רוצים לשמוע סיפור מעניין?????

רוצים לשמוע סיפור מעניין?????

כדי לא למתוח אתכם אתחיל מהסוף - לא היה אתמול ניתוח! עכשיו אני במצב רוח טוב, אתמול זה לא היה כך. הודיעו לנו שרון צריך להיות בצום החל מהשעה 2 בלילה הואיל והוא ינותח ראשון בשעה שמונה. בשעה 4 לפנות בוקר, אחרי שרון בקושי עצם עין כל הלילה, יצאנו הוא ואני לטיול במסדרונות המחלקה ואז בישרה לי האחות שרון לא ינותח ראשון והם מקווים שהוא ינותח בשעה 11. ת'אמת לא האמנתי לה וגם הייתי טרוטת עיניים אחרי לילה לבן, אז התעלמתי. בבוקר נתחוור לי, כי היא צדקה ולכל המוקדם, רון ינותח בשעה 11 אם לא יהיו עיכובים נוספים, שכמובן היו גם היו!!!!! המתנו עם רון עד השעה 13:00 על יד חדר הניתוחים כשהוא כל הזמן מתלונן על רעב ובוכה ואנחנו כמעט בוכים יחד איתו. בשעה 13 החלטנו שמספיק זה מספיק ופשוט לקחנו את עצמנו עם רון וחזרנו למחלקה לתדהמת הצוות הרפואי. בינתיים נרגענו, נתנו לרון לאכול (אחרי שאכל וופלות הוא אמר שהבטן שלו שמחה
) המתנו לרופא עד 16:00 ואז כשהגיע הוא התנצל מעומק ליבו ("טעות בשיקול דעת") וקבע לנו ניתוח ליום רביעי הבא "ראשונים על הבוקר". מה אומר ומה אדבר, אין צורך להרחיב בפורום זה על סערת הרגשות. אני גם לא כועסת על ששינו את סדר הניתוחים, בהחלט מקובל עלי שהיו שיקולים מקצועיים לדחייה, אני מאוד כועסת על כך שלא יידעו אותנו בזמן לגבי הדחייה (והם ידעו על כך, התברר לי בדיעבד) וכך היינו חוסכים לרון לפחות את הסבל של הרגשת הרעב, שרק הוסיף לחרדה שלו (והוא היה מאוד חרד). לא יודעת איך נחזור על הכל בשבוע הבא, כשרון רק יותר חכם לגבי מה קורה שם (עוד בלי שחווה את "הדבר האמיתי" קרי הניתוח). כנראה שיצטרכו לתת לו משהו להרגעה (ואולי גם לנו.....). שלא לדבר על המתח והלחץ. אתם מאמינים????????????? עכשיו אני כבר לא כועסת, סתם מותשת מאוד. מיכל

tgdr

New member
אני הייתי כועס מאד!!!!

כל הכבוד על הסבלנות שלכם, אני הייתי מתפוצצ כבר קודם לכן. אני מאמין שאם תשדרו לידל ביטחון וחוסר פחד זה יקל עליו את ההתמודדות עם הפחד לפני הניתוח, אני לא יודע היכן אתם מנתחים אבל ידוע לי שיש מח' ילדים במקומות שונים שניתן לעשות שם ביקור הכנה עם הילד על מנת להפיג חלק מהחששות. שיהיה רק טוב רפי

אודונים

New member
אין מילים

ממש מתסכל הפעם השניה היא באמת קצת יותר קשה מקווה שהוא לא יזכור ממש אנחנו קיבלנו חומר מטשטש בדרך לחדר ניתוח מחזיקה שוב אצבעות שחר

Adoushi

New member
סיפור עצוב

אי ההתייחסות למטופלים, במיוחד כשמדובר בילדים קטנים ותינוקת הוא מקומם מאוד. למה לא חוסכים סבל כשאפשר לחסוך, אני מתפלא על אטימות המערכת! אני, בדרך כלל שקט ומנומס, חושב הייתי מתפוצץ ומתפרץ אם הייתי באותו מצב. כל הכבוד על הסבלנות שלכם. מקווה שהפעם הבאה תהיה קלה ומסודרת יותר. מחזיקים אצבעות ותומכים בכם.

כל הכבוד לכם

על הסבלנות והאיפוק. גם למבוגר הצום והמתח קשים לפני ניתוח, על אחת כמה וכמה לילדים ולהוריהם. יש פה איזה אלמנט של זילזול בילד, גם אם זה נעשה שלא בכוונה לפגוע. בכל אופן שיהיה בהצלחה בשבוע הבא.

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

איך משחקים איתנו????? מכאיס אותי מאוד!!!!!!!! זו הסיבה כנראה שיותר ויותר אנשים פונים לרפואה פרטית ומסכימים לשלם ממיטב כספם להשיג תוצאה כואב לי הלב על המתוק הזה!! למה הוא צריך לסבול משטויות שאחרים עושים?????? אז מה , נשארתם לילה שם באישפוז???? לא הבנתי בדיוק... תרגישו טוב ובשורות טובות

עברתם את הכעס מה?

זה רק מדגיש עד כמה אתם כבר ממוטטים. אבל אני מאמינה גדולה במשפט "כל עקבה לטובה". תישנו לכם הלילה במיטה אחת גדולה (-: (-: אינ חושבת עליכם ממש כל הזמן. אוהבת עידית

למעלה