שלמ מה שאתה מראה לא משנה בכלל - בחורות רגילות לזה ש מתחילים איתן בכל מקום . כך ש זה לא כל- כך משנה - אז הינה:
במקום לחשוב איך אתה מדליק את הבחורה עליך, או איך לקבוע איתה דייט, אתה חייב לחשוב בצורה אחרת :, ״מה יש בה ? למה היא מיוחדת ? ?מה היא יכולה לתת לי ? ( לא בקטע של לנצל) למה דוקא איתה בא לי על דייט ? מה אני רוצה מינה חוץ מ סקס בנאלי שניתן להשיג מבחורה אחרת? במה הוא שונה מבנות אחרות? למה אתה רוצה דוקא אותה?
כשאתה שואל את השאלות האלהת (את עצמך כמובן) כאילו מחזיק את זה בראש לפני הדייטת גם בזמן הדייטת וגם אם אתה במערכת יחסים או - בכל מצב כשאתה מתקשר עם הבחורה - או אפילו סתם מסתכל עליה - אתה תחסוך לעצמך ים בלגן - זה יוצר משיכה, ומעלה לך את הערך העצמי. - מצדי שני , אם תחשוב יותר מידי על איך לשכנע אותה? או למצא - חן בעיינהת או מה לתת לה מתנה? או אפילו לחזר יותר מידיי , אתה מראה את עצמך מעמדה נחותה, ומאבד מהערך של עצמך. בחורות רואות, קולטות , ומרגישות את זה אפילו במבט חטוף - וככה נדפקים סיכויים,גם בזמן שיש כבר קשר. זה יכול להדפק בגלל זה - כמובן שלא בהגזמה - חייב לחזר, חייב לעניין, חייב מתנות, אבל כל זה בראשי פרקים.