רוצים לראות הופעה של דילן ברשת?

Chocoholic

New member
רוצים לראות הופעה של דילן ברשת?

כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לאתר הזה, ולקום ביום ראשון הקרוב ב 4 בבוקר...
ההופעה הנ"ל היא חלק ממופע שמארגנת החברה המקוונת Amazon, לציון 10 שנים להיווסדה. המופע עצמו נערך באיזה אולם איפשהו בחוף המערבי של ארה"ב, אך לשמחתנו, בכירי החברה החליטו לחלוק את החגיגה עם כל העולם, והאירוע ישודר באינטרנט.
מלבד דילן תופיע גם נורה ג'ונס, והמנחה יהיה הקומיקאי ביל מאהר. בין היתר יופיעו גם סופרים ויוצרי סרטים שיצירותיהם היו פופולריים במיוחד בקרב צרכני אמזון. הם הבטיחו לפרסם את סדר האירועים אך בינתיים אין חדש... ברגע שאדע פחות או יותר מתי דילן מופיע, אעדכן בתגובה להודעה זו.

Chocoholic

New member
רשימת השירים - Bootleg Series 7

ובכן, לאחר שהיום הוכרז על ה Bootleg Series Vol. 7 באתר הרשמי, הגיע הזמן לפרסם את רשימת השירים האמיתית. דיסק אחד: 1)When I Got Troubles - 1959. ככל הנראה השיר המקורי הראשון שהוקלט ע"י דילן, או ליתר דיוק ע"י חברו לכיתה, אי שם במינסוטה. 2)Rambler, Gambler - 1960. כנראה עוד הקלטה ממינסוטה אך השיר אינו מקורי. 3)This Land Is Your Land - 1961. ה"להיט" של אלילו של דילן, וודי גאת'רי, בביצוע נדיר באחת ההופעות הראשונות שלו מחוץ לבתי הקפה של הוילג', בהיכל Carnegie, נובמבר 61'. 4)Song To Woody - 1961. מאותה הופעה כמו השיר הקודם, נחשב לשיר הראשון שדילן כתב לאחר הגיעו לניו יורק. הוקלט גם עבור אלבומו הראשון 'Bob Dylan' ממארס 62'. 5)Dink's Song - 1961. עדיין מאותה הופעה. 6)I Was Young When I Left Home - 1961. שוב מאותה הופעה, שרק לאחרונה התגלו ההקלטות שלה. 7)Sally Gal - 1962. שיר מקורי, הוקלט עבור האלבום השני 'The Freewheelin' Bob Dylan' אך לא נכלל בסוף באלבום. 8)Don't Think Twice, It's Alright - 1963. גירסה מוקדמת של השיר, הוקלטה עבור האלבום השני. 9)Man Of Constant Sorrow - 1963. מתוך הופעה (השיר מופיע גם באלבום הראשון). 10)Blowin' In The Wind - 1963. מתוך הופעה בבית העירייה של ניו יורק, אחת ההופעות הראשונות החשובות של דילן. 11)Masters Of War - 1963. מאותה הופעה כמו הקודם. 12)A Hard Rain's A-Gonna Fall - 1963. מתוך הופעה בהיכל Carnegie. 13)When The Ship Comes In - 1963. מאותה הופעה כמו הקודם. 14)Mr.Tambourine Man - 1964. גירסה מוקדמת של השיר, הוקלטה ביחד עם Ramblin' Jack Elliott. 15)Chimes Of FReedom - 1964. מתוך הופעה בפסטיבל הפולק ב Newport. 16)It's All Over Now, Baby Blue - 1965. גירסה חלופית, מתוך הקלטות האלבום החמישי 'Bringing It All Back Home'. דיסק שני: 1)She Belongs To Me - 1965. גירסה חלופית, מתוך הקלטות האלבום החמישי 'Bringing It All Back Home'. 2)Maggie's Farm - 1965. מתוך הופעה בפסטיבל הפולק בניופורט 65' (שבה הוא הושמץ ונדחה ע"י רוב הקהל...) 3)It Takes A Lot To Laugh, It Takes A Train To Cry - 1965 גירסה חלופית, מתוך הקלטות האלבום השישי 'Highway 61 Revisited'. 4)Tombstone Blues - 1965. גירסה חלופית, מתוך הקלטות האלבום השישי 'Highway 61 Revisited'. 5)Just Like Tom Thumb's Blues - 1965. גירסה חלופית, מתוך הקלטות האלבום השישי 'Highway 61 Revisited'. 6)Desolation Row - 1965. גירסה חלופית, מתוך הקלטות האלבום השישי 'Highway 61 Revisited'. 7)Highway 61 Revisited - 1965. גירסה חלופית, מתוך הקלטות האלבום השישי 'Highway 61 Revisited'. 8)Leopard-Skin Pill-Box Hat - 1966. גירסה חלופית, מתוך הקלטות האלבום השביעי 'Blonde On Blonde'. 9)Stuck Inside Of Mobile With The Memphis Blues Again - 1966. גירסה חלופית, מתוך הקלטות האלבום השביעי 'Blonde On Blonde'. 10)Visions Of Johanna - 1966. גירסה חלופית, מתוך הקלטות האלבום השביעי 'Blonde On Blonde'. 11)Ballad Of A Thin Man - 1966. מתוך הופעה בתיאטרון ABC ב Edinburgh. 12)Like A Rolling Stone - 1966. מתוך הופעה במנצ'סטר. לא ברור מתי האוסף יוצא לאור... רשמית זה ב 30.8 אך באמזון למשל, זה יהיה קיים שבוע לפני כן.

