רוצים עוד אחד?

רוצים עוד אחד?

הנה: פעם היה בחור צעיר, מלא בכסף שאהב משום מה להמר. אמו האלמנה זכתה בירושה ענקית מבעלה והייתה מממנת את כל גחמותיו של בנה. על יד שמאל שלה היו שתי טבעות זהב יקרות ערך שקיבלה בירושה שעברה מדור לדור. בצוואתה רשמה האם את כל ממונה על בנה ורק הערה קטנה הוסיפה, שעל בנה לקבור אותה עם שתי הטבעות. ובכן הגיע היום והאם נפטרה, הבן קיבל את כל הממון העצום והתחיל לחיות כמו מלך........ אבל הכסף אזל לו מהר מאוד במשחקי ההימורים שלו. הוא החליט ללכת לקברה של האם ולהוציא משם את הטבעות כדי להמשיך בחיים הטובים. הוא חפר וחפר והגיע אל הגופה. הטבעות היקרות נצצו והוא ניסה להוציא אותם. אחרי שלא הצליח כרת את שתי אצבעותיה כיסה את הקבר והלך שמח לדרכו. הוא מכר את הטבעות וחזר לכייף... אחרי זמן מה הוא נסע לו בכביש שומם וראה אישה עומדת בצד הדרך, מרחמים עצר לה את הרכב ולקח אותה טרמפ. התחיל לדבר איתה ואז שם לב שאין לה שתי אצבעות אז הוא שואל אותה מה קרה לאצבעות שלו והיא עונה לו: אתה לקחת לי אותם (יש לצעוק בקול רם ולכוון את היד לכיוון זה שמספרים לו) בווווווו

Idan91

New member
אההההה! אמא...

זה היה ממש טוב!

מצחיק??????.

אותי זה הפחיד פחד מוות
רק דבר אחד מסקרן אותי אם הוא דיבר איתה והעלה אותה טרמפ איך הוא לא שם לב שזאת היא? נקודה למחשבה

אז הינה עוד נקודה שלא חשבת עליה

אם הוא דיבר איתה אייך הוא לא זיהה את הכול שלה? אוליי לא ראה אותה אבל בטח שמע אותה

As I Am

New member
טוב, תראה... ../images/Emo103.gif

אנשים נעשים צרודים בתוך קבר בלי אוויר אחרי כמה זמן, אני מניחה...

Idan91

New member
אולי היא עישנה הרבה בקבר,

ולכן נהיה לה קול צרוד..

As I Am

New member
אפילו מצאנו מוסר השכל בסיפור! ../images/Emo8.gif../images/Emo103.gif

אסור לעשן, כמובן
|סיגריה|

As I Am

New member
האייקון של הסיגריה! ../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif

הורידו גם אותו...

Idan91

New member
וטוב שכך.

ד"א, מוסר ההשכל הוא גם חוק במדינתנו (במקמות ציבוריים סגורים, כמובן..), וטוב גם שכך.

HoNeY14

New member
שכחתי!../images/Emo118.gif

כשהייתי בסאמר סקול אז היה לנו מורה ממש חמוד כזה שסיפר לנ שבטירה לי המעונות ישרוח רפאים של איש אחד שכרת לאישתו את האצבעות ואחר כך הרג אותה כדי שהוא יכול להחזיר חובות את סיפרת כבר את הסיפר יותא טוב אז רק אמרתי מה שהיה לי כל הזמן חיפשתי אגדה שסיפרו לי איך לא זכרתי את זה?!

justme2002

New member
הטרמפיסטית האידיאלית

אישה זקנה, לבושה שחור מכף רגל ועד ראש, צרודה כמו השטן, מסריחה מישיבה של 40 שנה בקבר - אהה ובונוס: מינוס 2 אצבעות. ונסיים במוסר השכל: "אמור לי מי טרמפיסטך ואומר לך מי אתה!"

למעלה