רוצים לראות את שגיא?

רוצים לראות את שגיא?../images/Emo99.gif

טוב, זו לא התמונה הכי טובה שלנו, אבל היא צולמה ביום נהדר ובמקום נהדר (אצל אמא ואבא של שיר על הדשא, לפני שבועיים). מבטיחה להציג בקרוב תמונות ממש יפות שלו (אני נותנת לאחי לסרוק לי...נכנעתי ללחץ משפחתי וחברתי
)

שמרתי בטעות בשחור לבן, אבל לא נורא.

כשיהיו התמונות האחרות תראו את שגיא בצבעים ובמלוא תפארתו

ligo

New member
איזה איש קטן. בן כמה הוא?

וזה בסדר- הוא חמוד גם רק בשחור-לבן.

סיגל,שאלה קטנה-

בעצם שתיים- 1.טופלת בתל השומר? 2. מתי (בערך) זה היה. מצטערת, הסתכלתי יותר עלייך ופחות על שגיא- ואני כמעט בטוחה שהיינו באותו חדר בטיפול שהניב את יצירת המופת שלך. בבקשה תעני לי. אני חייבת לדעת.

כן, טופלתי בתה"ש. התחלתי את התהליך

באוגוסט 2000 ואת השאיבה וההחזרה עברתי ב - 27/12/2000 וב - 29/12/2000. אז אנחנו מכירות?

כן! כן! כן! כן!

היינו שם ביחד, לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה "מכירות". "נפגשנו" בבדיקות-בתור האינסופי של הבוקר, ביחד חיכינו באשפוז יום שהאחיות יואילו בטובן להגיע, כי הגענו מוקדם לשאיבה. נפגשנו גם אח"כ בהחזרה ביום שישי. אחרי ההחזרה היינו באותו חדר- את בקצה החדר, ליד החלון, ואני לידך. רמז דק- דוסית עם כובע...(ובעל שכל הזמן נכנס ויוצא מהחדר). נדמה לי שאפילו דיברנו קצת. הפעם הבאה בה "נפגשנו" היתה כשאת באת לבדיקת בטא נוספת (או U.S. ראשון) ואנחנו באנו לקבל פרוטוקול להחזרת מוקפאים, כי אותו טיפול לא הצליח. ידעתי שאת בהריון לפי התגובה של גילה כשראתה אותך, ולא יודעת למה לא אמרתי כלום. סורי. אולי זו ההזדמנות להגיד שזה היה הטיפול הראשון שלי, והתרשמתי מאוד ממך-נראית לי כל כך רגועה (לעומתי כנראה) ומאז אפילו אימצתי לי כמה דברים שראיתי אצלך (כמו להגיד לבעלי שעה אחרי ההחזרה- "יללא, הביתה" ולקום, במקום לחכות שעתיים עד שהאחות תיזכר בי ותגיד שאפשר לקום מהמיטה). יכול להיות שכל זה צריך להיות במסר, אבל המערכת שלי לא עובדת...

אני יודעת מי את!../images/Emo6.gif

בטח שאני יודעת! היית כ"כ שקטה! אני? רגועה? באמת? אני צריכה לתת לאור שבחיי לקרוא את זה... הלוואי והייתי יותר רגועה ופחות לחוצה... (יחסית לאמא של יפתח אני רגועה, אבל בכללי, איפה.........). ולגבי המנוחה לאחר ההחזרה: הם כ"כ הצחיקו אותי שם כשהעבירו אותי מהמיטה בחדר הניתוח למיטה של המחלקה1 לא נתנו לי להרים את הראש! נו, מה הם חשבו, שהעוברים "יחליקו" לי משם? כולם יודעים ששגיא התנחל לי ברחם, עד שהיו צריכים ממש לפנות אותו בכוח
. וטוב לפגוש אותך כאן!!!! סיגל

אז מי צריך מפגשים, תגידי?

ובהחזרה האחרונה באמת הרמתי את הראש...ואחרי שעה טסתי הביתה, ואחרי שעתיים נסענו לשבת חתן. ובואי נסכם שאני שקטה כמו שאת רגועה, אוקיי?

וכמו שאמרתי לך: צאצאיכם יהיו מתוקים

שגלידת וניל-פיצפוצים על עוגת פאדג´ חמה
. תודה!

עמית@

New member
איזה פשוש אופנתי ../images/Emo13.gif

מקסים סיגלי (ראיתי אותו שהוא היה עוד בבטן...
) עמית

למעלה