רוצים לקבל קישור בבלוג של פאנטה??!?!

פאנטה MIX

New member
רוצים לקבל קישור בבלוג של פאנטה??!?!

הבלוג של פאנטה מחפש בלוגרים שיכינו כרזות, סרטונים וג'ינגלים לתחרות ויעלו אותם בבלוג שלהם עם הסיפור של הרעיון שמאחורי הפרסומת שהכינו. שלושת הבלוגרים הראשונים מכל סוג של פרסומת ששילחו לפאנטה MIX את הקישור לרשומה שלהם עם הפרסומת שהכינו יקבלו קישור בבלוג של פאנטה MIX. מתאים לכם? אחלה, צאו לעבודה...

חהמן

New member
חה!

יש איזשהו סיכוי קלוש שמוחקים את השירשור הזה, ושולחים את הפרסומות האלו חזרה למקום שהן שייכות אליו? כלומר, אנחנו לא בעד צנזורה, ואנחנו באמת חושבים שלכל אחד צריך להיות מותר להגיד מה שהוא רוצה, אבל אם חברה מסחרית רוצה שטח פרסום כאן, בבקשה שתוציא את הארנק ותשלם עליו. תודה מראש, (לפחות, אנחנו ממש מקווים, למרות שאנחנו פסימיים) אנשי חה!

פאנטה MIX

New member
והנה הבלוגר הראשון שלנו, PLAYTRIP

אז הנה כמה דברים שלא ידעתם על PLAYTRIP : 1. הוא אוהב את זה שחור- "מה לא היית עושה בשביל אהבה? היית עושה הכל! גם דברים שלא חשבת שלא תעשה! (2PAC) " 2. הוא חובב של תשמישי קדושה (בס"ד). 3. אצלנו בפאנטה אוהבים אותו כל כך שאם הוא ישלח לי תמונה שלו אני מכין מחזיק מפתחות עם התמונה שלו. PLAYTRIP, אתה מלך...נתראה בבלוג שלי.

לפחות זה פאנטה ולא משהו אחר......

כמו התופעה החדשה והמדאיגה עליה כתבתי בפורום הטכני, וגם בבלוג שלי:

Bezalel P

New member
ההבדל הוא, שהפרסום לפאנטה נעשה בשת"פ איתנו

בעוד שתילת ההפניות הפרסומיות אינה נעשית על דעתנו, ואנחנו מנסים למצוא לה פתרונות.

למעלה