רוצים לשמוע את קונסי שר את ההמנון?

Juliann

New member
רוצים לשמוע את קונסי שר את ההמנון?

הנה בהתחלה כל מה שיכולתי לחשוב זה למה אתה צורח עלי?
אבל יש שם כמה תווים ממש ממש מרשימים! לא ידעתי שהוא מסוגל להגיע לשם... אז פרופס טו קונסי על הפגנת טווח-קולי.. בכלל הגרסא שלו היתה משונה כמוהו חח לא ברור אם זה חצי רוק חצי ברודווי או שהוא סתם שר נורא מהר... והוא צריך לעבוד על החזקת תווים. קונסי- לטיפולך!

Juliann

New member
WTF?

אם התכוונת להעליב את שניהם את לא מבינה יותר מדי בכישרון כנראה. סקעת- למרות שהוא בנאדם חרא לדעתי הוא זמר מאוד מאוד מוכשר [ראיתי לפחות 10 הופעות שלו]. קונס- כן היו לו זיופים, אבל ששומעים את הגרסא השניה היותר נקייה זה הרבה פחות גרוע ממה שחשבתי והוא גם הבליט כמה תווים ממש גבוהים. הוא פשוט צריך לדייק יותר בשירה שלו.

Fairywitch

New member
מסכימה, חוץ מאשר...

"סקעת בנאדם חרא"...
שניהם מאוד מוכשרים, ושרים מדהים.
וכמו שאמרת- חצי ברודווי-חצי רוק, לא תמיד מדוייק ונקי (שמעתי רק את הגרסא הראשונה בבוקר. עכשיו אני בעבודה), אבל בסה"כ מאוד יפה.

שניש

New member
אוך,נשלח לפני שסיימתי-../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

א.אני הבעתי את דעתי.את מוזמנת לחלוק עליה. ב.לא אמרתי שהראל סקעת זמר רע. לא אמרתי שקונסטנטין זמר רע. להיפך,אני חושבת ששניהם זמרים מעולים. אבל כשסקעת שר את ההמנון במשחק כדורגל (או איפה שזה לא היה) זה היה נורא,עוד פעם-לפי דעתי. השוואתי את קונס לפעם הזאת באופן בלעדי. לא לכל הופעותיו של סקעת אי פעם. גם אני מוצאת את עצמי שרה לעצמי את "הנני כאן" לפעמים

a p p l e p i e

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif"סקעת בן אדם חרא"../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מילא לומר לי את זה באייסיקיו אבל פה

darklighter

New member
שמעתי את הגירסא השנייה../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

ולדעתי הוא נשמע טוב בכמה חלקים הוא קצת צעק חזק מדי אבל בכלליות זה די טוב...

whatever4

New member
../images/Emo122.gif

משום מה זה הזכיר לי את האודישן הראשון שלו...

למעלה