רוצים לרדת מהארץ ל-5 שנים

רוצים לרדת מהארץ ל-5 שנים

בעלי נולד בישראל ואמו אמריקנית אני ישראלית ולנו שני ילדים, אנחנו רוצים לעבור לארה"ב לסביבה בה ישראלים ובי"ס יהודי וקהילה יהודית, אח של בעלי גר בממפיס-טנסי האם המקום מתאים לצרכינו(הוא רווק ולכן אין לו הרבה תשובות) רציתי גם לדעת מהו התהליך של הוצאת גרין קארד לי ולילדים מבחינת כסף וזמן ואיך אפשר למצוא עבודה מגורים וכל השאר דרך הארץ

שאלות שאלות

אז קודם כל שלום, ושנית נראה לי שאת צריכה למקד את השאלות שלך כדי שנוכל לסייע לך. נראה כי את מבולבלת ולא יודעת אפילו מה לשאול אבל הייתי מציעה להתחיל מנושא אישורי השהייה (גרין קארד). אני ממליצה להרים טלפון לשגרירות ארה"ב בישראל (תוכלי למצוא לינק לאתר שלהם בעמוד הקישורים של הפורום) ולברר בנושא של גרין קארד כיוון שבעלך הוא בנה של אזרחית. אני לא לגמרי בטוחה מה התהליך וכמה זמן הוא לוקח, אבל בשגרירות יוכלו לענות לך. לגבי ממפיס טנסי לא נראה לי שאף אחד חוץ ממך יוכל לענות אם המקום מתאים לצרכיכם... ואני אישית לא מכירה את האיזור מבחינת קהילה יהודית או ישראלית. לגבי מגורים ועבודה דרך הארץ, אני שוב מציעה לך לבקר בעמוד הקישורים של הפורום בקטגוריות של דיור ותעסוקה, יש שם הפניות להמון אתרים שיכולים לסייע בנושא. בהצלחה!

למעלה