רוצים רקע של רונה לסלולרי?

morr11

New member
רוצים רקע של רונה לסלולרי?

קבלו רקע לnokia 3100 בorange אם תרצו אסביר בדיוק איך שולחים את זה לסלולרי חינננםםםם!!! כל מה שצריך הוא: סלולרי ברשת אורנג' הכולל אינטרנט ו..מעט סבלנות, ההמשך קלי קלות!:)

morr11

New member
והנה ההסבר המדויק

לתוכנה קוראים pix2fone. תוכנה זאת מאפשרת לך לשים ולערוך אייזה תמונה שאתה רוצה מהמחשב שלך לסלולרי! ובחינם! את התוכנה אפשר להוריד מהאתר הרישמי שלה בחינם או מהלינק שלמטה אז איך אני משתמש בזה? דבר ראשון, להוריד ולהתקין את התוכנה במחשב, ללא באגים וללא וירוסים בדוק! אחרי שהתקנתם אתם נכנסים לדפדפן שלכם (אני בטוח שכמעט לכולם יש אקספלורר) בסרגל כלים בדפדפן אייפה שה"מועדפים" ו"היסטוריה" אתם תראו אייקון חדש בצורת "חץ" עם המספר 2, זאת בעצם התוכנה, תיכנסו אליה. אחרי שנכנסתם אתם תתבקשו לבחור תמונה מהמחשב שלכם על ידי כפתור "עיון" שימו לב: קובץ התמונה שאתם בוחרים חייב להיות מסוג jpg ולא התוכנה לא תקרא את התמונה. לאחר שבחרתם בתמונה שאתם רוצים תלחצו על: click here to send... שימו לב: בפעם הראשונה שתעלו תמונה התוכנה לא תזהה את דגם הפלאפון שלכם, אז יפתח לכם תפריט שבו תצתרכו להתאים את התוכנה לדגם הפלאפון. אחרי שעשיתם את זה והתאמתם את המכשיר שלכם יופיע לכם חלון עם התמונה שבחרתם בגודל מלא! זאת אומרת שתצתרכו להתאים את הגודל של התמונה למסך הסלולרי שלכם (גודל המסך שלכם יסומן בריבוע תכלת). ישנן כמה אפשרויות בחלון העריכה: fit screen: זאת האפשרות הנוחה, היא מתאימה את התמונה , בדיוק, לגודל המסך של המכשיר שלכם. אני משתמש בה כמעט בכל הפעמים. למי שלא אהב את זה אפשר גם לערוך את הגודל ידנית! בפינה התחתונה של התמונה יופיע כפתור שבעזרתו אתם תבחרו את הגודל לפי איך שתרצו. ניתן להזיז גם את ריבוע המסך התכלת בתוך התמונה. ישנה עוד אפשרות: rload pic: אם שיחקת, הגדלת, הקטנת את התמונה ואתה לא מרוצה, לחץ על כפתור זה והוא יחזיר את התמונה למצבה ההתחלתי. או קיי! סוף סוף! סיימנו לשחק עם הגודל של התמונה. עכשיו אנחנו רוצים אותה במכשיר! אז ככה: תלחצו על הריבוע הימני ok. הוא יטען לכם כמה שניות, ואח"כ יפתח חלון חדש שבו יהיו 3 חלקים. בראשון הוא יראה לכם את התמונה ואיך היא תראה על המכשיר. בחלק השיני הוא יכתוב לכם שבעצם התמונה עלתה בהצלחה, והיא קיבלה קוד. החלק השלישי לא חשוב.. הוא אומר לך שאתה גם יכול דרך sms אבל שירות זה עדיין לא פעיל. ראית את התמונה והיא מצאה חן בעניך! או קיי, זהו השלב הסופי! בחלק השיני של החלון יופיע לך הקוד של התמונה שהעלת, מה שאתה צריך לעשות זה להיכנס דרך המכשיר שלך לכתובת: wap.pix2fone.com מומלץ לשמור בסימניות שלא תצטרכו לכתוב כל פעם. באתר במכשיר תכתבו לתוך התיבה את הקוד של התמונה ותלחצו על download. יופיע לך image found ומתחתיו click here to download. אחרי כמה שניות התמונה תעבור לסלולרי שלך! זאת בעצם התוכנה... פשוטה מאוד! נוחה! ולא תופסת הרבה מקום! אאההה וגם בחינם! או קיי לינקים!! אתר הבית של התוכנה לינק ישיר להורדת התוכנה

tali_le

New member
היי תודה!

יש לי עכשיו רקע חדש לנייד (זה בסדר גם להוריד רקע לא של רונה? כי הורדתי של החברה שלי)

למעלה