רוצים נבר אבר ?? חחחחחחחחח אני היחידה שמשחררת פה.. חעחעחע
מ מור ויטל New member 6/10/08 #1 רוצים נבר אבר ?? ../images/Emo70.gif חחחחחחחחח אני היחידה שמשחררת פה.. חעחעחע
D DORAMOR10 New member 6/10/08 #2 כן מה,אני רוצה ../images/Emo13.gif ותודה על כל מה שאת מביאה לפורום,לי למשל זה מאוד חשוב ואת מוזמנת לענות עלך השאלון שחיברתי
כן מה,אני רוצה ../images/Emo13.gif ותודה על כל מה שאת מביאה לפורום,לי למשל זה מאוד חשוב ואת מוזמנת לענות עלך השאלון שחיברתי
א אור enjoy New member 7/10/08 #4 ברורר מור אין עלייךך בלעדייך מי היה מעלה לנו את כל השירים הכי שווים?!?!?! חולה עליייייךךךך
ע עופרה ניסים New member 7/10/08 #5 יש לך את הגירסא החדשה מהמיי ספייס ??????????? פליייזזז שיחרור אם טללל מסכיםםםםםםםםםםםםםםם פלייזזזז
ל לירן ה100ממת New member 7/10/08 #7 אם יש לך את החדש +1 אין עלייך מור את תותחיתתתתתתתתתתתתתתתתתת<<<<<<<<<
T TAL BAR ZOHAR New member 7/10/08 #8 מור אני אוסר לעלות את הרצועה המדוברת !!! אין לי מושג כיצד השגת את הקובץ אבל אני ממש לא ייכנס לזה ושיהיה לך לבריאות אני מבקש לא לשתף קבצים שהושגו אישית על ידי מכרים שקרובים לצלחת ובטח לא להעיז לשחרר ברבים טרם שוחררו !!! תודה על ההבנה מראש טל .
מור אני אוסר לעלות את הרצועה המדוברת !!! אין לי מושג כיצד השגת את הקובץ אבל אני ממש לא ייכנס לזה ושיהיה לך לבריאות אני מבקש לא לשתף קבצים שהושגו אישית על ידי מכרים שקרובים לצלחת ובטח לא להעיז לשחרר ברבים טרם שוחררו !!! תודה על ההבנה מראש טל .