Chocoholic

New member
בארץ זה כבר יהיה מחר, 17.7

בלילה הקרוב... עוד כמה שעות. למעשה זה מתחיל ב 3:00 (שעון ישראל), עוד אין כלום (מלבד השערות) לגבי זמני ההופעה של דילן :-\

Yanchu

New member
אה, היום, אז סבבה ../images/Emo9.gif

נראה לי אני אראה את זה.

Chocoholic

New member
אני הרמתי ידיים

אחרי רבע שעה... לא החזקתי מעמד וגם כמה סידורים בבוקר, אני בטוח שבוב יסלח לי.
חוץ מזה שהשידור היה על הפנים (אצלי לפחות), 70% מהזמן הוידאו נתקע ורק האודיו זרם. איך היה?

Yanchu

New member
אז ככה...

אצלי דווקא השידור היה מעולה להפתעתי, לא קפץ ולא כלום. חיפשתי באתר אם אפשר לראות את זה עכשיו, אבל לא מצאתי, אולי פספסתי את זה? תנסו לחפש בכל מקרה, זה מה שהיה: כמו שאמרתי הוא פתח עם Maggie's farm. אם אני זוכר נכון הוא דילג בתים, שר דברים מוזרים והכל, אבל היה דווקא נחמד
. אח"כ Tell me that it isn't true, ולקראת סוף השיר נכנסה לראשונה לשימוש המפוחית
. אחרי זה שיר שאני לא זוכר את השם שלו, ואז Lay lady Lay! משהו שממש לא דומה לאלבום, וגם לא לגרסאת ההופעה, אבל נורא יפה (ולמען האמת, הביצוע הזה די הבליט את הקול הצרוד שלו בימים אלה). קיבלנו גם את Most Likely You Go Your Way and I'll Go Mine מבלונד און בלונד, ואז עוד שיר שאני לא זוכר. אחרי זה היה watching the river flow, ואז ביצוע ממש ממש מוזר לBallad of a Thin Man. הוא התחיל את השיר רגיל, עבר אחרי בית או שניים לבית שמתחיל ככה: "Now you see this one-eyed midget" (שאמור להיות לקראת הסוף), חזר אחורה בבתים והמשיך כרגיל... נו, ניחא. ההופעה הסתיימה עם I Shall Be Released בדואט מאוד חמוד עם מישהי, אני חושב שזו הייתה נורה ג'ונס אבל אני לא באמת מזהה אותה. ואז, עם ציוץ ציפורים של כמעט 6 בבוקר, היה אפשר ללכת לישון
.

למעלה