רוצים פריט אישי של דניאל??

hodayoyo

New member
רוצים פריט אישי של דניאל??

באתר של מיי מיוזיק פתחו עכשיו במכרזים על כל מיני פריטים של אמנים ישראלים, כמו דניאל, עברי לידר, גלעד שגב. כל שבוע יש שני פריטים במכרז ומי שיציע על הפריט את מספר הדציבלים (המספרים על הפקקים, יו נואו) הגבוה ביותר- יזכה בפרס!!! יוו יש כל כך הרבה שאני רוצה.... את דניאל, ואת גלעד ו.. אני לא יודעת מה לעשות! יש לי בנתיים רק 20 ומשהו פקקים... אני רוצה עוד!!!!!

hodayoyo

New member
תלוי מה האמן תרם... ../images/Emo60.gif

השבוע המכרז הוא על תקליט זהב של הדג נחש חתום ומוקדש, ועל ציור של דודו טסה חחח בנתים כתוב רק ש"זה פריט שהיווה לדניאל בשראה בשני הדיסקים" או משהו כזה...

BaRbiK

New member
חחחח אני בהתחלה

חחחח אני בהתחלה של איסוף יש לי 3..תודו שזה הרבה חחחחחחחחח

hodayoyo

New member
המוןןן ../images/Emo60.gif

לכי תוציאי מפחים של מיחזור חחחח אני גם בונה על הפקקים האלה לניצנים, ככה שאני צריכה הרבה

BaRbiK

New member
אני יודעתת:p

יש לי כבר 6/7 חחחחחחחחחחחח כל מי ששותה קולה בשכבה אני לוקחת לו חחח חחח אני משגעת אנשים.. ניצניםם אני מתה לניצנים מקווה שירשו ליייי

hodayoyo

New member
לי אין שאלה בכלל... ../images/Emo60.gif

אני הולכת לניצנים
השאלה לכמה ימים... נראה איזה הופעות יהיו, ובנתיים אני גורמת לחברה שלי לאהוב את דניאל, את סינרגיה, את בית הבובות... ככה יהיה לי עם מי ללכת
אבל בתור משימה ראשונה יש את רוק עצמאות!

מעכשיו לאסוף לניצנים?../images/Emo12.gif

זה יהיה תקף?!?!?! לא אמור להיות כתוב קוד על הלשונית??

hodayoyo

New member
יש קוד על הלשוניות... ../images/Emo60.gif

כרגע אין עוד איך להכניס אותן... אפשר רק ת'פקקים. ואתם לא יודעים- היו לי איזה 20 ומשהו פקקים שנשארו לי בחשבון שנה שעברה, אז עכשיו פתחתי את החשבון שלי שוב (בעזרתה הנדיבה של ברביק הבובה שלי
) ופתאום יש לי 139 פקקים!

זתומרת שזה תקף?../images/Emo2.gif

*מתחילה לאסוף מעכשיו* חח תגידי למה את צריכה כ"כ הרבה? תביאי לי קצת

hodayoyo

New member
חחחחח חעמודה ../images/Emo60.gif

שנה שעברה היו לי כרטיסים ל3 הופעות, בסוף הייתי ב2, אבל מימנתי לשתי חברות שלי כרטיסים ל2 הופעות כל אחת...
אני מכורה לקולה דיאט, וגם הגעתי לשפל שבלאסוף מפחי מיחזור חחחח

S h A b i T

New member
למה סתם לבזבז פקקים? ../images/Emo3.gif

תשמרו לניצנים. כבר כמה חודשים אני שומרת כל פקק של קולה שאני שותה בחדר, יש לי קופסא אחת כמעט עם כל הפקקים.. ספרתי עכשיו ויצא 92. אממ ואני ממש לא הולכת לבזבז אותם על מכירות פומביות..

מילי17

New member
לכמה הופעות את מתכוונת ללכת?

כל הופעה זה 15 פקקים.. ויש רק 20 יום בניצנים =]

BaRbiK

New member
חח דוגרי

והמכרזים מגיעים למעל 1000 פקקים למה מי מת!?!?!?!!? אני מחכה לניצנים ניראלי גם חחחחח אם ירשו לי בכלל=\

hodayoyo

New member
1000? ../images/Emo12.gif

מאיפה אני אשיג 1000?? רבאק טוב... כנראה אני אצטרך לוותר...

hodayoyo

New member
אאאאה 1000 זה רק הדג נחש ../images/Emo60.gif

דודו טסה זה 300 בקושי חחחחחחחח

למעלה