רוצים עוד שרשור? כנסוו...

tamir r

New member
רוצים עוד שרשור? כנסוו...

אני יכול להוסיף עוד מלא מלא שרשורים (תגיבו..... אני כבר מתייבש...) מנהלת הפורום ("שתיקה אחרונה"), אם תוכלי תנעצי גם את השירשורים של PROMISCUOUS ו-AGT... כי השקעתי בזה מלא מלא זמן..... תודה
הנה הרשימה של כל הקליפים של נלי: לבחירתכם
I'm Like A Bird (
) -
Turn Off The Light (
) ...On The Radio (
) Hey, Man! (
) Powerless (
) Try (
) Força (
) Explode (
) Promiscuous (
) -
Maneater (
) -
No Hay Igual (
) -
Say It Right (|V) -
All Good Things (
) -
Give It To Me (
) -
(יש עוד כמה קליפים אבל שכחו מהם לגמרי וגם נלי לא שרה שם הרבה בכלל בכלל.....)
- מבוקש מאוד
- קליפ יפה (ששווה לעשות לו שרשור)
- קליפ מרדים.... (בינתיים אני לא מוסיף את זה - כי בעיקרון אין - לנלי יש רק קליפים יפים!!) תבחרו את הקליפים שאתם רוצים ואת הקליפים שאתם ממש ממש לא רוצים. כל פעם אני אעדכן את הקליפים שאתם הכי לא רוצים (רוצים, אבל הכי פחות.... מישהו לא רוצה שרשור של תמונות של נלי??) ואת הקליפים שאתם הכי רוצים... מקווה שנהניתם מהתמונות!!

tamir r

New member
אני חייב שתגיבו!!!

אני חייב שתגיבו אם אתם רוצים עוד הפצצות קליפים !! חשבתי לעשות היום את MANEATER אבל אני לא קובע אם אין לפחות 2-3 הצבעות היום אז אני לא יכול לעשות שרשור היום........
אני משקיע וככה אתם לא מתייחסים.............

tamir r

New member
זה לא כזה קשה...

אתם רק בוחרים שם של קליפ וזהו...... אבל אל תבחרו סתם אוקיי..? אני לא רוצה להשקיע סתם ושתגיבו לי תגובה אחת על זה....... תגידו את הקליפים שאתם באמת באמת רוצים ואז אני אשים שרשור שלהם...

tamir r

New member
שכחתי עוד משההוו.....

רשמתי: "(יש עוד כמה קליפים אבל שכחו מהם לגמרי וגם נלי לא שרה שם הרבה בכלל בכלל.....)" אם יש איזשהו קליפ שאתם רוצים והוא לא מופיע ברשימה, אז אין לי בעיה לשרשר גם תמונות מתוכו. אתם בוחרים איזה קלי שבא לכם !! הקליפים שלא הופיעו ברשימה: What's Going On (
) -
(בשיר הזה נלי פורטדו מופיעה בערך ב-4 שורות מתוך השיר) Ching Ching (
) Breathe (
) Fotografía (
) Friendamine (
) תהנו !!

tamir r

New member
טוב....

אני עושה שרשור עכשיו של Maneater..... מאכזב אותי שאתם לא בוחרים........ ההודעה הזאת מאתמול בצהריים..... חשבתי שיהיו תגובות ...........

tamir r

New member
מקווה שאת הקליפ הבא אתם תבחרו... הרשימה החדשה

I'm Like A Bird (
) -
Turn Off The Light (
) ...On The Radio (
) Hey, Man! (
) Powerless (
) Try (
) Força (
) Explode (
) Promiscuous (
) -
Maneater (
) No Hay Igual (
) -
Say It Right (
) -
All Good Things (
) -
Give It To Me (
) -
What's Going On (
) -
(בשיר הזה נלי פורטדו מופיעה בערך ב-4 שורות מתוך השיר) Ching Ching (
) Breathe (
) Fotografía (
) Friendamine (
)

UltimateTal

New member
אממ...

אני מעדיפה את Maneater ואת No Hay Igual וכל שירשור תמונות של כל קליפ שתעשה יהיה מדהים
ונראה לי שלא בוחרים כי לא הרבה בפורום בשישי שבת...

tamir r

New member
תודה

ויכול להיות שת צודקת.... טוב לא משנה אני עושה עכשיו שרשור של MANEATER וביום ראשון יחליטו כבר על השרשור הבא בינתיים הבא הוא No Hay Igual כי את הצבעת לו

tamir r

New member
אוקיי

אם לא שמת לב אני עכשיו מתחיל להוסיף תמונות לשרשור של MANEATER... אם תוכלי תנעצי גם אותו
את יכולה להסתכל בתמונות שהעליתי בינתיים בבקשה לא לשלוח הודעות (רק אחרי שאני אסיים, כי זה קצת הורס את הסדר של האמוטיקונים)

tamir r

New member
בינתיים המוביל הוא No Hay Igual.....

עם קול אחד בלבד.. (חח
) את השרשור הבא אני אעשה או מחר או מחרתיים....... בינתיים......... תהנו מ: Maneater Say It Right Promiscuous וגירסת USA לשיר All Good Things

tamir r

New member
דרך אגב....

הכל יכול להשתנות!! בגלל שזה קול אחד בלבד (בינתיים) אז הכל יכול להשתנות...... ההמלצות שלי הן: Give It To Me No Hay Igual I'm Like A Bird What's Going On (אם אתם בוחרים בשיר הזה, תבחרו גם אם אתם רוצים רק את הקטע שבו נלי מופיעה שהוא בערך 3-7 תמונות, או את כל הקליפ שיש בו גם את דסטניז צ'יילד, כריסטינה אגילרה, בריטני ספירס, גוון סטפאני, אן סינק ועוד....)

tamir r

New member
../images/Emo7.gif אתה מלגלג עליי???

אני לא אמור לחפש בכל הפורום בשביל למצוא את מה שבחרת נכון?? חוצמזה אני לא חייב לעשות אז זה.......
הורדתי את כל הקליפים של נלי (גם הכי הכי ישנים) רק בשביל השירשורים האלה וזאת התודה??.....

זה בצחוקקקקקקקקק יריגשייייי!!

ברור שאתה הכי נחמד בעולם ואתה הכי משקיע בעולם והכי תודה שיש!!! זה היה בצוחוקקקקקק :) קיצר ת=ו==ד=ה ענקית במיוחד על PROIMISCUOUS דאאא :)

tamir r

New member
בינתיים יש תיקו בין NHI, TOTL ו-ILAB

No Hay Igual - קול 1 (UltimateTal) Turn Off The Light - קול 1 (הטופ מודל הבא) I'm Like A Bird - קול 1 (שתיקה אחרונה) אני מתלבט בדיוק על שלושתיהם עם העדפה קטנה לNHI ו-ILAB, אבל אין לי מושג. אני נמנע
!!!

למעלה