רוצים לשמוע משהו....

רוצים לשמוע משהו....

לפני איזה 8 חודשים ידידה אמרה לי שנפתחה סדנה של 10 מפגשים בנושא זוגיות (הכנה לזוגיות)
ואמרה לי שלמפגש הכרות הגיעו משהו כמו 90% נשים, ואז עשו עוד מפגש ואמרו לכולן להזמין גברים
וכך הוזמנתי וגם הלכתי, אני מאמין שהיו שם 30-40 אנשים והיחס בסופו של דבר 60-40 לנשים, אז זה סבבה
בקיצור היה ממש מעורר ומעשיר, גם להשתתף בסדנאות וגם החומר והאנשים, הכל היה סבבה לגמרי
כהרגלי הייתי כוכב המקום, אפילו המנחים התפעלו מהאישיות והידע האין סופי

בקיצור מפה לשם זה נגמר ונשארנו משם קומץ של 10 אנשים שעדין נפגשים פעם בשבועים שלוש, עשינו טיול ביחד ואנחנו ממשיכים לעשות בנינו סדנאות
ופעם אחת אירגנו מפגש של כמה סדנאות ביחד לסדנא אחת גדולה בנושא מינגלין ברוח הזוגיות, ואני וידידה שלי היינו המנחים של הערב
היינו בטוחים שיבואו 20-30 אנשים ובסופו של דבר הגיעו 45 גברים ונשים מכל הסוגים (והיה מחיר סמלי בכניסה)
וכולם יושבים מולי ואני עם מיקרופון מעביר סדנא בנושא זוגיות, עושה להם משחק, ומחלק אותם למעגלים (סדנא) ונותן שאלות
בקיצור היה ממש מדהים, ובסוף עשינו מעגל גדול וכל אחד מדבר בתורו ואומר עם מה הוא יוצא מהערב, ואנשים יצאו שם באורות גבוהים ונתנו ים אהבה ופירגון
ואחר כך באו אלי והחמיאו לי ופירגנו, ביקשו שנעשה עוד ערב והיה ממש אורות גבוהים לאללה לא דימיינתי אפילו שזה הולך להיות ככה

כרגע אני משתתף בעוד סדנא (בנושא אחר)
שגם שם אנשים עפים על איך שאני מדבר ומתבטא ואני יודע לחזק אותם ולהשפיע להם אנרגיות טובות
ועכשיו אני רוצה לקחת את זה למקום קצת יותר מתקדם
חשבתי על לפתוח קבוצה בפייסבוק
היא תעסוק בהרבה נושאים, הכוונה שלה היא יותר להעשיר את עצמינו, בנושא זוגיות , בנושא שפע, נושא של תפיסות, מודע ותת מודע, קידום ופיתוח אישי
פשוט לקחת את סוקי ולעשות אותו מנטור , לתת לו ביטוי פייסבוקי, גלובאלי, ליצור דו שיח בינו לבין העולם הגדול
נראה שהרבה אנשים צמאים להשפעה שאני מצליח להעביר להם, ובא לי לקדם ולחזק ולהשפיע לטובה איפה שאפשר, אני אוהב את זה
זה ממלא אותי להוציא בנאדם באנרגיות טובות
אני שוקל ללכת ללמוד קאוצ'ין , נראה לי שיהיה לי נכון שיעשו לי קצת סדר
מה דעתכם, אני מתאים לתפקיד?
איך נקרא לקבוצה? (אי אפשר עם השם סוקי)
הייתם מצטרפים... ועוזרים לקדם התעוררות ?

DogsPCI

New member
אני אומר... לך על זה ובענק!! אבל אני אומר עוד דברים...

&nbsp
&nbsp
קודם כל!! אם אתה מעביר עוד פעם סדנא - אני אשמח לבוא ולהיות שותף בה - גם אם במחיר סמלי...
.
&nbsp
דבר שני, אני כבר הצעתי לך בעבר ללכת ולהרשם ללימודים אקדמאים בתחום - כי אני חושב ומאמין שאתה לגמרי נועדת לעבוד עם אנשים - ולעזור להם :).
&nbsp
אני באמת חושב שיש לך את האנרגיה הנכונה, את הרצון, את הצורך להשפיע ולעזור (מעלה אדירה!!), אבל לדעתי - זווית הראיה שלך קצת מצומצמת... חחח... אבל לכולנו תמיד יש מה ללמוד, גם אני "תקוע" עכשיו על תפיסת עולם - שמבחינתי - היא הכי בדהימה שקיימת :) (אב אני כן מסוגל ויכול לבחון את המציאות גם בעזרת זוויות ראיה נוספות... ולהבין את האחר :) ).
&nbsp
&nbsp
בקיצור סוק! אל תחשוב בקטן... אולי תתחיל בקטן, אבל אל תחשוב בקטן!!
לך ותרכוש ידע מקצועי, אקדמאי (מדעי ההתנהגות) או קורס בקואצ'ינג...
&nbsp
אם כבר אתה הולך על קואצ'ינג יש מסלול רציני ושלדעתי יכול להיות מאוד מעניין ואיכותי (לא מכיר אישית, אבל גם חשבתי על הכיוון...)... מחפש ומצרף לך לינק! תתעניין! אבל תבוא עם ראש פתוח סוק, שם לא יהיו מעוניינים לשמוע מה לך יש להגיד, כן? אתה בא לשמוע את מה שיש להם להגיד - ותקח מזה את מה שנראה לך... אל תתווכח ואל תתנגד... בעצמך הצעת את זה לפומה בשרשור :).
&nbsp
הינה לינק... מה אתה יודע? אולי נרשם ביחד ונעשה להם שמח?

