רוצים שבאסטד יתפרסמו בארץ???

סתיוית

New member
רוצים שבאסטד יתפרסמו בארץ???

אתם רוצים נכון? יפה! אז צריך לעשות משהו... אני חושבת שצריך להתחיל להכניס אותם למצעדים ברדיו, הבנתי שכבר ניסיתם להכניס אותם לגלגל"צ,(או שזה לא נכון?!) אישית אני חושבת שזה טעות- כי גלגלצ לא מכניסים כל אחד. מניסיון, לקח להם להכניס חודש וחצי את שי גבסו שהיה מפורסם מאוד בארץ- אז תחשבו על באסטד שבכלל לא מפורסמים! זה טעות להתחיל מגלגל"צ. צריך להתחיל מאחד שתיים ואז זה יעזור לנו להכניס אותם למצעדים אחרים! יש את- 102 - רדיו תל אביב. אפשרי מאוד להכניס אותם לשם. 99esc- חייבים להכניס אותם לשם. רדיו ירושלים- גם רדיו שצריך להכניס! לאט לאט הם יתחילו להשמע ברדיו יותר, אנשים יכירו אותם יותר, אחרי זה אפשר להתחיל לשלוח מכתבים לראש1 ומעריב לנוער שיתחילו לכתוב עליהם יותר ואז יגיעו יותר דיסקים לארץ, יותר חפצים שלהם, אולי אפילו סיבוב הופעות מי יודע?! אז מוכנים לנסות?! אם כן, תרשמו פה את דעתכם. ונתחיל לכתוב מכתבים לשלושת תחנות הרדיו האלה. נשלח להם ה-ר-ב-ה מכתבים, מכל מיני אימיילים. ---חייבים לעשות משהו--- אבל זה תלוי רק אם אתם באמת רוצים את זה! כי גם אם יכניסו אותם נצטרך להצביע הרבה!!!! אני חושבת שזה שווה ת'מאמץ! מה דעתכם? אגב, אם יש לכם עוד תחנות רדיו תוסיפו!

fight star

New member
נו פרובלמו!

אני גם חושבת ככה! חוץ מזה שגלגלצ הם גזענים!!!
(חחח.. גדעני להקות חמודות!!!) ברדיו 100 הם מושמעים דרך אגב? אניוואי, צריך להצביע להם!!! וגם צריך להציף את ראש 1 ומעריב כי הם פשוט לא כותבים כלום!!! חארות! יאללה... לעבודה!

סתיוית

New member
הידד!

אני שמחה שאץת חושבת ככה! זה עבודה קשה אבל אפשרית! נשלח מכתבים בסגנון "תנו להם הזדמנות! מה כפת לכם?" "באסטד להקה מעולה, עובדה שהיא הצליחה לכבוש את אירופה וארה"ב ורק פה הם לא מושמעים מספיק!" אני עוד מעט אפרסם את הכתובת של כל רדיו! ואני מתחננת שתשלחוווווו מכתבים! תפתחו כמה אימיילים! ותפרסמו את זה בעוד פורומים שלהם (הייד פארק למשל!)

DesertRose7

New member
אני בעד!!

ב100 הם השמיעו אותם לפחות פעמיים בMTV NEW ואמרו שהם מקום ראשון במצעד הבריטי.. כשהם היו עם 5 colors in her hair אפשר ללחוץ על 99 .. בכל זאת.. זה קיץ! ומה מתאים יותר מאובייסלי ו5 קולורס לקיץ??? וטאנדרבירדס? בכלל..... אני שלחתי לסלקום וחן שלחה לאורנג לגבי הצלצולים של באסטד ומקפליי... אנ ימקווה שבשלב מסוים זה יעזור.. ראש1 האלה קצת סתומים.. באסטד במקום ה3 וה-2 בTOP 10 שלהם אבל הם פשוט לא כותבים עליהם כלום.. זה ממש מעצבן!!!! ומקפליי הגיעו גם למקום ה-6.. כאילו.. מה נסגר איתכם? תתעוררו!!!!

וואי

חחח את כל כך צודקת!! זה פשוט נוראא מציק!!! ואני במאט ישלח מכתבים...חחח אני טובה בכתיבה נעשה להם משו רגשני... והלוואי ויהיה סיבוב הופעות בארץ... חחח אני וקלר נהיה הבנות הכי מאושרות בעולם (אהמ קלר אהמ את יודעת למה אני מתכוונת..שששש)

סתיוית

New member
שמחה שאתן מסכימות איתו!

ובקשר לצלצולים- יפה מאוד! אבל כדאי קודם שנתחיל מהרדיו ואז הם יתפרסמו ואז כשהם יהיו מקומות ראשונים במצעדים (והם יהיווווווווווו!) אני מאמינה שסלקום ואורנג יפרסמו רינגטונים שלהם, גם בלי שנבקש. ואם לא מקסימום נשלח גם להם מכתביםםםם והרבה! וחשבתי לשלוח לראש1 מכתב בסנגון- יש דברים יותר חשובים מכמה שושבינים יהיו בחתונה של בריטני ואיפה היא מתבלטת שהחתונה תהיה- למשל שלבאסטד תהיה תוכנית בקרוב תוכנית ריאלטי במטיוי (סטייל האובסברן!) אנל אני אחכה עוד שבוע לראות אם הם יפרסמו את זה השבוע.. ואם לא- דאמט ראש1, איזה סדר עדיפויות יש לכם?!

