רוצים לקבל אנרגיות?

doliver

New member
רוצים לקבל אנרגיות?

הבהרה בנושא אורי ונמרודו doliver ו 20:19 | 09/01/07 אורי ונמרוד הם שני קוסמים גדולים כאשר המשותף לשניהם זאת ההופעה.... אחד טוען שהוא בעל כוחות על טיבעים והשני בדיוק הפוך... אני רוצה לספר לכם משהו : שני הערוצים 1 ו2 במלחמה גדולה על הרייטינג.... הם יעשו הכל כדי לזכות בו.... אורי ונמרוד הם רק כלים של הערוצים.... הם פשוט יודעים לתת הופעה טובה....וכבר אנשים פשוט זורמים איתם.... אני רוצה להבהיר משהו.....אין דבר כזה "כוחות על טיבעיים" או קורא מחשבות.\ אבל....יש משהו אחר שנקרא "TRANCE FOR A MOMENT" כלומר ,לכמה שניות תוכלו לקרוא מחשבות או פשוט לדעת מעבר.... אי אפשר לשלוט בזה....זה מגיע בזמן שהכי לא חושבים על זה....אבל רק לאחר מעשה אתם תדעו שהרגע היה... תוכלו מקסימום לנחש מה יהיה בעתיד כלומר "עתיד בין 2-7 שניות" . דוגמא : לפעמים קרה לכם שאתם ידעתם מה אנשים מסביבכם הולכים להגיד או שאמרתם ביחד? זה הרגע..... גלים שאנו כבניאדם לא יכולים להבין או לחוש בהם מתרחשים כל הזמן....והגוף מבלי להבין איך אנו עושים את זה פשוט נותן הבזק קטן לעתיד (2-7 שניות). תחשבו מה היה קורה אם בני האדם היו שולטים בזה.. אומרים באנשים משתמשים בין 7 ל10 אחוזים מהמח! המח קולט רק מה שאנו מגדירים לו... דמיין לעצמך שהיית נולד בירח ואין שם אף אחד שתוכלו לדבר איתו או להיות איתו.....זה היה מצב נורמאלי בשבילך ופתאום הייתם מגלים עוד אנשים בירח....זה היה פשוט הלם בשבילכם....כי לא חשבתם שיש דבר כזה.....ואז כל החשיבה שלכם היתה משתנה....ובאותו רגע שהיה קורה לכם הדבר הזה.....אוטומטית הגדרתם את התת מודע....ואז זה לוקח אותכם לכיוונים אחרים..(נתיבים אחרים בחיים). לסיכום : כל מה שאתם עושים או לומדים או רואים או חשים.....זה מעצב לכם את העתיד..... אתם אחאים למה שקורה בעתיד שלכם..... העולם שאנו חיים מגדיר לנו חיים ממש לא בריאים וכך אנו מתפתחים.....כל החוקים והמנטליות בעולם.... אבל זה כבר נושא אחר!!! יש דרך להגדיר את התת מודע ולנחש את העתיד אבל זה כבר סיפור אחר...... לשאלות [email protected]

Sweet Girl7

New member
אז אתה יודע למה זה קורה?

כל התופעה הזאת של ראיית העתיד לכמה שניות? זה גם כמו חלומות נבואים שאתה חולם על משהו מסויים בלילה ולמחרת אתה רואה את זה בצורה דומה בסיטואציה שדומה לחלום שחלמת ואז אתה נזכר בחלום...זה קורה לי הרבה וזה מדהים אותי כל פעם מחדש זה כאילו אתה מתכנן או רואה את המחר שלך בחלום....אבל כמובן לא בכל החלומות, רק בחלומות מסויימים שזה ממש מפחיד...אז גם מה שכתבת בהודעה שאפשר לראות את העתיד לכמה שניות וזה פתאום קורה ואי אפשר לשלוט בזה זה ממש נכון וזה קרה לי פעם כשראיתי קליפ בטלויזיה ופתאום חשבתי על להקה ישנה ואז העברתי לערוץ מוזיקה אחר וראיתי את הלהקה הזאת והייתי בהלם! כי זאת להקה כזאת שמה הסיכויים בכלל שאני פתאום יראה קליפ שלה בטלויזיה??? כל הדברים האלה שקורים רק מוכיחים שיש משהו מעבר למה שאנחנו בני האדם וקשה אפילו להסביר את זה ואי אפשר לגלות כלום וזה ממש תעלומה מסקרנת! גם אנשים שיגידו שהם לא מאמינים בכלום ובשום כוחות אז בתת מודע שלהם יש אמונה במשהו וגם להם קורים דברים שאין להם הסבר, הם פשוט לא רוצים לחשוב שקיים משהו כזה רוחני. אני לא מאמינה בכוחות העל טבעיים שאנשים טוענים שיש להם שהם יכולים להזיז דברים בכוח המחשבה אבל אני מאמינה שיש משהו אחר שקשה להסביר וזה קורה לכולם.. במיוחד החלומות הנבואים שזה פשוט מדהים אותי או שאתה חושב על משהו או מישהו והוא מופיע או מצלצל אלייך.....

BOSS77

New member
בכזה בולשיט עוד לא נתקלתי מימיי

הסיבה לכל הבולשיט הזה היא מאוד פשוטה. תחשוב כמה פעמים אתה חושב שמשהו יקרה והוא לא קורה. פי מיליון. אבל את זה אתה לא זוכר כמובן, אתה זוכר רק את מה שחשבת עליו והוא כן קרה, וזה מן הסתם קורה לעיתים מאוד רחוקות. אבל מה לעשות, לפעמים מרוב שחושבים על דברים גם זה קורה, אמנם בפוקס ובמקרה לחלוטין אבל קורה. אז אנשים, אל תהיו מטומטמים!!!

למעלה