&nbsp
http://www.dr-arnonlevy.com/?page_id=390

נראה לי זה פחות אני

כי זה נראה לי ממש ללמוד פסיכולוגיה עכשיו
&nbsp
ואני מרגיש שכבר יש לי כלים טובים, כל שאני צריך כרגע זה שמישהו יעשה בהם סדר של איך להוציא אותם נכון מהכוח אל הפועל
&nbsp
קאוצ'ין נראה לי יותר ימקד לי את הדרך מ-א' ל-ת'
אני צריך כיוון ומפתחות דרך
&nbsp
בלינק שלך נראה לי הוא דורש יותר מזה (ואני אומר לטובה, פשוט פחות נשמע לי הכיוון שלי)
&nbsp
אני מחפש יותר שיבנו לי מודל לעקוב אחריו, ואני כבר אביא אותו לחיים
&nbsp
חשבתי על זה
http://www.yozmotgroup.co.il/

למה עצלן

יש לי כבר את מה שצריך להיות לי כמשפיע
אני רק צריך שיעשו לי סדר בכלים
&nbsp
בשביל מה שאני רוצה ומחפש אני לא צריך ללמוד פסיכולוגיה, יש לי ממנה את מה שאני צריך כדי להשפיע
קאוצ'ין יתן לי יותר כיוון לדעתי, כי אני מהר מאוד אקלוט את הרעיון
וכאשר אני אקלוט אותו ואני אוסיף לו את עצמי, אז זה יכול להיות כלי מטורף להשפעה לרבים
&nbsp
&nbsp
זה מרגיש לי טיפה כמו גבר ואישה בבית פרימיטיבי (וזרמי בהתפלספות אל תקחי קשה)
הגבר מביא הביתה את השפע, והאישה מסדרת אותו כדי שיעשיר ויקדם את הבית
&nbsp
זה גם חלק ממה שאני מחפש באישה שלי, שתעשה לי סדר בראש

dori78

New member
אני מסכימה איתך

שאתה צריך אשה שתעשה לך סדר בראש

ואם לזרום עם האנלוגיה שלך - המדריך בקורס מאמנים אישיים הוא האשה שמסדרת ואתה הגבר עם שפע הרעיונות?
צר לי, אני אתן לך אנלוגיה משלי: אם לא תביא לי מצרכים איכותיים שהולכים אחד עם השני - לא משנה כמה מוכשרת אני אהיה, התבשיל לא יהיה טעים.

לאישה יש תבלין מיוחד שנקרא אהבה

ואם היא רוצה באמת אז הכל יכול להפוך למעדן

DogsPCI

New member
סוק... באמת זה לא ברור, וירית לעצמך בראש עכשיו!!

אתה סוק? אתה שאומר לנשים להקשיב לך כי אתה תסדר להן את הראש...
&nbsp
מודה פה ובגלוי שבעצם אתה הוא זה שזקוק לאישה שתסדר לך את הראש???
(ובלי בדיחות על זה שאני עם פה פתוח סוק, אני לא בקטע
).
&nbsp
איך נפלו גיבורים...

תראה, על אחרים קל להתבונן

על עצמך זה קשה יותר
אי לכך ובהתאם לזאת אדם זקוק למראה (טובה חיובית ומקדמת)
ואין כמו אישה טובה ואוהבת שעדיפה יותר
&nbsp
ככה לא נופלים גיבורים, ככה נבנים גיבורים !

DogsPCI

New member
מסכים לחלוטין... אבל ממך הייתי מצפה לחפש מראה גברית-גברית...