M o T e K 16

New member
ראש1 זה עיתון מפגר

כל מה שמעניין אותו זה בריטני בריטני בריטני ובריטני! לפעמים יש לו יציאות של ג'סטין.... צריך ממש ללחוץ עליהם

סתיוית

New member
כע אשכרע

מפגרים. כאילו מפרסמים שתי ידיעות על בריטני באותו שבוע! 1. מה דעתה בקשר לחתונה שלה (כאילו שזה לא היה ברור) 2. כמה שושבינים יהיו, ואיפה היא מתלבטת שזה יהיה! טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את מי זה מעניין?! בעעע פעם עוד אהבתי את בריטני גאד. בעעע איך!? ו-ראש1 רק מוצאים לי אותה מכל החורים!

M o T e K 16

New member
למה זה צריך לעניין אותי

כמה שושבינים יהיה? סעמק איתה שתתחתן כבררררררררר מה עושים מזה כולה בריטני מתחתנת!

סתיוית

New member
*roll eyes*

היא תתחתן איתו, הם יחיו באושר ועושר חודש, אחרי חצי שנה הם יתגרשו וסוף הסיפור

סתיוית

New member
אגב,

אנאל זוכרת אם זה במעריב או בראש1 שפירסמו שיר שלהם. וחברה שלי סיפרה לי ומה זה שמחתי ואיזה שיר זה בסוף? "בריטני"! לא שאנלא אוהבת תשיר, אני ממש אוהבת תשיר, הם כאלה קרועיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם והלחן ממש יפפפה - כאילו אני אוהבת תשיר ותמילים אבל עיצבן אותי שזה כאילו שהם נתנו כבוד לבריטני ולא לבאסטד

DesertRose7

New member
זה היה מעריב לנוער!

והם הכי מוזרים.. פעם חת פרסמו עליהם כתבה של 3 עמודים כולל את השיר בריטני ובנוסף גם שער.. ומאז.. לא שמענו מהם על באסטד... מה נסגר איתכם??????????????????????

blink me1

New member
חחחח זה פסדר גם שאני הייתי בכיתה

ו' אהבתי את בריטני...מה הבנו אז?!? בכלל לא ידעתי מה היו המילים בשירים שלה... אני ווווווואאאאיייייי סתיו,תפרסמי את הכתובת של ראש1 ואני אישית מבטיחה לכתוב 4 מכתבים ולשלוח.....אבל כדי שלאאאא יחשבו שזה ילדה מסקנה אחת עם חברות שלה.....תרשמו שאתם חלק מפורום באסטד בתפוז וממועדון מעריצים בישראל...ככה אפשר לפברק כתב של אנשים אחרים ויחשבו שבאמת יש מועדון מעריצים של המון ילדות.....הבנתם אותי?!? יופי טופי

fight star

New member
חחחחח גאוני...

נעשה אימפרית באסטד! חחחח ובאמת מספיק עם המכוערת! (סורי למי שאוהב אותה..) הם טוחנים את אותם הדברים... כאילו קלטנו בפעם הראשונה!!!

סתיוית

New member
אוקיי אני מתחילה עכשיו לכתוב מכתבים

בוורד. אני אפתח איזה 50 תיבות דואר! נשבעת לכם, אני נכנסת למשהו אנלא יוצאת ממנו.. דומגא- אני מעריצה של שי גבסו, וכאילו איך נראה לכן הוא מקום ראשון?? הרבה הרבה השקעהההה!!!!!!!!! הרבההההההההההההההההההההההההה! גלגלץ השיר שלו היה 8 שבועות מקום ראשון, הוא עקף את נינט!!!! זה בגלל הרבה השקעעעעה! ואני מוכנה לקחת את זה גם כאן, אבל צריך להשקיעעעעעע!

סתיוית

New member
אני רוצה לחכות עוד שבוע אחד לראות

אם לא פירסמו על זה כלום.. כי אם לא...ת-מ-ו-ת-ו!!!!!!!!!!

13 u S t 3 D

New member
לא לדבר ככה על ראש 1!!!

שמעווו ראש 1 הראשונים שפירסמו על באסטד !!! וכל הכבוד להםםם! למרות שהם לא היו מוכרים הם פירסמו כולנו חייבים להםם!!!... כי הרבה אנשים מכירים את באסטד מראש 1!!.. ובקשר לשאר אני חושבת שזה נורא נכון צריכים להציף מכתבים ובקשות... מסרו דשים עם שיר של באסטד!!!

סתיוית

New member
אנלא אומרת שראש 1 כאלה גרועים

אני רק יורדת על הקטע עם בריטני. אני אוהבת את ראש1 עובדה שאני מנויה כבר איזה 5 שנים..חחח.. ואגב, אני הכרתי אותם מאותה כתבה. כאילו לפני זה הכרתי פה ושם אבל לא ממש התעמקתי בהם ומאז אותה כתבה אני כזה "אוי מי גאד! איזה חמודדדדדדדדדדדדדים"

blink me1

New member
האמת שקלר צודקת.....

כבאסטד היו הרבה פחות מוכרים ( עוד מהתקופה שאני הייתי אובססיבית אליהם....ליפני חצי שנה בערך ) הם כתבו עליהם!!!!! אז יאי ראש1... הבעיה שעכשיו שהם מוכרים המעט הזה שרשום עליהם לא מספיק!!!!! ואני רוצה ליראות את באסטד בפאפרצי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה