רוצים לצאת כדי לצוד בנות?

ommerl

New member
רוצים לצאת כדי לצוד בנות?

הרבה גברים יוצאים למקומות בילוי כדי לצוד בנות. צילמתי על זה סרטון בבלוג. אשמח לקרוא מה דעתכם :)
http://youtu.be/0CiyhiDjE14

FineSilverMan

New member
שמע...

תראה את זה:
https://www.youtube.com/watch?v=RYrA3SNPtAU
אומנם הוא לא מושלם. יש לו סגנון אמריקני די מעצבן. אבל המצלמה קולטת או את כל הגוף או את החלק העליון. זה שאתה מתמקד בפנים, או בחלק מהפנים... זה נראה די רע לטעמי.
&nbsp
אתה לא צריך לכנות נשים "כוסיות" ואז להתנצל על זה. פשוט להמנע מזה.
וממליץ גם להמנע מ"בנות", אלא אם הוידאו מיועד לבנות 6-12... או בחורות או נשים. לדעתי הסמנטיקה חשובה.
&nbsp
דבר אחרון -- יש רגעים שאתה עוצר וחוזר לצלם. זה די מעצבן. למשל בשניה ה-30. אפשר להעביר שלוש דקות ללא קטעים שכאלו ואם כבר קטעים, אז הפסקה ארוכה יותר עם כיתוב... אבל רק בקטעי וידאו ארוכים יותר...
&nbsp
מבחינת התוכן, לא ממש חידשת עבורי... בהחלט כדאי לצאת לבלות ולסקור את הסביבה באופן בלתי מורגש ע"י הסביבה. להנות מהמקום ולא לצאת למקום שסובלים בו...

ommerl

New member
תראה,

אני בבלוג ווידאו כל הזמן מנסה זוויות שונות, שיטות הקלטה שונות ותאורות שונות. גם כדי לגוון וגם כדי לשפר. אז אל תדאג זו לא תהיה הזווית צילום היחידה שלי..
&nbsp
לגבי התוכן, לא לכולם זה מובן מאליו. למשל לי זה לא היה מובן מאליו ולא רק לי..

Skar FaSe

New member
ואאלל׳א?

ֿ
אני אגלה לך סוד ~
מקומות או ללא מקומות, ולא משנה איפה - כל האסטרטגיה הזאת שלמ מה שאתה מראה לא משנה בכלל - בחורות רגילות לזה ש מתחילים איתן בכל מקום . כך ש זה לא כל- כך משנה - אז הינה:
במקום לחשוב איך אתה מדליק את הבחורה עליך, או איך לקבוע איתה דייט, אתה חייב לחשוב בצורה אחרת :, ״מה יש בה ? למה היא מיוחדת ? ?מה היא יכולה לתת לי ? ( לא בקטע של לנצל) למה דוקא איתה בא לי על דייט ? מה אני רוצה מינה חוץ מ סקס בנאלי שניתן להשיג מבחורה אחרת? במה הוא שונה מבנות אחרות? למה אתה רוצה דוקא אותה?
כשאתה שואל את השאלות האלהת (את עצמך כמובן) כאילו מחזיק את זה בראש לפני הדייטת גם בזמן הדייטת וגם אם אתה במערכת יחסים או - בכל מצב כשאתה מתקשר עם הבחורה - או אפילו סתם מסתכל עליה - אתה תחסוך לעצמך ים בלגן - זה יוצר משיכה, ומעלה לך את הערך העצמי. - מצדי שני , אם תחשוב יותר מידי על איך לשכנע אותה? או למצא - חן בעיינהת או מה לתת לה מתנה? או אפילו לחזר יותר מידיי , אתה מראה את עצמך מעמדה נחותה, ומאבד מהערך של עצמך. בחורות רואות, קולטות , ומרגישות את זה אפילו במבט חטוף - וככה נדפקים סיכויים,גם בזמן שיש כבר קשר. זה יכול להדפק בגלל זה - כמובן שלא בהגזמה - חייב לחזר, חייב לעניין, חייב מתנות, אבל כל זה בראשי פרקים.

ommerl

New member
לא הבנתי מה הקשר

מעולם לא אמרתי לא אומר ולא ארמוז שצריך להסתיר את כוונתך להתחיל עם בחורה.
&nbsp
מבחינתי משפט פתיחה מעולה זה "שלום אני עומר לוין"
&nbsp
הטיפ הזה לא אומר להסתיר את הכוונה שללך אלא אומר שאם אתה לא?מבלהבמקום בילוי אלארק?מחפשבחורות להתחיל טיתן זה מוזר.
&nbsp
נדפקה לי המקלדת ואנילאמצליח לתקן.. עמך הסליחה

למעלה