רוצים משמרת מחאה בקירייה בתל אביב !!!

מעסה11

New member
רוצים משמרת מחאה בקירייה בתל אביב !!!

למרות ההסעות,למשמרת המחאה בירושלים, לא הכי נוח בעולם לתושבי גוש דן להגיע,לכן יהיה טוב אם צבא החברים של גלעד ,יארגן משמרת מחאה, גם מול הקריה בתל אביב, או בכיכר רבין. , או בכול מקום אסטרטגי אחר. בתודה מראש

../images/Emo128.gif כאן נמחקו הודעות

לקחת הצעה שהעלה גולש ולנצל אותה להעברת ביקורת על אותו גולש אפשר לעשות - לא בפורום שאני מנהלת. לגבי יוזמות למשמרות מחאה גם במקומות אחרים ולא רק בירושלים, אני מניחה שניתן ליצור קשר דרך האתר הרשמי של צבא החברים של גלעד ולברר איתם. אני אשמח לעדכון.

במשך יותר משלושה חודשים היתה משמרת בקריה בת"א

במשך יותר מ-3 חודשים התקיימה משמרת בדרך מנחם בגין, מתחת למדריגות של גשר עזריאלי המחבר את משרד-הבטחון בקריה בתל-אביב לקניון עזריאלי. אם אינני טועה היה במשמרת הזאת רק איש אחד, שהתמיד להיות שם 24 שעות ביממה, ואחרים לא הצטרפו אליו למשמרת, למרות שעוברים שם אלפי אנשים בכל יום. הדגלים והשלטים שהאיש הציב שם עדיין עומדים, למרות שהוא כבר לא שם, מאז שהגיעה קלטת-הוידיאו שהוכיחה שגלעד שליט חי. מה מונע מכל מי שרוצה להתייצב שם לעשות זאת ? צריך רק רצון ונכונות להקדיש לזה כמה שעות או ימים. אגב: שמועה המסתובבת בקרב הפעילים למען גלעד שליט מספרת שהאיש לא נעלם אלא פשוט עבר מהקריה בתל-אביב למחסום-ארז, ושם הוא נמצא חלק מהשבוע ביחד עם שייך בדואי שהקים שם אוהל, ומחלק לעוברים לתוך הרצועה (פלשתינאים ודיפלומטים) וליוצאים ממנה מכתבים בערבית ובאנגלית על גלעד שליט. אז יש איפה להפגין הזדהות עם הצורך שגלעד שליט יחזור כבר הביתה - בירושלים, בתל-אביב ובמחסום-ארז. אם יציפו את שלושה המקומות האלה המוני המתנדבים להצטרף, אפשר יהיה אולי להקים עוד משמרת במקום נוח אחר למתגוררים בקרבתו.

מעסה11

New member
שמעתם? מחכים רק לכם :)

שכול החפצים בעיקרו של גלעד, בגוש דן יקדישו רק שעה אחת פעם בשבוע , למשמרת,במדרגות של גשר עזריאלי... (אפשר לראות את זה כביקור באתר המחאה, ולא ממש משמרת) ואז נשיג עמדת לחץ קבועה נוספת על ראש ממשלתנו, הזחוח,והנינוח נוכח סיבלם של בני עמו.

מעסה11

New member
עדיף שמשמרת המחאה תהיה בכיכר רבין...

זה גם מקום יותר נעים... וגם מקום שחולפים בו אלפי אנשים ביום, מתוכם אלפי אנשים התומכים בשיחרור גלעד לאלתר... אעביר בקשה לצבא החבריחם של גלעד, לא יזיק אם תעבירו גם אתם

למעלה