יש לי בחורה שרואה אותי

הכי גבר שיכול להיות
ואני רואה אותה הכי אישה שהיא יכולה להיות
&nbsp
נשאר לשנינו רק לצמוח ביחד בעזרת המראות למקום שכל שאנחנו רואים בהשתקפות שלנו בשני
&nbsp

DogsPCI

New member
סוקי!!! עכשיו אתה מדבר לעניין... ואומר בעצם שמה שהכי חשוב זו

&nbsp
אהבה...
&nbsp
.
&nbsp
&nbsp
** תסמן לייק וזהו! הוצאתי אותך (ואותי...
) גדול (ים)... אל תהרוס

אין ספק שאני איש של אהבה
&nbsp
בו נכיר אותה ואת המשמעות שלה
&nbsp
לצעוק את שם ה-ה' כל אחד יכול
לחקור אחריו ולגלות אותו ואת גדולתו וכוחו ויכולותיו זו הגבורה
&nbsp
לא סתם מס שפתיים אהבה אהבה אהבה
גם ילד בן 3 יכול להגיד את זה

DogsPCI

New member
את מבינה? ככה נראית שיחה בין שני גברים! (ולא זכרים...) :).

&nbsp
חיבוק בחזרה...
&nbsp
&nbsp
אמממ... בעצם שלא יכאיב לך בעיניים :)
&nbsp
&nbsp

puma141

New member
כן, זה מרשים....:)

תמשיכו.......

מה קשור לעיניים? ליכאב לי?

DogsPCI

New member
אני יודע? .. יבשת פעם על ריבוי באיקונים...
, אבל אני לומד

לסלוח לך...

את לא באמת רעה... זה רק יוצא ממך מידי פעם...

:).

puma141

New member
אני אף פעם

לא רעה...זו הייתה הערה בונה, וזה ששינת- אתה יודע כמה קרדיט יש לך?
התחשבות נותנת קרדיט, מלא!
זה בא מטוב, לא מרע נשבעת!

הנה אני חייבת לך כמה בקשות לגבי הכתיבה שלי, על זה שהתחשבת במה שביקשתי....
לא אחת-כמה! *בוא נגיד 3 כדי שלא תעוף עלי עכשיו עד סוף העולם*

איך?

DogsPCI

New member
אמממ... סוקי, יותר מידי הודעות רציניות בינינו...

מי יעשה שמח?
&nbsp
אז דעתי שהכי מפרגנת לך :)
&nbsp
ראשית, אם יש לך שתי אפשרויות - לך לפי הלב. אבל אם תמצא את עצמך תקוע - אז תחשוב הלאה.
&nbsp
האאמת אני בעבודה ולא נכנסתי ללינק שצרפת, וזה גם לא חשוב - כי אני לא מכיר לא את התוכנית הזו ולא את זו.
&nbsp
אבל באופן כללי, סוקי... צריל לפול לך האסימון ומהר ואסימון ענק - שברגע שאתה כבר יוצא לעבוד כמאמן- מקצועי - רמת האחריות היא שונה לגמרי!!
&nbsp
אנשים אמיתיים עם בעיות גדולות ואמיתיות שמצריכות פתרונות רציניים יפנו אליך, ותנו בך את האמון שלהם, ואולי ישקיעו בך את הכסף היחידי שיש להם להזדמנות שכזו.
&nbsp
אני בטוח שיש לך המון מה לתת, אחרת לא הייתי אומר לך את הדברים שאמרתי...
לגבי ידע אמיתי ונרחב? אין לי מושג, אני לא באמת מכיר אותך :).
&nbsp
אבל תחשוב עם עצמך, אולי אתה מחפש להתמקצע בתחום מסויים או משהו כללי...
כי יגיעו אליך אנשים עם בעיות כלכליות, בזוגיות או במציאת זוגיות, עם בעיות בבחירת קרירה, עם המון מקומות חלשים והמון פחדים - שמחפשים לעשות שינוי מרכזי ועצום בחיים שלהם! ואתה אמור לתת מענה לכל הנ"ל. או מראש לשווק את עצמך כמתמקד בתחום X.
&nbsp
ודבר אחרון - אתה אף-פעם לא יודע כמה אתה לא-יודע עד שאתה נחשף לידע נרחב ומסודר שקיים...
ואז פתאום תרגיש - וואלה... אני באמת לא יודע מספיק :).
&nbsp
אז הפאן הפסיכולוגי הוא אחד, יש בטח קורסים שמתמקדים בדברים אחרים...
בכל מקרה אם אתה כבר משקיע לך דווקא למקומות הרציניים - אם אתה רוצה לקחת את זה ברצינות :)
&nbsp
אז לא נלמד ביחד? חבל... סוקי, היינו עושים להם שם שמח, ובפרט משמחים את הנשים שם...

למעלה